Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi inatla neden barosu yollamaya çalışıyosunuz ben onu anlamıyorum.. herkes tutturmus baros gidecek.bütün ligler başladı zaten nereye gidecek baros?arabistana falan mı? ayrıca fatih terim neden bıraksın baros gibi adamı herif hazırlık maçlarında da banko oynadı demek ki düşünüyor adamı takımda. şimdi neden her 3 mesajın biri "bence baros gidecek" açıklasın biri şunu neden gidiyor baros nedir yani
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 çok sakatlanıp oynayamıyor diye. Yoksa neden gitsin?
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Baros kendisi aciklama yapmisti gidesim var baska zevkler tadicam ben diye. Biz adami seviyoruz da kendisi her mac sari kart yiyip , sakatligiyla vs uzun sure yalniz birakti takimi. Haliyle daha stabil bi forvet olsa fena olmaz yani. Fatih Terim zaten muhtemelen gondermeyecek ama surekli gozume gircek gibi , daha calismasi lazim falan diyerek gaza getirmeye falan calisiyor belli ki barosu.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi baros bence gitmicekte,bu kadar yabancının içinde insan düşünür herhalde,ulan ben çok sakatlanıyorum burda,kesin yedek olucam,artık gideyim falan gibisinden.ama baros gitmesin zaten.onun kalitesinde kimse yok bana göre şu an ligde
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Baros çok iyi de bana çok overrated geliyo ya.
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Ben baros modeli forvet degil de semih gibileri daha bi seviyorum , barosun oyun stili darliyo beni sonuclarindan zaman zaman memnun olsam da.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Keita gelmiş geri oh be. :D Adnangiller sattığında acayip sinirlenmiştim. İyi oldu bu.
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Keita'yi emek hirsizi diye harcamadilar aslinda tam olarak. Nonda gittikten sonra o adamin performansinda ciddi dusus yasandi. Nonda fransizca bilen ve Keita'ya arkadaslik edenbi oyuncuydu. Bu tarz oyuncular genelde duygusal oluyorlar ve bu tarz durumlardan cok etkilenebiliyorlar. Simdi Eboue var takimda yeniden kafasi rahat olacak bence.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Engin Baytar nereden çıktı yahu?
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 tutarsa iyi transfer bence engin baytar, üstüne bir de sarpı veriyorsak. yetenekli türk sol açık neredeyse yok ligde, FT de adam ederse bunu zaten kanayan bir yara haline gelen sol kanatın rotasyonu rahatlar biraz.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 volkan şen ozan ipek ibrahim akın (akıbeti belirsiz şike mike) olcan adın nasıl yetenekli sol kanat yok yahu?
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Takas yokmuş direk alıyormuşuz Engin'i.Hayırlı olsun bakalım Terim adam edebilecekmi ?
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 28 yaşında bugüne kadar parlamamış adamı alıp napacaz? 20 22 yaşında olur anlarım da şu haliyle manasız geldi bana.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 engin baytar ve keita abi süper hahaha aynı anda olması çok anlamlı. artık birbirlerini yerler antremanda filan da hahaha melo da dansaderek yandan katılır onlara
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 dünyanın en eğlenceli takımıyız bu sene keita engin sabri melo servet baros kazım ek olarak terim ve hasan şaş
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Hiperaktivite patlaması yaşanacak.
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 iyi iyi maclarin eglenceli olcagi kesinlesti :D terime bi dolu gudulcek kara koyun verdik, oynasin dursun
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 keitayı taraftar istedi diye aldıklarını düşünüyorum şahsen ben izlemek istiyorum :)
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 10 tane atarsan 3 tane de yiyecen tabii :P
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Hadi madem 6 yabancılı ilk 11 kadroları kurmaya başlansın. Tek forvetli Muslera Eboue Urfalı Servet Balta ------Melo Selçuk ------ Keita --- AMC --- Engin Baroş Bizim takımda AMC dediğim yerde oynayacak adam var mı? Emre Çolak yeterli değil keza Aydın Yılmaz da öyle. Kazım , Sabri gibi banko görmeye hazırlıklı olduğumuz adamlar da şu kadroda yoklar. Elmander yedekte falan. Nasıl olacak bilmiyorum.. Çift forvetli Muslera Eboue Urfalı Servet Balta Melo Kazım Selçuk Engin Elmander Baroş Çift forvetlide yerli forvetimiz olmadığı için Keita yerine Kazım'ı koydum. Tabi saçma oldu baya dizilişler ama sizin önerilerinizi de merak ediyorum.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Eboue sağ bek, defans göbeği ve gerekirse Melo'nun pozisyonunda oynaması için alındı da, sürekli rotasyon mu yapacak bu adam? Normal şartlar altında takımda banko çıkacak mı ve pozisyonu ne olacak?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Tek forvetli Muslera Eboue Urfalı Servet Balta ------Melo Selçuk ------ Keita --- AMC --- Engin Baroş aMC yazdığın yere sabri gelecek işte kadro bu olacak bence de. arada selçuk öne çıkacak sabri-ayhan değişikliği yapılacak. baros da 60. dakkada yerini elmandere bırakacak
Öne çıkan mesajlar