Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=38637 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Gerçekten bize bu sevinci yaşattıkları için tebrik ederim o kadroyu, teknik ekibi, emeği geçen herkesi. Yaptıkları o dönemde gerçekten çok büyük işti. Ama bize her gün 6 kasım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 uefa-süper kupa alınırken en efsane döneminizde bile boyun eğmeyen şu naçizane frikikçi Ganalımız Johnson'ın resmi olmazsa olmaz:D http://i25.tinypic.com/214tnvc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ne alaka şimdi tatar ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Johnson'ı herkes o golü ile hatırlayacak :D Yaptığı diğer her şeyi gölgede bıraktı o golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hamit cumaya kadar imza atmazsa real'e galatasaray'a geliyormus. fatih hoca mourinho'ya bi telefon cakmıstır tabi hemen almayın diye. http://www.youtube.com/watch?v=eGi5Pp2JHwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 şöyle alaka, yaşın belki tutmuyodur masquara ama en iyi döneminizde bile bize yenilirdiniz (ki bu on yılı aşkındır halen sürüyor bilindiği üzere) daha ne alakası olsun. Johnson da Sami Yen'de çaktığı füzeyle bunu sabitlemiştir o yıllarda, unutulmasın istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yahu tatar bana troll diyorsun da şu topicte alakasız alakasız takılıyorsun. neyse devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Fatih Terim'i çok seviyorum. Bence duygular ve inanç sahada çok önemli. Bunlar olmadığı zaman ne olduğunu bu sezon gördük. Umarım takımın başına gelir. Umarım bu seneki sıkıntıların acısını çıkarırız. Tekrar keyifle takımımın maçını izleyebilmek istiyorum. Takımdaki bütün şımarıklar yollansın. O dönemki Ümit Davala, Emre Belözoğlu, Okan Buruk gibi yırtıcı ve aç adamlar gelsin. Bence Yekta Kurtuluş çok iyi bir transfer bu anlamda. Eminim formanın hakkını verecektir. Hırs istiyorum, GUTS istiyorum bu takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Aslında 90'larda Fener-GS maçları daha dengeliydi...Ha ama diyorsan GS çok iyiydi, Fener çok kötü ona rağmen dengede olmaması lazım ona birşey diyemem...Yani Kadıköy'de berabere biten, ya da kazandığımız dolu maç var 90'larda...Aynı şekilde Sami Yen'de de kaybettiğimiz var... Herşeyin başlangıcı bir nevi 4-0 yenildiğimiz maçtır mesela Sami Yen'de...Fatih Terim o gün kovulabilirdi, eğer kovulsaydı bugün bunların hiç biri olmazdı...Ki o zamanlar Fener'den içeride 4 tane yiyeceksin, kovulmamak mümkün değil, taraftarın Florya'yı bastığını hatırlarım... 2000'deki galibiyet zaten tarihte kimsenin anlayamadığı garip bir futbol maçıdır...O maçtaydım mesela, hani tek kale oynamayı bırak, Fenerbahçe yarı sahayı geçememişti abartmıyorum...Top defalarca çizgiden direkten döndü gol olmadı, Fenerbahçe'nin tek olayı o frikiktir, ki onu da Johnson gibi bir adam anca Emre'ye çarptırarak atabildi, hani hayatında izlediğin maç içi oyunu-sonuç olarak en anlamsız maç hangisidir desen 1 numaraya onu koyarım her zaman.... Yoksa 90'larda dediğim gibi kesinlikle bir tarafın üstün olduğunu hatırlamıyorum, hatta bir süre beraberlikler serisi olmuştu 2 takım arasında da içeride-dışarıda.... Asıl kopma 2000'lerde başladı, geçen sene şeytanın bacağını kırdık, bu sene galibiyet geliyor, dediğim gibi topiği Masq açtığına göre, /troll resmi sizi bekliyor Kadıköy'deki maçtan sonra:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Aynen katılıyorum o maç çok garipti, bi taraf o kadar istim üstünde kupalar falan almış ve saldırdıkça saldırıyor ama yine de bi pozisyon oluyor ve yeniliyor:) Johnson'ın resmini koymamdaki amaç bi nevi son cengaver olarak, öyle bir dönemde bile Gs'yi yenmemizi sağlamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Revivo ya da Rapaic'ten birisiydi yanlış hatırlamıyorsam, adam orta açtı rüzgar şiddeti yüzünden yanlışlıkla kaleye girdi top yön değiştirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Neyse bu sene gidip Kadıköy'deki direklerin dibine işeyerek dispelleyeceğim yaptığınız büyüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Lig TV'de terim; Melih Şendil : hocam inşallah GSarayın başında yine böyle zaferler yaşarsınız. Fatih Terim: İmzalayalım daha net olacak tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Fb üstünlük kurdu ona zaten sonuçlara baktığında bişey diyemeyiz ama şans faktörü de var biraz ya.Barcanın reale kurduğu üstünlük gibi oynanan maç sayısı çok az baktığında.Bi şekilde galip geliyolar ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 barca - real fb - gs bitiyorum bu benzetmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Llama, siz de bi deportivo kadar falan varsınız canım şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Tatar Ramazan hakikaten 3 yaşında bir çocuğun zekasına sahipsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 "Tatar Ramazan" said: Llama, siz de bi deportivo kadar falan varsınız canım şimdi:) Valencia kadar olsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Cantona sen araya ne giriyon ki davetsiz misafir gibi, biz Llama ile gülüşüyoz şakalaşıyoz elimizde püskevitler çikilotalar eğleniyoz. Yırtık dondan çıkar misalisin aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Senin şu topikteki varlığın yırtık dondan çıkma misali esas, git Hz.Alex'e tap kendi başlığınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Seviye yine yerlerde :) /summon Rewendor,cavanagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 modlar tuzlanmış salatalık kıtlatırken bunları izleyip eğlenio bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 lol gençler sakinleşin, transfer haberlerine yoğunlaşın birbirinizden ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar