Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 benayoun sağlam oyuncudur, ardadan daha iyidir her türlü en azından
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fatih terim israil'e yardım yopoyor
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 orda yazan diğer isim ilginç. herkes falcao demiş ama falcion gibi bişey yazıyor bence. falcao nasıl olsun allaşkına yaaaa
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 cross strategy yapmışlar işte if falcao>atletico { forlan>gs } elseif...
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 takımın ortalaması atıyorum 1milyon alırken işte, takıma getirecekleri adam 6milyon almasın, ortam bozulmasın diye uğraşıyorlar.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sallıyo olabilirimde,benim bildiğim bi takım için üst sınır vardı,futbolcuya verebileceğin maksimum ücret olarak.atıyorum ortalaması 1m$ sa,başka bi futbolcuya 10 veremiyosun gibi bişey hatırlıyorum.yoksa sallıyomuyum
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 o değil de, şu isimlerden benayoun gelmiyorsa, marlos gelsin bari. onu da yazmış oraya
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Elias fln. yazınca aklıma geldi Hamburg'ta oynuyan Eljero Elia Gs'a gelse varya cılgın atardık....
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 freemaniacss said: sallıyo olabilirimde,benim bildiğim bi takım için üst sınır vardı,futbolcuya verebileceğin maksimum ücret olarak.atıyorum ortalaması 1m$ sa,başka bi futbolcuya 10 veremiyosun gibi bişey hatırlıyorum.yoksa sallıyomuyum FM kafası o gerçekte yok öyle bişi :) ama bi oyuncuya 10 diğerlerine 1 verirsen takımda isyan çıkar, o oyuncuya karşı cephe alınır. Elano'nun türkler tarafından dışlanıp silinmesi en güzel örnek
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 DoruK said: cross strategy yapmışlar işte if falcao>atletico { forlan>gs } elseif... ahah hakkaten :D
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Valla ben bi tek podolski'yi isterim. Arda yerine solda canavar olur o. Gol desen var, asist desen var, bindirme desen var, adam öküz gibi koşuyor, baya iyi adam. Ama takımı bırakmaz onu da
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 falcao atl ile anlaştı forlan gelir o zaman dsfs
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ihtimaller giderek azalıyo zaten :D
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hala forlan diyolar ya.zaten bu sene avrupada yok bari genç takım kursun.saplanmışlar forlana bilmem neye.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 forlan yerine keşke reyes gelse tabi ama sanmam.
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Bence pano bilerek bırakıldı, herkes o isimleri konuşsun, biz o sıra başka birini alalım.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 podolski he demiş, kölnde para sıkıntısı varmış, nakit parayı suratlarına çarpıp alacakmışız.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hazır sola adam lazımken podolski'yi alsak ne yardırır be. senelerdir izledigim en iyi sol ayaklı oyunculardan biri.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 podolski sol açık değil ama normalde, sadece oraya harika adapte olmuş bir adam, Hani milli takımda adam yokluğundan ve Löw'ün onu kesmek istememesinden ötürü sola monte edildi. Harika da oynadı, ama onun dışında Munih kariyeri falan hep forvet oynadı. Ha gelirse sol açık olarak fazla başarılı olur ki bu haliyle bile dünya üzerindeki en iyi sol kanat oyuncularından biri bence, hatta kişisel sevgim yüzünden en iyisi bile diyebilirim asdfas Gelirse bir GS forması bile alırım o kadar diyeyim. giggs'i unuttuk, en iyi ikinci diyelim podolski için
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Bu podolski ballack ı tokatlamıstı galiba bi maçta.Tam reyis olcak atarlı adam :P
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 YILDIZLARA SERVET Galatasaray, Forlan ve Podolski'nin transferini tamamlamak için kesenin ağzını açtı. Sarı-kırmızılılar her yıl, Forlan'a 4.7, Podolski'ye de 3.2 milyon euro ödemeyi kabul etti. Bonservisleri için pazarlığa girişen Aslan, Forlan için 3 milyon euroyu aşmayacak. Diğer yıldızı için de Köln'ün istediği 8 milyon euro için indirim bekleniyor kaynak yıllık 4.7 ne lan
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi zügücem forlan'ını ya. dedem yasında adam, bi boka da yarayacak olsa bari. ne forlan askıymıs ya gerizekalı terim.
Öne çıkan mesajlar