Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakan Şükür , Necati , Hasan Şaş felan kötü top oynarken GS lılar sayarken demiştim o adamların GS 'a kattıkları ruh yeter oynamalarına gerek yok , hadi len dediler , adamlar bi gitti GS kendine gelemedi.Şimdide Arda etkiler diyorum.Hayırlısı olsun.
Mesaj tarihi:
H.Şükür'den gelecek irticai ruh gelmesin sefil olalım daha iyi. Necati o ruhu taşıyacak kadar "abi" olamadı pek. Ama Hasan konusunda %100 haklısın.

Neyse, 2-3 düzgün transferle takımı adam ederiz.

Volkan Şen + Keita (Toplam maksimum 6-7m bonservisle) güzel olur.
Mesaj tarihi:
abi artık ruh kurtarmıyor işte

ruh olmalı ama herşey olmamalı

yani ben sahada 11 tane kazma izlemek istemiyorum.

azıcık total futbol günümüz futbola ayak uyduralım dsf
Mesaj tarihi:
Ve imzalar atıldı

Ve Arda Turan Atletico Madrid'de! Genç futbolcunun transferi için Galatasaray Atletico Madrid yöneticileri ile her konuda anlaştı ve resmi imzalar atıldı.

Lig TV
Mesaj tarihi:
Türkiye şartlarında çok iyi bonservis ama özellikle Liverpool, Malaga, PSG gibi (City'e girmiyorum bile) piyasayı düdükleyenler varken La Liga'ya daha pahalıya gidebilirdi. Nuri, Hamit bu topraklarda hiç oynamadığı için hep en yetenekli Türk oyuncu derdik, umarım bunu La Liga'da da kanıtlar.

Bu sene özellikle Türk oyuncuların Galatasaray'ın geçen sezon düştüğü durumu unutturma konusunda bence taraftara borcu vardı, Arda bunu devretti, bu konuda kırgınım. Yolu açık olsun. Zaten yabancı bir yıldız alınacaktı o mevkiiye, bunun yanında Yekta ve Çolak'a şans doğar umarım. Pino da yollanmasın. Ok
Mesaj tarihi:
nihayet gitti.umarım başarılı olur ve bizi gururlandırır.tuncay gibide patlamaz umarım.

arda da gittiğine göre kazımı bu sene banko izliycez :( büyük ihtimalle o kanada bi oyuncu alırlar.çolak ı ben nedense hiç sevmiyorum
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

nihayet gitti.umarım başarılı olur ve bizi gururlandırır.tuncay gibide patlamaz umarım.

arda da gittiğine göre kazımı bu sene banko izliycez :( büyük ihtimalle o kanada bi oyuncu alırlar.çolak ı ben nedense hiç sevmiyorum

tuncay patlamadıki adam gittigi 2.yılımıydı ilk yılımıydı neydi 8 gol falan attı.ipnetor t.d kesti çocuğu
Mesaj tarihi:
1.5-2 senedir oynamıyordu ona lafım yok,adam gidemedim diye maçlarda oynamıyordu resmen.kendi kendine piyasasını düşürdü.ondan gelecek para ile arshavin olabilir yerine,gelirse daha iyi olur tabi ardadan.
Mesaj tarihi:
arda gibi adamın değeri 12 milyondur. kimse arda için maça gitmez, arda ürünleri almaz. zaten yetenekli standart bir oyuncunun değeri 10-20 arası bir yerdir. bence değerinde gitti, başarılı olur umarım. son 2 sezon kendisinden soğudum epeyce ama neticede camianın evladı sayılır.
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun, daha fazla bize faydası dokunmayacaktı, yani Terim gazı falan hikaye.

Yerine sağlam bir adam almazsak o zaman görün siz Terim gazını.
Mesaj tarihi:
Ben çok üzüldüm ya heveslenmiştim Terim gazlarsa döner 2 sezon önceki günlerine diye ama kısmet degilmiş.Nolursa olsun Türkiyenin görüp görecegi en yetenekli futbolculardan birini küstürüp kaçırmayı basardık.Medyanın gözü aydın.
Mesaj tarihi:
ya özel hayatına girmiyim diyorum ama sinem kobal ne kadar kötü bir tercih oldu arda için

o ilişki başladı adam bitti.

sinemin kendisi o kadar yeteneksiz kötü bir oyuncu ki ardayıda beter etti
  • Yeni Oluştur...