DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hakan ünsala çok kılım acaip kılım hiç olmamış. vedat da cantona tr sürümü, antrenör olmak için fazla kabarık bi defteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 galatasaray 2000 yılı sanki hiç olmamış gibi yönetilirse toparlanır. fatih terim başarılı olamaz ve 2.dönemindeki gibi en fazla 1.5 sene sonra gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hakan ünsal medyadan uzaklaştırıp sağda solda saçma sapan konuşmasın diye almıştır sdflkjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 biraz umutluydum ama tüm umutlarım tükendi abi özelliklede hakan ünsal ı duyunca.inş tugayı harcamazlar bari alt yapıya felan verseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 nileppezdel said: bi tek taffarel iyi olmuş aynen öyle. taffarel iyi, geri kalanlar hele hele hakan ünsal tam leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 said: Fatih Terim'in yardımcılıklarını Hasan Şaş, Vedat İnceefe ve Taffarel'in yapacağı öğrenildi..Hakan Ünsal var demiştik..Yokmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Taffarel reyiz tutup getirsin Buffon'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 fede said: Masquerade said: SON DAKİKA: Fatih Terim'in yardımcılıklarını Hasan Şaş, Vedat İnceefe, Hakan Ünsal ve Taffarel yapacak. üstüne bi de eser özaltındere gelsin, nezihi de bi gitsin çay koysun artık hasan şaş en parlak döneminde intere mi gidecek barcelonaya mı transfer olacak derken vurdu kapıyı girdi ve boş mukaveleye imza attı, para için satmadı - gitmedi, o yüzden hakkıdır bence tafo, namı diğer mördak, benim adamım, hele o çengelden aldığı hanrinin kafa şutu yok mu, gelse de kalecilik öğretse bizimkilere vedat ve hakan ünsal için birşey diyemeyeceğim, onlar da tarikat adamı herhalde neyse bekleyip göreceğiz devamını, ne de olsa bu adamlar kenarda gezinecek, önemli olan sahada oynayacak transferler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 illa uefa tayfasından oluşturacaksan ekibi bülent korkmaz varken vedat ve hakan ünsal'a ne oluyor ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 vedat reyisi severim hasan şaşıda severdim ama o son zamanları ve futbolu bıraktıktan sondaki tripleri ama hakan ünsaldan nefret ediyorum.uyuzum herife ve asla bitmicek ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Suat, Ergün, Tugay varken niye Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Vedat İnceefe...Niye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 harrykewell said: hasan şaş en parlak döneminde intere mi gidecek barcelonaya mı transfer olacak derken vurdu kapıyı girdi ve boş mukaveleye imza attı, para için satmadı - gitmedi, o yüzden hakkıdır bence heh, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bülent korkmaz ile hakan ünsal hatta özellikle vedat bayaaaa farklı fiyatlar tabii ondan olabilecegini düşünüyorum. Hasan desen yine 'ANTRENÖR MÜ BOŞ KAGIDA İMZA ATARIM BEN' tribiyle geldiyse elbette bizimkiler almıştır anca olsa olsa tafarele falan para vermişizdir biraz belki biraz da hakan ünsala o da tv de çıkmak yerine bize geldiginden onun dışında bence kadro da sorun yok onemli olan oyuncular. Avrupa da oynayamazken drogba geliyorsa yılda 11 milyona ve hala stoper sol bek kanat falan adam akıllı yoksa asıl sorun orda kulubede degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 illa çöp adam besleyeceğiz kulüpte ya ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Red said: vedat reyisi yalnız bu adamin lakabi cidden reisti haha. gelmesin ama tabi o ayri. ankaragucu macinda yaptigi affedilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 harrykewell said: hasan şaş en parlak döneminde intere mi gidecek barcelonaya mı transfer olacak derken vurdu kapıyı girdi ve boş mukaveleye imza attı, para için satmadı - gitmedi, o yüzden hakkıdır bence sanırsam beyinhumcklaması geçiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ntv sporda hasan şaş, ümit davala ve tarrafel diyor hasan şaş için temkinliyim ama hakan ünsalın gelmesidnen de iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=74702 http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=58977 http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2002/11/21/210636.asp http://www.futbolingo.com/haber/11427/Hasan-Sas-Barcelonada-oynayacaktim http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=37175 Şimdi evet bunların bir çogu yalan haber falan ama bir de şöyle bakalım inter ve barcelona bir bakınmıştır bir scout falan göndermiştir de inter barcelona demişler liverpool milan dememişler gibi geliyor bana. Gidemezdi gitse de oynamayazdı da yalan degil var bir olaylar bu şekilde vakti zamanında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Gerçi bu Vedat olaylı Roma maçında bi Romalıyı baya hırpalamıştı. Reis lakabının hakkını veriyordu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Inter minter değil abi, Monaco'ydu en ciddi ilgilenen Hasan'la... Hatta derin futbol programı vardı LigTV'de hatırlarsanız (derin dekolte:)) Onun jeneriğinde Hıncal tekrarlıyordu; "Hasan, Fransa'ya gidecek mı burada kalacak mı, şaşkınları oynuyor" gibi birşeydi...Hani gereksiz ayrıntı da nerden hatırladıysam artık, Monaco'ydu en ciddi teklif... Futbolculuğuna ok lafım yok, hırslı adamdı mücadele ederdi....Ama teknik ekip bambaşka bir iş...Hasan'ın yapacağı en fazla iş yerlilerle tavla oynamak olur orada...Ayrıca "Karetta karettaları boşver, otel yapalım" sözünü edebilecek bir hayat görüşü ve kapasiteye sahip kendisi, bunu da yeni öğrendik...Vedat'a hiç değinmiyorum...Futbolla zerre alakası olmayan bir adam...Hakan Ünsal tarikatçının önde gidenidir...Florya çocuğu olduğumdan (Bursa çocuğu gibi oldu dsfsd) hep gözümüzün önündelerdi..... Yine dediğim gibi...96-2000 kadrosundan bu takımda birileri görev alacaksa eğer bunlar Suat, Ergün ve Tugay olmalı..Ben çok olumsuzum bu yardımcı olayına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kesin miymiş şimdi bu yardımcı olayı tugay taffarel ergün cuk olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bi de böyle bişey var. feyktir heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ac bak abi, sitede var onlar, adresini hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar