Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Hakan Şükür , Necati , Hasan Şaş felan kötü top oynarken GS lılar sayarken demiştim o adamların GS 'a kattıkları ruh yeter oynamalarına gerek yok , hadi len dediler , adamlar bi gitti GS kendine gelemedi.Şimdide Arda etkiler diyorum.Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 H.Şükür'den gelecek irticai ruh gelmesin sefil olalım daha iyi. Necati o ruhu taşıyacak kadar "abi" olamadı pek. Ama Hasan konusunda %100 haklısın. Neyse, 2-3 düzgün transferle takımı adam ederiz. Volkan Şen + Keita (Toplam maksimum 6-7m bonservisle) güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi artık ruh kurtarmıyor işte ruh olmalı ama herşey olmamalı yani ben sahada 11 tane kazma izlemek istemiyorum. azıcık total futbol günümüz futbola ayak uyduralım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ama selçuk arda var diye gelmişti.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 selçuka acaip kazık oldu hakkaten ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ilk yarının sonuna doğru geri yollamazlarsa önümüzdeki yıl r. madride transfer olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Arda Hamit Nuri Mesut güzel orta saha oldu Real Madrid'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ve imzalar atıldı Ve Arda Turan Atletico Madrid'de! Genç futbolcunun transferi için Galatasaray Atletico Madrid yöneticileri ile her konuda anlaştı ve resmi imzalar atıldı. Lig TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Iyi olabilir demistimde ilk basta... imzalar atilinca uzuldum simdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Türkiye şartlarında çok iyi bonservis ama özellikle Liverpool, Malaga, PSG gibi (City'e girmiyorum bile) piyasayı düdükleyenler varken La Liga'ya daha pahalıya gidebilirdi. Nuri, Hamit bu topraklarda hiç oynamadığı için hep en yetenekli Türk oyuncu derdik, umarım bunu La Liga'da da kanıtlar. Bu sene özellikle Türk oyuncuların Galatasaray'ın geçen sezon düştüğü durumu unutturma konusunda bence taraftara borcu vardı, Arda bunu devretti, bu konuda kırgınım. Yolu açık olsun. Zaten yabancı bir yıldız alınacaktı o mevkiiye, bunun yanında Yekta ve Çolak'a şans doğar umarım. Pino da yollanmasın. Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ne diyelim hayırlısı olsun,bizim açımızdan bi tarafımızda patlamadı ama fiyatı düşük buldum ben,bakalım yerine koyabilcek birini alabilecekmiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Şöyle diyeyim şu an Yekta'ya şans versen bile yeri dolar. Çünkü 1.5 senedir Arda'nın yeri yoktu. Oynadı mı ki adam yeri dolsun. Yetenek olarak doldurmak istiyorsak da gelsin Arshavin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bende gitmesini istemiyordum. Hayırlısı olsun ne diyelim Arda'yı izlemek güzel oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 nihayet gitti.umarım başarılı olur ve bizi gururlandırır.tuncay gibide patlamaz umarım. arda da gittiğine göre kazımı bu sene banko izliycez :( büyük ihtimalle o kanada bi oyuncu alırlar.çolak ı ben nedense hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Aynen bende, çolak böyle daha bok olmadan kokmaya felan çalışıyor gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Esnaf said: nihayet gitti.umarım başarılı olur ve bizi gururlandırır.tuncay gibide patlamaz umarım. arda da gittiğine göre kazımı bu sene banko izliycez :( büyük ihtimalle o kanada bi oyuncu alırlar.çolak ı ben nedense hiç sevmiyorum tuncay patlamadıki adam gittigi 2.yılımıydı ilk yılımıydı neydi 8 gol falan attı.ipnetor t.d kesti çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 başka bir olayı var demek ki adam wolfsburg dada istenmeyen adam şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 1.5-2 senedir oynamıyordu ona lafım yok,adam gidemedim diye maçlarda oynamıyordu resmen.kendi kendine piyasasını düşürdü.ondan gelecek para ile arshavin olabilir yerine,gelirse daha iyi olur tabi ardadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 arda gibi adamın değeri 12 milyondur. kimse arda için maça gitmez, arda ürünleri almaz. zaten yetenekli standart bir oyuncunun değeri 10-20 arası bir yerdir. bence değerinde gitti, başarılı olur umarım. son 2 sezon kendisinden soğudum epeyce ama neticede camianın evladı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Hayırlı olsun, daha fazla bize faydası dokunmayacaktı, yani Terim gazı falan hikaye. Yerine sağlam bir adam almazsak o zaman görün siz Terim gazını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben çok üzüldüm ya heveslenmiştim Terim gazlarsa döner 2 sezon önceki günlerine diye ama kısmet degilmiş.Nolursa olsun Türkiyenin görüp görecegi en yetenekli futbolculardan birini küstürüp kaçırmayı basardık.Medyanın gözü aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ya özel hayatına girmiyim diyorum ama sinem kobal ne kadar kötü bir tercih oldu arda için o ilişki başladı adam bitti. sinemin kendisi o kadar yeteneksiz kötü bir oyuncu ki ardayıda beter etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bakalım napcak orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Atletico'da da 66 giyemeyecek, ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 atletico başkanı yalanladı gibi bir haber okudum az önce aha şu hatta http://www.haberaktuel.com/arda-turan-atletico-madrid-transferi-sayfalarimizda-gundem-haberi-463082.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar