Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ibrahim Akin gelse de 3. hatta 4. alternatif olur zaten Baros, Elmander + x varken. Alternatif iyidir ve 2. ligden 25-26 yaşında Mehmetleri almaktansa Akini alalim. Hem Serkan ile Aydin i veriyoz lan. win win resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 İbrahim Akın iyidir bence, ayağı top yapabiliyor tekniği iyi en azından...Kalas gibi adamlardan sıkıldım artık, İbrahim iyi bileği var, birçok yerde de oynatabilirsin ileride... 2. ligden 25-26 yaşında adam almaya gerek yok dendiği gibi... Djibril, eğer Baros kalacaksa bana da gereksiz geldi, ama ben hep Baros gider diye düşünüyordum bu seneden sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 İyide güya serdar özkanda teknik oyuncuydu, herif bjk-gs-ankaragücü derken düşe düşe bir hal oldu. Bu işler pek belli olmuyor, ibrahim akına kimseye verilmeyen şans verildi bizim takımda. Bayağı maçta şans verildi ama başarılı olamadı. Kontra atak futbolda birşeyler yapabiliyor orası belli ama eskisi gibi batırma ihtimalide yüksek. Birde 2. ligden adam almaya gerek yok diye bize atıf olmuş ama onun maliyeti ile akınınki birmi allah aşkına =) Elma ile Armut kıyaslanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Masquerade said: Ibrahim Akin gelse de 3. hatta 4. alternatif olur zaten Baros, Elmander + x varken. Alternatif iyidir ve 2. ligden 25-26 yaşında Mehmetleri almaktansa Akini alalim. Hem Serkan ile Aydin i veriyoz lan. win win resmen. forvete değil kanada koyacan akını. akın akın gelecek sağdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yazılanlar doğruysa biz karlı çıkıyoruz valla Serkan ve Aydın ı verip. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ben neden yabancı forvet aldığımızı anlamadım.elmander ve baros her şekil yönetir zaten ligde.geçen yıl daha iyileşmeden oynatıldığı için uzun süre sakatlandı.bence seneye bu kadar uzun süreli sakatlık yaşamaz.eğer illa yabancı alınacaksa baros un yedeğine genç bi oyuncu alınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 çift forvet oynayacak demekki terim 3. iyi bir adam aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 cisse gelirse karşı karşıya pozisyon kaçırmayan forvetimiz olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Masquerade said: Djibril http://www.youtube.com/watch?v=CIRNF-kcunA&feature=related Bu sene 42 maçta 25 gol 10 asist yapmış. 09-10 sezonunda 49 maçta 29 gol 7 asist yapmış. 29 yaşında. Valla şaşırıp üzülmeyin Djibril gelirse, Vucinic & Drogba falan uçmayın ahahha.gollerin çoğunda bomboş adam. gs'ye karşı kimse vemiyor malesef bu kadar boşluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yunan Ligi zaten...Şampiyon her sene Olympiakos değil mi:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yalnız hakkaten bomboş defansa karşı stat kasmış gibi bi izlenime kapıldım, korkmadım değil. Bi de eski hızı kalmamış sanki adamın videolara bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Masquerade said: Ha bi de; Djibril > Niang ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://cdn.galatasaray.org/images/giris/885__4212__SEYRANTEPE-WP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 cisseyi okutmuşlar, helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 %50'si zor dolan bir stadyumuda Nou Camp tripleri ile tanıtmalar.. auhasufasdufhsduh her maç 50.000 çekiyo sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 geçen yıl kötü gitmemize rağmen gene bi ortalama 25-30 bin çekti yanılmıyorsam.tabi bunda biletlerin ucuz ve herkezin stadı görme merakıda vardı ama seneye gidişat iyi olursa her maç olmasada full çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Eternal said: %50'si zor dolan bir stadyumuda Nou Camp tripleri ile tanıtmalar.. auhasufasdufhsduh her maç 50.000 çekiyo sanki.. =kıskançlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kıskanclık mı.. oldu. her maçımız 50bin be neyini kıskanıcam sdufhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 masq'ın koyduğu resimden fotoğraftan eğer o dediklerini anlayıp yazdıysan, anca bu yorumu yapabilirim sana, aklıma başka birşey gelmedi resimde fotoğrafta ne doluluk vurgulanmış, ne de başka birşey güzel bir açıdan güzel bir kare yakalanmış ve koyulmuş yani durduk yere camp nou ile kıyaslamak ya da stadın ne kadar dolduğunu vs. konuşmak nerden esti aklına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru'nu kıskanabilirsin (edıt:utanabilirsin) mesela... Durum şunu gösteriyor ki bu sene yine son dakikada transferler yapıcaz ve boş,beleşleri topluycaz. Hiçbirşey bitiremedik yine sarktı transferler... Elde var tek Free Elmander. Honestly, Eğer yapamazsa düzgün transferler bu başkanda Polat'tan farklı gorunmuycek gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hasfuasdhfuasdhfua ya bu paticik'i seviyorum... Şükrü Saraçoğlun'da en yüksek tezahurat rekorunu kıramadıgı için camiadan ve takımımdan utanıyorum ... auasdhfuafhasduadhs sizin seviyorum bebekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ben ses rekoruyla takımdan yada camiadan öte taraftardan bahsetmek istemiştim ama yada anlarsın diye düşündüm. Tamam senin pipin daha uzun,çekiliyorum sidik yarışından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 eternal, bomboş stadın fotoğrafı koyulmuş, ne yorum var ne de başka birşey var, ana sayfadan alınmış bir ss altına gelip "CAMP NOU MU LA BU, SDFSDFS ZATEN DOLMUYOR" diye bi girişmişsin ne cevap ya da tepki bekledin hakkaten "beyler adam haklı, kaldırın fotoğrafı. daha kötü bişiler koyun" fln mı diyelim, ne yapalım? masq; kalitesiz,çirkin bir fotoğraf varsa onu koyuver de gönlü olsun çocuğun yok yani illa laf çarpıştırmak istiyorsan da biz dolmayan stadı dolmuş gibi gösteren bir fotoğraf ile sevinen taraftar isek siz de şampiyon olmadan şampiyonluk kutlayan bir taraftar grubusunuz, elinize su dökemeyiz diyor ve çekiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Eternal in cani sikkin ya birakin. girip son sayfada ne varsa ona troll cekip kaciyor gfdhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Utanın ulen bir stadı bile dolduramıyorsunuz işte =P İşiniz gücünüz desibel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar