Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 sabri reyiz armayi gostermis bu galatasaray diyip asfg http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100966 bu adam ardadan 1000 kere iyi kaptan. topculugu ayri ama adam kaptan dsafdsgfd.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Armayı gostermekle kaptan olunmuyor malesef. Ne Sabri ne de Arda Galatasaray'da kaptan olacak adamlar degiller. Kaptanlık yapacak adamdan liderlik beklenir, diger oyuncuları da bir araya getirecek, gerektiginde lafını da dinletecek bir adam olması gerekir. Bu yuzden genelde takımların tecrubeli adamları kaptan olurlar. Sabri'nin GS altyapısından yetismesi ve son donemde cok fazla oyuncu degistiginden bir anda takımın en eskisi konumuna gelmesi kaptan olmasına sebep oldu. Terim faktoru de var tabi ama kesinlikle bu takıma kaptanlık yapacak ozelliklere sahip degil.
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 takımın şebeğinden kaptan mı olur allasen arda kaptan olmaya daha musait bi karakterdi.fakat o da gençliğinin kurbanı oldu onun harici şu takıdma selcuk kaptan olur.urfalı kaptan olur.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Abdurrahim albayrak gibi yöneticimiz olsun bizim de ya. Adam o kadar içten seviniyor ki, daha attığı gole bu kadar sevinen futbolcu görmedim ben ahaha
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LnPVKbH5Cj0&feature=youtu.be
guernica Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 sabri'nin yan hakemle olan atarlaşması priceless.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 uslanmadilar tokat yemekten. said: "Lille – Trabzonspor Şampiyonlar Ligi karşılaşmasıyla aynı güne Fenerbahçe - Galatasaray derbisi koyan TFF'ye UEFA müdahalesi geliyor..."
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi uefa şunları indirip, yerine böyle geçici yönetim falan koysa ya, allah kahretsin ya, her gelen yönetim gideni aratır mı lan, bu nasıl salaklık
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Adamlar hakikaten beyin, mantık, muhakeme terk ya
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=LnPVKbH5Cj0&feature=youtu.be ahahahaha
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ABİİİİİ o rageleyip topu dövdüğü pozisyon ne lan auhuuhqwueuqwe
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 tff harbi hiç bu kadar kötü olmamıştı
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Masquerade said: uslanmadilar tokat yemekten. said: "Lille – Trabzonspor Şampiyonlar Ligi karşılaşmasıyla aynı güne Fenerbahçe - Galatasaray derbisi koyan TFF'ye UEFA müdahalesi geliyor..." Ya pardon da o müdahaleyi sokturmasınlar bi taraflarına saat 20:00 maçının ne zararı var 21:45 maçına? Uçak bileti almışız maç saati açıklandığı dakika sırf gidebilmek için yıllık iznimin son bölümünü bu maç için ayırmışım. Valla gider yakarım o tffyi uefayı. Bu kadar gerizekalı adamları nereden bulup koyuyorlar bu yönetim kadrolarına bilmiyorum.
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ya bu kadar gerizekalıca bir istem mi olur ulan türkiye liginden sana ne maç trabzonda bile oynanmıyor. Yayıncı kuruluşun götü mü tutuştu yoksa bilelim yani.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 talimat. bize ozel degil. bunu bilip bu saate mac koymak mallik en basta.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=r6igCKQIor0&feature=player_embedded
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 1.01den sonrasını biri gif yapsın ya ahahahahahah
benjani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Masquerade said: uslanmadilar tokat yemekten. said: "Lille – Trabzonspor Şampiyonlar Ligi karşılaşmasıyla aynı güne Fenerbahçe - Galatasaray derbisi koyan TFF'ye UEFA müdahalesi geliyor..." trabzon'un 11 günde lille, gençlerbirliği, galatasaray, fenerbahçe maçı var.çok feci patlar bu fikstürle.
Öne çıkan mesajlar