Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Tamam yetenekli geleceği parlak olabilir, rakibe kaptırmamak önemli olabilir de, adamı çok çok abartmaya da gerek yok, Xavi yaptınız yahu. Alınırsa güzel tabii... Keita'yı ben de isterim de aslı yok sanırım. Bir de Aysal Şakiri'yle hakkaten ilgileniyoruz gibi bişi söylemişti, harbi alma ihtimalimiz varsa alsak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 twitter da zerdan şakiriye 8M€ + bonus önerdik ddeniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 adam kariyerinin zirvesinde hemde daha çok genç.hani daha yeni yeni parlamaya başlasa neysede adam u17 milli takımından beri göz önünde olan bi oyuncu.takımını ikna edebilsek bile şakiriyi ikna etmek çok zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19653747.asp 1 maç saha kapatma verilcekmiş galiba şu olay yüzünden. Bana çok saçma geliyo, benzer bi olay beşiktaşa da olmuştu. 30-40 bin kişi içinden tek bi adamın yaptığından sorumlu tutuluyo herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Verilir. Olay adamın yaptığı değil, o stada yaralayıcı aletle girmesine izin vererler. Klübü bağlayan bir durum. Neyse bizim dişi aslanlar Karabük maçı için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hayır bu durumda yönetim para kaybetmiyo, zaten tff ödüyo kadın ve çocukların parasını. güvenlik görevlisi bi hata yaptı diye veya belki gidip büfeden vs'den bi bıçak aldı biri diye çok geniş bi erkek taraftar grubu zan altında kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 juventus açıklamış fenerbahçe meloyla ilgileniyor diye tabi öncelik bizde.fenerin amacı ne anlamadım ama.almicağımız varsada adamı bırakmayız muhtemelen. ki almalıyız ztn.başka transfer yapmasınlar ama meloyu alsınlar ha ama olası bi melonun fenere gitme durumu çok üzücü olur.ama sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 açıkllama dediğin başkan röportajda söylemiş. sene başında ilgilendiklerinden bahsetmiş bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yok abi fiyat yükseltmek için bahane işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bilmiyorum bu sabah gazetde vardı.juventus bilmemne bilmemnesi fenerbahle melo ile ilgileniyor.ama galatasaray öncelikli.eğer almak isterlerse bonserivste indirimde olur vs demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ntvspor son dk: yigit gokoglan galatasarayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 soyad olarak ağır sıkıntı asdfdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sağ açıkmıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 neyse kazımdan iyidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Masquerade said: ntvspor son dk: yigit gokoglan galatasarayda kim ki bu? hangi kategoriye dahil etmek gerek "gelecek vadededen genç yetenek" yoksa "iyi yedek" mi? buarada shaqiri denen adamın bi kaç videosunu izledim adamın tek numarası ceza sahası yayından gol atmak galiba.ne açtığı bi orta var ne bi dribblingi vs. inş sadece youtube videolarına bakıp adam almıyolardır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yiğit çok iyi oldu. kazımı rahat keser 5 hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Yigit kazim'i kisa zamanda yedege alir , riera da iyilesiyor en azindan ligi goturur ama o sakiri de alirlarsa sahiden onumuzdeki seneye iyi yatirim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ibrahimseten İBRAHİM SETEN SHAQİRİ: G.Saray, Basel'le 8 milyon Euro artı 2 milyon CL bonusu karşılığı anlaştı.. Shaqiri ile son görüşme yapılıyor. En geç yarına biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 eee kimi kesicez yabancı kadrodan? eboue gelince tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 baros yada elmander :( ft 4-3-3 e dönebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 4-3-3 olmasın abi. Shaqiri de gelmeyiversin:). İstemiyorum tek forveeett....Baros+Elmander iyidir, fazlasyıla şampiyon yapar bizi.. 4-3-3'e dönersek yine kanser oluruz diye korkuyorum. Tek adamla çözülcek iş değil 4-3-3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 shaqiri gibi bir adam geliyorsa dert yabanci kontenjani olsun. ayrica baros sezon sonu yollanir 3-5 e bakmadan. 2013 yilinda bitiyor sozlesmesi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Yuh!!! 4-3-3 tek adamla dönülmüyor ki, geçiş yapılırsa orta saha melo-selçuk-engin ileri üçlü shakiri-Elmander(baros)-Emre Ç. Şeklinde olabilir ki tüm kadro değişmiş oluyor zaten. Bide Şakiri gibi adam gelsin oynatıcak yer bulunur merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Tamam da benim kastettiğim o değilki. Tek adam gelince işleyen formatı bozacaksak geçmeyelim diyorum. Takım oynuyor şu an. Shakiri nin bitirici özelliği var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar