Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 musa da battalda forma şansı bulamadı sarpa verilen şans onlara verilseydi belki bişi yaparlardı bilemicez tabi son 5 dakka falan girdi hep batdal napsın adam ve genelde yenik durumdayken falan girdi sanırım.kapanmıs defans arasında kayboluyordu ona ragmen ayagına ve kafasına hakim.hani belki kötü topcu bile olsa kötülüğünü görecek kadar oynamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ben musa cagiran`i begeniyordum bakalim bu sene napicaklar cocugu gene kiralik mi verilecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 BAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHA Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor forması giyen Uğur İnceman ile Galatasaray’dan ayrılması beklenen Mustafa Sarp’ı renklerine bağlamak istiyor. - Ntvspor laz styla intikam tam. http://www.youtube.com/watch?v=DhYLAdepLLg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi adamlar hem barış hemde mustafayı alıyorlar :D yanlarında hediye olarak ayhanıda versek keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi şu taraftar kart alabilen var mı ? ulan başvurdum aradılar beni.bilgileri veriyoduk falan tam halledioduk sistemde bıdı bıdı sonra tekrar arıcaz sonra aramıslar duymadım.tekrar aradım.bana ulasamayınca iptal etmşiler başvuruyu tekrar başvurdum bu sefer dönmediler sdfs ulan tek istediğim bi karttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Taraftar kart dediğin hangisi? GS Bonus falan mı? Ben kullanıyorum çıktığından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Esnaf said: abi adamlar hem barış hemde mustafayı alıyorlar :D yanlarında hediye olarak ayhanıda versek keşke :D Bunları paket halinde satıyoruz, 3 al 2 öde var diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 iyi iyi kurtuluyosunuz çöplerden , seneye bıraktığımız yerden rekabete devam edelim artık bıktık haysiyetsizlerle çirkeflerle uğraşmaktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 TS intikam mı alıyor gs 'den şimdi =p Ne komik yahu, yanlız bir bakıyormuşsun Şenol Güneş bunları kral yapıyormuş heuaeh seneye Barışşşş barışşş diye inleyen tipler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 burak yılmaz'ı şu hale soktuysa bu adam, kesin konuşmamak gerek cidden, barış özbek de her an patlama yapabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 her yeri patlasa ne olur onun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 senol gunes sarp ve barisi da burak gibi oynatirsa peygamberligini ilan etsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi sarp huseyin cimsirden iyi adam ahha barışta ortalama topcu bişiler yapar barış ibşiler yaparda sarp tam bir kapalı kutu ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 İyide adamın gerçektende kabzımalların yeteneğini yükselttiği kesin. Herifde aura var herhalde, yakınında olana gaz veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi burak kabzımal mıydı? ne sarp ne de barıs gibi hic olmadı ki bu adam. baska kim var senol gunes'in kabzımallıktan cıkardıgı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Red, barış ne bigi ibişler yapsın? kırmızı kukuletalı fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bence Trabzon kadrosunun neredeyse hepsi ortalama üzerinde oynadı bu sene. Bir umut hariç, oda ısrarla banyoyu reddettiği için. Toulusse duyduğuma göre maçtan önce temizlenmeyi şart koşmuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Aynen öyle , bu senenin en iyi 2 kadrosu bjk ve fb baya sıçtıda biz sonradan topladık beşiktaş kaldı öyle.Bu sene trabzonun aynı havayı yakalayabilceğini zannetmiyorum istisnaydı bişiler yaptılar işte.hele mustafa sarpla barışı mourinho gelse düzgün oynatamaz hiç bir takımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ş.Güneş Burak gibi bir odunu yonttu ama M.Sarp zor be olursa da hll olsun Ş.Güneş'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://blog.amhill.net/wp-content/uploads/2011/05/challenge-accepted.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 galatasaraya gelecek islami sececek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kalstrom ve r ile başlayan fransız kaleciyi almışık diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 rufier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 çok güzel transfer yapıyo galatasaray, fatih terime de ilk defa güzel bütçe verildi, seneye lig güzel olacak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 valla şenol güneş barışla sarpı adam edebilir gibi geliyo bana. barıştan ümitliyim en azından. İlk geldiğinde it gibi koşuyodu basıyodu barış, sonradan havalara girince bozdu. 2 tokatlayıp tekrar adam edebilir. Aman ederse etsin, isterse sarptan xavi barıştan iniesta çıkartsın yine farketmez, biz bi daha gs formasıyla görmeyelim de... Kallström'ü aldıysak çok çok iyi. Ama kaleye ala ala Rufier'i aldıysak yine hüsran garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar