Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha şaka gibi ya atak oyuncu sayısına bak koskaca gs inin
kazım baros elmander 3 koca bir soru işareti olan engin 4
adamdan sayarsan aydın
anıl ı da kiralıcaklarmış
sonra sabri amc oynar
Mesaj tarihi:
Drenthe sol beke Hakan Balta yerine düşünülüyorsa hücuma adam almasak da olur. Takığım Balta'ya resmen.

Terim'in takıntısı işte kalabalık presçi orta saha, ful bindiren bekler. Ama Hagi gibi bir adam yok şu an malesef
Mesaj tarihi:

Muslera

Eboue Ujfa Servet Balta

Melo

Muntari Selçuk

Sabri Kazım

Baros

Takımın Avrupa'da oynamayacağını düşünürsek fena olmadı bence. Sabriyle Eboue artık anlaşır kim geride kim ileride diye.

Sol tarafa Volkan Şen ilaç gibi giderdi de kaçırdık. Bi tane adam gibi sol kanat alırsak alalım, ama o zaman yabancı kontenjanına takılıyoruz.

Yalnız ben Muntari yerine Ceyhunu koyup sola Podolski'yi almayı kat kat tercih ederim tabii :D
Mesaj tarihi:
muntari falan gelmez abi şu durumda

yekta ceygun melo selcuk ve bitik ayhan var ortada ztn

ebouede ortada oynayabiliyormuş ztn

kanat lzm takıma acil.hatta 2 tane kanat lzm sdfs
Mesaj tarihi:
ne olacağını söyleyeyim.

ujfa sağbek
eboue sağ açık
sabri ortasaha DMC olarak. belki de anchor man.
kazım sol açık
servet gökhan stoper.
muntari gelirse ortasahada meloyla değişir paso bence.

FT kafası bu bence.
Mesaj tarihi:
boşver abi volkana taktın sen

o adamı hiç sevmiyorum.suratından çirkeflik pislik akıyor

ki baya bi overrated.arda dan sonra sola volkan şen.

orhan ak etkisi yapardı

ayrıca sabri ortasahada banko oynarsa bu sene

bank asyada feneri desteklerim onu izliceğime
Mesaj tarihi:
abi yok ciddi daral geliyor bana artık

geçen sene tam kadroda bir cacık yapamıyoduk kabul ama cogu zamn saçma sapan yerlerde oynuyordu topcular

bu senede bunyem kaldırmaz gerçekten.bir adam 10 sene sağ bek oynadı ise.bırak sağda kalsın.bide bu sabri ise hiç degişmemeli yeri :)

sağ bekte bile faydası tartışılır adamın

ortasahada bilemicem yani.
Mesaj tarihi:
Volkan Şen çok iyi adamdı aslında da totosu feci kalktı, öyle böyle değil

2 sene önceki adam ile şuan ki adam bir değil, 2 sene önce üstüne koyarsa Avrupa'ya yıldız olarak gider falan diyorduk yani,

keşke bursa o zaman ellerinden çıkarsaydı şu adamları, nerden baksan 10-15M euro daha kâr ederlerdi. Geçen sene Volkan Şen'den ve Sercan'dan hiç verim alamadılar mesela
Mesaj tarihi:
Kazım bu sene yardırır buraya yazdım. Ama diğer kanatta kesinlikle Podolski tarzı bir adam lazım. Herif top kaptırmıyor, fizik on numara, hızlı. Gol vuruşları da pozisyonuna göre gayet iyi. O olmazsa Riera olsun. Ama yine de yedek lazım. Engin Baytar'ı falan Terim her akşam yatmadan önce döverse belki iş yapar rotasyonda
Mesaj tarihi:
takım bari bu sene iş yapsın da adam gibi maçlar izleyelim,ama şu rewin yazdıgı kadroya bakıyorum da pifuuuuuyt.şöyle taş gibi kemik bi kadromuz olaydı en az 3 yıl lige ambargo koyardık.hazır fener de 2 sezon yok piyasada
  • Yeni Oluştur...