Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Çağlar'ı bi tek ben beğenemedim heralde. Sevemedim gitti şu adamı. Stopere 2 takviye şart. Bi yerli genç (Serdar ya da Ersan) bi tane de tecrübeli yabancı. Yerlilerde Alpay-Bülent-Ogün döneminden beri olmayan bir kademe anlayışı var yabancı adamlarda. Tek yabancı olur, yanına da Servetle yeni gelecek yerli çekişir aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 en iyi olamaz hemen de iyilerden biri bence su anda bile. zaten sol bek yok ki dogru durust. kac tane turk sol bek var adam gibi? neill nereye gidiyo ya? otursun oturdugu yerde. grande terim'le cosar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi utanmadan hala niye kazımı yazıyosunuz o kadroya lig kapanmadan 2 gol attı diye hemen gözler boyandı gene. çok iyi yedek olurda seneye ilk 11 oyuncumuz olmasın lütfen.biliyorum kazım>all falan ama pinoya kazıma kaldıysa işimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi burda kazım fanboylar var gerçekten ben gördüm ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Kazım beklesin yedekte. kanat forvet her yerde oynuyo işte. Kırk yılın başı düzgün de oynuyo. İyidir. Sağ kanada bi adam bulunur elbet. Hiç olmadı Yekta falan oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kazim dediginiz adam 2. devre kulyoyla beraber bisiler yapmaya calisan ender oyunculardandi. tamam benim de icime sinmiyor, sinmeyecek ama adam fena degildi. son 10 dakka uyumasa balta ve servet fenerin sampiyonlugunu nincalayan golu atan adam diye yazilcakti her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 İbrahim Akın'ı şu an Galatasaray da istiyor, Trabzonspor da devrede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 lan alcagmz ne kadar adam varsa göz dikti gs :D pis kaka herifler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 akın iyi transfer olur hem kanatlarda hemde forvette oynayabilen bi adam.bide arda nın gitmeside gündemde onun yerinede bi adam almamız lazım. ama ben sanmıyorum gs ye geleceğini holosko-akın takası olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 klasik bir fatih terim açlığı. butun anadoluyu toplayın ya, yetmedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 İbrahim Akın LÜTFEN gelmesin ya. Büyük takımların çöpü olup küçük takımlarda azıcık parlayan adamlar büyük takımlara dönmesin, döndürülmesin. Futbolda küçük takımların büyük topçusu gerçeği var, bunu öğrensin yöneticilerimiz. Ünal Başkan lütfen inşallah bu gerçeğin farkında olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Esh said: klasik bir fatih terim açlığı. butun anadoluyu toplayın ya, yetmedi heralde. :( ulan bi selcugu aldik daha bu kadar mi korku sardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hala mı 4-3-3 ? bu sene de hezimet olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 FB Emenike'yi aldı, Orhan Şam'ı da aldı galiba, sonra Sezer Öztürk de yolda diyorlar. Beşiktaş Pektemek'i aldı, 3 tane de gurbetçi aldı. Biz sadece Türkiye'nin en iyi yerli orta sahası olarak gösterilen, taptığınız Alex tarafından da, Selçuk İnan'ı aldık ve Anadolu'yu toplamaya aç olduk öyle mi? Acıyorum böyle taraftarlara ya :) edit: Fenerbahçe Serdar Kesimal'ı da almış. Bi de bize anadoluyu topluyorsunuz derler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 fener yine başlamış toplama kampı gibi, en son 3-4 sene önce böyle herkesi topladılar gs bjk almasın diye ona benzedi iş. serdar gsye gelsin isterdim ama. orhanı alması saçma olmuş fenerin gökhanı satmayacaklarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kesimalı beşiktaş almasındiye kapattılar resmen. ersanı da alamayıp patlasınlar gibi bir hareket olabilir. ha tabi rotasyon için onlarda da olsa fena olmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Kesimal'in de ucreti dussun bakalim. Selcuk'un 5 senelik 11.2 milyon maliyetine dirdir eden medya ve yancilari ne dusunuyor acaba simdi. 3.5 a orhan 5 milyon + 2 topcu sezer ozturk 4 milyon + ali pektemek vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 nileppezdel said: FB Emenike'yi aldı, Orhan Şam'ı da aldı galiba, sonra Sezer Öztürk de yolda diyorlar. Beşiktaş Pektemek'i aldı, 3 tane de gurbetçi aldı. Biz sadece Türkiye'nin en iyi yerli orta sahası olarak gösterilen, taptığınız Alex tarafından da, Selçuk İnan'ı aldık ve Anadolu'yu toplamaya aç olduk öyle mi? Acıyorum böyle taraftarlara ya :) edit: Fenerbahçe Serdar Kesimal'ı da almış. Bi de bize anadoluyu topluyorsunuz derler lol anadoluyu topluyosunuz ! ben haberlerin yalancısıyım hacı, önüne gelene teklif götürüyo gs diye okuyoruz surekli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gs taraftarı çok op sorry hikayenin kıçından giriş yapıldığını unutmuşum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 72m miş selçuğa verilen para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 lol hala 21m diyorlar ya ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 21m+mac basindan sonra okumayi biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Masquerade said: 21m+mac basindan sonra okumayi biraktim. aynen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 31M+ Maç başına 1 Emanuel 1 de Elizabeth veriyoruz Selçuk'a. Posterlerini de duvarlarımıza astık düşünün artık o derece.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 fenerin bu sene kr etmesi baya ilginç mesela, cok rastlanır bi durum değil avupada bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar