Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 haha şaka gibi ya atak oyuncu sayısına bak koskaca gs inin kazım baros elmander 3 koca bir soru işareti olan engin 4 adamdan sayarsan aydın anıl ı da kiralıcaklarmış sonra sabri amc oynar
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Drenthe sol beke Hakan Balta yerine düşünülüyorsa hücuma adam almasak da olur. Takığım Balta'ya resmen. Terim'in takıntısı işte kalabalık presçi orta saha, ful bindiren bekler. Ama Hagi gibi bir adam yok şu an malesef
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 kazımla ztn tek kanat aksıyor.diğer kanata öyle bi ada gelmeli ki ribery etkisi yapmalı
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 riberyi geçtim arda etkisi yapsa da olur.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Muslera Eboue Ujfa Servet Balta Melo Muntari Selçuk Sabri Kazım Baros Takımın Avrupa'da oynamayacağını düşünürsek fena olmadı bence. Sabriyle Eboue artık anlaşır kim geride kim ileride diye. Sol tarafa Volkan Şen ilaç gibi giderdi de kaçırdık. Bi tane adam gibi sol kanat alırsak alalım, ama o zaman yabancı kontenjanına takılıyoruz. Yalnız ben Muntari yerine Ceyhunu koyup sola Podolski'yi almayı kat kat tercih ederim tabii :D
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Melo'yla Muntari yer degisse olma mi o kadroda
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 muntari falan gelmez abi şu durumda yekta ceygun melo selcuk ve bitik ayhan var ortada ztn ebouede ortada oynayabiliyormuş ztn kanat lzm takıma acil.hatta 2 tane kanat lzm sdfs
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 muntari solak değil mi, sırf o yüzden bizimkiler alıyor olmasın, "Adam solak, Fatih bundan bir sol açık çıkartır"
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 yahu Volkan Şeni nasıl ucuza kaçırdık elden yazık yaw.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ne olacağını söyleyeyim. ujfa sağbek eboue sağ açık sabri ortasaha DMC olarak. belki de anchor man. kazım sol açık servet gökhan stoper. muntari gelirse ortasahada meloyla değişir paso bence. FT kafası bu bence.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 nasil trabzona gitti bi de, vay anasini.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 boşver abi volkana taktın sen o adamı hiç sevmiyorum.suratından çirkeflik pislik akıyor ki baya bi overrated.arda dan sonra sola volkan şen. orhan ak etkisi yapardı ayrıca sabri ortasahada banko oynarsa bu sene bank asyada feneri desteklerim onu izliceğime
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 öyle şeyler demene gerek yok Red, zaten trt 1'de istediğimiz zaman açıp izleriz düşerlerse, sabri'ye bağlamana gerek yok. yakışmıyor.
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 kadroya bakıyorum,bakıyorum içim kararıyor,bi sıkıntı çöküyor.bu takımdan bi cacık olmaz diyorum,sabriyi açıkta gördüğümden midir nedir
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi yok ciddi daral geliyor bana artık geçen sene tam kadroda bir cacık yapamıyoduk kabul ama cogu zamn saçma sapan yerlerde oynuyordu topcular bu senede bunyem kaldırmaz gerçekten.bir adam 10 sene sağ bek oynadı ise.bırak sağda kalsın.bide bu sabri ise hiç degişmemeli yeri :) sağ bekte bile faydası tartışılır adamın ortasahada bilemicem yani.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Volkan Şen çok iyi adamdı aslında da totosu feci kalktı, öyle böyle değil 2 sene önceki adam ile şuan ki adam bir değil, 2 sene önce üstüne koyarsa Avrupa'ya yıldız olarak gider falan diyorduk yani, keşke bursa o zaman ellerinden çıkarsaydı şu adamları, nerden baksan 10-15M euro daha kâr ederlerdi. Geçen sene Volkan Şen'den ve Sercan'dan hiç verim alamadılar mesela
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Kazım bu sene yardırır buraya yazdım. Ama diğer kanatta kesinlikle Podolski tarzı bir adam lazım. Herif top kaptırmıyor, fizik on numara, hızlı. Gol vuruşları da pozisyonuna göre gayet iyi. O olmazsa Riera olsun. Ama yine de yedek lazım. Engin Baytar'ı falan Terim her akşam yatmadan önce döverse belki iş yapar rotasyonda
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 takım bari bu sene iş yapsın da adam gibi maçlar izleyelim,ama şu rewin yazdıgı kadroya bakıyorum da pifuuuuuyt.şöyle taş gibi kemik bi kadromuz olaydı en az 3 yıl lige ambargo koyardık.hazır fener de 2 sezon yok piyasada
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bu kadroyla Lucescu CL alır yalnız sdf
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ya bu seneyi kurtarır benim kadro da, seneye zor. Arda da gidince yerli iskeleti bozuldu çünkü. En az 2-3 tane kaliteli yerli almak gerekiyor ki yabancılar bir işe yarasın.
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Kac yildir shaktar'la alamadiysa bu kadroyla da alamaz bence :)
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 shaktar'ın ekstra bir kadrosu yok ki, o adam shaktar'da o kadar başarı kazanmışken misal şuan ki üç büyüklerimizi çalıştırsa cidden büyük işler başarırdı.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 muntari'nin menajeri istanbuldaymış. olur mu olur netekim.
Öne çıkan mesajlar