Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 son macta gorecegiz fark var mi yok mu. insallah sen hakli cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 fizban said: işte hep dediğimiz, 3 büyüklerdeki taraftar kitleleri arasında bir fark olmaz, çünkü aramızda sınıfsal bir fark yok, şehir takımları değiliz, burjuva / halk / devlet takımları diye birşey yok, o yüzden yok aslında birbirimizden farkımız tezi doğrulandı. ben editleyip ekleyenene kadar sen yazmışsın zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 fener şampiyon oldu üzüntülüyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 öğrenci kombinesi var mı bu sene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bi de hamit geliyormuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 kombineler tek fiyat olcakmış galiba öğrenci tam ayrımı olmadan. Ancak öğrencilere belli bir bölümün satılacağı gibi bir söylenti var. Gerçi o zaman aynı fiyat olduktan sonra kim öğrenci alır ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bu sene takım cogiyï Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 persembe puan farki 4 e cikar pazar gunu sampiyonlugu kutlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 4Ever said: nerden aldın abi bunu web sitesinde bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bugun bizim mac yok mu, basligi bile yok burada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 CthuLhu said: nerden aldın abi bunu web sitesinde bulamadım ben arkadaş yolladı, sorarım nereden çektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Grande, 14 Mayıs Pazartesi sabahı kupayı masanın üstüne koyup yargıyı verecek. Fatih Terim: sene basından beri hakemler hakkında konusmadım ama sabrım var ve ne kadar dayanacağım bilmiyorum. Fatih Terim: kişilere kurumlara herkese söyleyeceğim çok ağır laflar var. Sene sonunu bekliyorum. Siz de bekleyin az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 laflar hazirlayip notepade yazmis, desktopta duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sturm graz maçını izletmesin o da sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 şu digiturku iptal edicem taahhüt bittiği gün. mallık bizde indirim yaptılar diye uzattık sezon sonuna kadar. çaktırmadan anakartını falan yakmak, zarara sokmak lazım bunları olabildiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 AHAHAHAH Terim'i pfdk'ya sevk etmişler sfdsafsd http://spor.milliyet.com.tr/terim-e-pfdk-soku-/spor/spordetay/03.05.2012/1535896/default.htm Canıms ya. Ayakları titredi heriflerin tamam lan vericez şampiyonluğu size ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hakeme küfredip, kameramanı döven adama napsalardı, plaket mi verselerdi :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Kombineler ucuz baya, forum taraftarlığını bırakıp alın artık gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 fizban said: hakeme küfredip, kameramanı döven adama napsalardı, plaket mi verselerdi :) ? bunlar şovmen sever abicim, erman toroglunuda savunuyolardı gecen. terimin bi ust versiyonu ne de olsa adam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 khala said: Kombineler ucuz baya, forum taraftarlığını bırakıp alın artık gençler. yea bu sene ben öncü'den aldım kombineyi şimdi taaa 12 hazirana kadar bekleyecekmişim almak için kendi adıma =) fiyatlar çogiyi hatta utanmayıp kuzenin adına öğrenci kombinesi bile alabilirim 360 liraya mı ne geliyor öyle yaparsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Terim'e 3 maç ceza gelmiş. Dolayısı ile BJK ve FB maçlarında tribünde olacak. Aykut resmen TS GS ye yattı dedi ceza yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 rüştü hakeme hakaret eder 1 maç, ismi lazım değilin teki ırkçılık ypaar 2 maç, fatih terim maçlar bitsin çok fena şeyler söyleyeceğim der 3 maç. bravo hakikatten, fenerbahçenis şampiyon yapılmak için artık göstere göstere her şey seferber edildi. buradan sonra da yetemezseniz hakikatten yetersizmişsiniz derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ne alaka, hakeme hakaretten ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hakeme hakaret olsaydı tribüne göndermesi gerekirdi, palavra hep. üstüne üstlük hakeme hakaret ettiğini itiraf eden rüştü'ye neden 1 maç da ft'ye 3 maç diye sorarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar