DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ne demek o değil ya, baros diyoruz burda emana diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sakin ol şampiyon adam hala bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Baros un gittigi yok yahu ahaha. Hani yollanacaksa da bonservisiyle satilir, neyin feshetmesi. Klasik Dogus Grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tffnin sitede de düzeltmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Masquerade said: Baros un gittigi yok yahu ahaha. Hani yollanacaksa da bonservisiyle satilir, neyin feshetmesi. Klasik Dogus Grubu. doğuşla yok ya federasyon sitesi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 2 dakikalıgına sevindi yine cakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 toggie said: 2 dakikalıgına sevindi yine cakallar. ben direk transfer bile ettim bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bobo olayı yalanmı doğrumu bilemiyorumda gsde iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İstemem bobo mobo yaa, top taşıyacak yıkılmayacak forvet alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Llama said: Masquerade said: Baros un gittigi yok yahu ahaha. Hani yollanacaksa da bonservisiyle satilir, neyin feshetmesi. Klasik Dogus Grubu. doğuşla yok ya federasyon sitesi tırt Insan bakar bi oyuncu hareketlerine di mi, orda yaziyor zaten detayi. Twitterda spamlayan 1-2 dangalakin trollune dusup kosuyorlar haber yapmaya. 2-2 mi ntvspor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hemen koşun twitter'a nontvspor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 mokoko da atarlandi uu. ntvspor un avukatligina soyunacak simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 üff acayip atarlandım. sadece saçma buluyorum nontvspor olayını. edit: sanki muhteşem spor kanalları, gazeteleri, internet siteleri varda bi tek ntvspor çok kotu. edit2: ha tabi bide bu olayın fenerbahçe nefreti uzerinden olması ayrı bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 O bu değilde çakma UnalAysal acc'unun altından da incisozluk çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ntvspor kotu demiyoruz ki gs'ye kıllar biraz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ntvspor gs ye kılsa beşiktaşa ne durumdalar acaba 10 saniye haber yapıyorlar konuları hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Yanlı yayın yaptığı için nontvspor kampanyası var, burda amaç ntvspor'u kötülemek yada izlenmemesini sağlamaktan çok yaptıkları şeyin dikkat çekici derecede rahatsızlık verdiğini belirtip, düzeltmelerini sağlamaya çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sacma macma, bu adamlara tepki koymak lazim bi sekilde. az bile yapiyor sosyal medyada atarlansa da millet guler gecer bunlar. (bkz guney amerikada nasil basina tepki koyuyor millet) siz abarti gormemissiniz. 1 degil 2 degil yaptiklari cunku, iyice sacmalamaya basladilar bu donem. http://twitpic.com/55ht8j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Neill'le Baroş olmasaydı o yeni stat siftah yapamazdı geçen sene. Ersan Gülüm'ü düşünüyor olsa bile gs Neill türkiye liginde kalsın isterdim. cCc Neill rEİs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 mokoko said: üff acayip atarlandım. sadece saçma buluyorum nontvspor olayını. edit: sanki muhteşem spor kanalları, gazeteleri, internet siteleri varda bi tek ntvspor çok kotu. edit2: ha tabi bide bu olayın fenerbahçe nefreti uzerinden olması ayrı bi konu. yanlız fener alehinde yapılan en küçük haberde aziz yıldırımın çıkıp "YA BUNLAR GİDECEK YA BİZ YOLLATACAĞIZ" diye çıkısması normal oluyor, gs yalanlama dışında başka bir resmi açıklama yapmazken taraftarın çıkıp tepkisini ortaya koyması ntvyi kötülemek oluyor. ntv bu şekilde fenere karşı yayın yapıyor olsaydı şuan fenerbahce.org muhtemelen 8 tane bildiri yayınlanıp çoktan rage a girmişti bile.hatta üstüne bi de dava açarlardı.sonra türkiyenin 3te biri sevmiyor böhüü diye ağlıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ntvspor u savunmak... hatta boyle habercilik yapan adamlara tepki koyuyorsunuz komik olmayin demek... hani cevap vereyim dedim de bilemedim simdi ne diyim. ciksin ntvspor (atiyorum) fener emenikeye 1 lira verirken ntvspor 2 lira aldigi ogrenildi diye haber yapsin, sen de ses cikarma. ha pardon. fenerin maliyetleri `bir miktar para` olarak yaziyorlar zaten. corba parasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İŞLEVİ YOWK, BİZİ KÖTÜLÜYOVLAV -Aziz Yıldırım, Anelka'nın elle attığı gol sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Anneme küfüğ ediyoğlağ. Aziz Yıldırım fenerbahce seyircisinden bahsediyor burda galatasaray falan da degil durum o derece feciydi bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 transferlere fln yoğunlaşın tartışma çıkacak öle görünüyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ümit Davala ve Hasan Şaş yardımcı antrenör olarak göreve başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar