yusema Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bence bu olayda en kritik hatayı(melo/riera hariç) fatih terim yapmış , yeni kavga etmiş adamları tek başlarına soyunma odasına yollamak , direk bu olaya davetiye çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yürek ister ya meloyu kovmak. en fazla 1 maç kadro dışı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 hahaha demin ekşi sözlükte gördüm, çok iyi be yazan kaynak vermemiş. artık kendi mi yazmış yoksa ciddi ciddi bunu yazan haber sitesi var mı bilemedim de, komplo teorisyenliği muhteşem ekşi said: galatasaray'ın melo oyunu kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre melo'nun riera'yı dövmesi önceden planlanmış bir oyunun parçası. çok başarılı bir sezon geçiren sambacı, galatasaray takımında kalmak istediğini gizlemiyordu. juventus ise piyasayı kızıştırmak için melo'nun birden fazla talibi var açıklamalarıyla galatasaray'a bonserviste indirim yapmayız mesajını gönderiyordu. galatasaray'ın 13 milyon euro vermeyeceğini bilen melo ile yönetim arasında gizli bir toplantı yapıldığı iddia edildi. iddialara göre toplantı sonunda melo'nun pazarını kaybetmesi için takım arkadaşlarından birini dövmesine karar verildi. dövülecek adamı bulmak ise uzun sürmedi. sezon başından beri hayal kırıklığı yaratan ve yüksek maaşıyla tepki çeken ispanyol riera'dan daha uygun bir adam bulunamazdı. hatta iddialara göre melo'nun kimi döveceğim sorusuna melo dahil herkesin aynı anda riera cevabını verdiği ve şen kahkahalar ile toplantının mutlu bir şekilde sona erdiği ifade edildi. takım arkadaşını döven melo'nun piyasası düşerken ispanyol riera derhal ülkeyi terkedecekti. bu planın işlemesi için en önemli görev fenerbahçe medyasına düşüyordu. florya'da kavga haberini alan fenerbahçe medyası, melo oynamazsa belki şampiyon olabiliriz gazıyla haberi abarttıkça abarttı ve avrupa basınına olayın yansımasını sağladı. galatasaray'a kötülük ediyorum diye sevinen fenerbahçe medyasının florya'dan gülerek izlendiği ifade edildi. kulübe yakın kaynaklar haftalar öncesinde planlanan kavganın manisa maçının öncesine denk getirilmesinin sürpriz olmadığının altını çizdi. terim'in kavga eden taraftarları özellikle barıştırmaması ise dikkatlerden kaçmadı ve plan iddialarını güçlendiren bir başka faktör oldu. terim'in özellikle melo ve riera ikilisini idmandan kovması, kulüp çalışanlarının soyunma odasından uzaklaşması gibi faktörleri tesadüfen gerçekleşmediğinin altı çizildi. ayrıca henüz doğrulatamadığımız bir iddiaya göre galatasaray resmi sitesine kavga haberi, henüz kavga olmadan önce düştü fakat idmanın başlamadığını öğrenen kulüp çalışanları haberi geri çekip idman sonrası tekrar yayına koydular. brezilyalı oyuncunun bir yandan ai se eu te pego dinlerken bir yandan yakın çevresine artık beni galatasaray'dan başka kimse almaz, juventus mecburen indirim yapmak zorunda kalacak dediği iddia edildi. sambacının playoff öncesi affedileceği ve sezon sonunda düşük bir bonservis bedeliyle transfer edileceği gelen haberler arasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ahahaha iyi yazmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 olabilir abi, kavga olayları vs. ciddi değer düşürür. Kapatırlar ucuza asdfdsa Gençler Isaac'i Chelsea'den böyle getirtmişti asdfsdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bir galatasaray taraftarı olarak Melo gibi adamların GS'de barınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ve utanıyorum bu tarz adamlardan. Değil GS hiçbir klüp yeteneği ne olursa olsun bu tarz insanları futbolcu, sporcu olarak barındırmamalı. Melo'nun tek maçını izlemeniz yeterli adamın nekadar pislik olduğunu görmek için. Hırsı yüzünden kendine ve etrafına zarar vermek başka, karakter olarak pislik ve çirkef olmak bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ekşi said: galatasaray'ın melo oyunu kulübe yakın kaynaklar haftalar öncesinde planlanan kavganın manisa maçının öncesine denk getirilmesinin sürpriz olmadığının altını çizdi. terim'in kavga eden taraftarları özellikle barıştırmaması ise dikkatlerden kaçmadı ve plan iddialarını güçlendiren bir başka faktör oldu. terim'in özellikle melo ve riera ikilisini idmandan kovması, kulüp çalışanlarının soyunma odasından uzaklaşması gibi faktörleri tesadüfen gerçekleşmediğinin altı çizildi. ayrıca henüz doğrulatamadığımız bir iddiaya göre galatasaray resmi sitesine kavga haberi, henüz kavga olmadan önce düştü fakat idmanın başlamadığını öğrenen kulüp çalışanları haberi geri çekip idman sonrası tekrar yayına koydular. brezilyalı oyuncunun bir yandan ai se eu te pego dinlerken bir yandan yakın çevresine artık beni galatasaray'dan başka kimse almaz, juventus mecburen indirim yapmak zorunda kalacak dediği iddia edildi. sambacının playoff öncesi affedileceği ve sezon sonunda düşük bir bonservis bedeliyle transfer edileceği gelen haberler arasında... beyler yukardaki olay gerçek, benim teyzemi de dövdü melo. hatta yanındakiler "kıs olum kıs kıs" yapıyodu melo'ya. edit: nereye yukarda, sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 alın size asıl komplo teorisi :) http://spor.milliyet.com.tr/uyanik-ispanyol/spor/spordetay/08.04.2012/1525413/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ahahaha ne güzel yazmış adamlar. demek ki neymiş, oyuncuyla 4 senelik sözleşme imzalayıp 1 sene sonra sözleşmeyi feshedersen kalan 3 senenin bonservisini oyuncudan isteyebiliyormuşsun ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 İkisi de şutlanacak zaten büyük ihtimalle. Playoff'a kalmazlar diye tahmin ediyorum, Manisa maçı için sabretmek akıllı hamleydi bence. Takımın vereceği tepki önemli, bu yüzden FT akıllı davranıyor dedim. Daha cezaları bilmiyoruz... Ha gerçi Habertürk'ün dediği gibi takımdaki herkes Melo'yu dövmek için fırsat bekliyorsa filan onu bilemeyeceğim sdfsf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 fırsat beklemiyorlar, görünce korkudan yolunu değiştiriyolar :) bunu da ekşide mi ne okudum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 haberturk yine yardırmış ya yarın NOLUR MELOYU GÖNDERİN ARTIK diye manşet atmalarını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 mani said: bir galatasaray taraftarı olarak Melo gibi adamların GS'de barınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ve utanıyorum bu tarz adamlardan. Değil GS hiçbir klüp yeteneği ne olursa olsun bu tarz insanları futbolcu, sporcu olarak barındırmamalı. Melo'nun tek maçını izlemeniz yeterli adamın nekadar pislik olduğunu görmek için. Hırsı yüzünden kendine ve etrafına zarar vermek başka, karakter olarak pislik ve çirkef olmak bambaşka. Arkadaşım olayın aslını astarını bilmeden nedir bu galatasaray kültürü aşkı? Millet şikeden b.ka batmış başkanlarının tshirtünü bastıyor %1'lik acaba masumsa ihtimali için, sen olayı kanatlı basından dinleyerek 33 maçtır ciğerini patlatan çift kişilik oynayan adamını tek kalemde siliyorsun. Yok pitbul dehşeti yok 45 saniye dövdü. Futbol takımı burası abicim, antremanda odada her yerde kavga olur cezası da olur, beğenmeyen de Melo'nun oynadığı maçları izlemesin o zaman playofflarda sakatlık olmazsa 6 maçta da olacak çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Red said: haberturk yine yardırmış ya yarın NOLUR MELOYU GÖNDERİN ARTIK diye manşet atmalarını bekliyorum Habertürk bayağı kalitesiz o konuda. Adamlar GS'nin yaptığı resmi açıklamayı yayınlayamadı kendilerini kepaze edicek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 fenerbahçe tesislerine habertürk muhabiri giremiyor :) siz de almayın ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 berbat bir maç oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 yiğit atılmak için uğraşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bu kadar belli etme bare, maç başından beri 10 kez kasti faul yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Kaşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 şike yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 gs yiğit'leri 2licek heralde gelecek sezon. ilk yarıdaki maçtada görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 adamin sari kart king olmadigini bilenler var yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 19 sarı kart görmüş bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ne bu şut sevdası ya bari iyi vurabilseler içim yanmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 birilerini sakatlamak icin yemin edip cikmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar