souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 koca kafalı arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bugün kombine almaya gidecektim, telefon açmak geldi aklıma, "öğrenci kombinemiz kalmadı" dediler. Ne güzel. Ekimde yurtdışına çıkacağım için almayacaktım, dün gece babam al yea diyince niyetlendiydim tekrar, kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Tek forvetli sistemde Baros ve Elmander varken astronomik maaş ile alına forvet ne kadar mantıklı anlamadım.Tabi çift forvet oynayacaksak biraz hazırlık maçlarında denemek lazım.Sarbi yi yarım orta saha yarım kanat oyuncusu kullanıp Kazım'ı sağdan içeri sokmak çift forvet olmuyor maalesef.Şöyle Elmander-Baros çıkmak lazım arkalı önlü olarak.Arif-H.Şükür misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 olm çok iyi top oynuyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 SPAIN/ REAL MADRID, Altintop shock: "I could move to Galatasaray" 11:20| Redazione TMW | read 1549 © foto di Alberto Fornasari The adventure of Hamit Altintop at Real Madrid can be over. The former midfielder of Bayern Munich, arrived for free at Real, after the surgery for the back pain, he has declared: "I will be back to Real Madrid training in September, but I don't know what will happen from here to January. I've always been an important player, in the club in which I played, but not here in Real Madrid. I don't know what will happen in the future, I don't exclude that I can soon go to play to Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Madrid taraftarı hiç istemedi bu adamı resmen bayram ederler.Buraya gelirse biz de bayram ederiz :) İki taraf için en hayırlısı işte gelsin Alamancı Hamit güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 BAM'dan, Melo Selçuk Hamit'e terfiyi kaldırmaz bu camia. Sol bek dışında kusursuz kadro olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Culio'yu Orduspor ısrarla istemekteymiş.Maaşı neyse veririz o sorun olmaz diyen başkan GS'nin talep ettiği 2 milyon Euro'luk bonservis bedelini çok bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Barış Ayhan Mustafa'ya BAM diyorduk, Şimdi Melo Selçuk Hamit ne yapıyor MSH, Koy araya sesli harfleri; MESİH Şüphesiz ki Galatasaray'ı bu üçlü kurtaracaktır. O nedenle Hamit'in gelmesi şarttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 aboo ibretlik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 souldarkorn said: Culio'yu Orduspor ısrarla istemekteymiş.Maaşı neyse veririz o sorun olmaz diyen başkan GS'nin talep ettiği 2 milyon Euro'luk bonservis bedelini çok bulmuş. Culio gitmesin ama yaa en iyi yedegimiz resmen.hatta koy solbeke oynasin baltanin yerine savasci zaten direk su heriftesi potansiyeli nasil goremiyor terim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Terim beğenmedi kimseyi. Hayır Elmander Terim'den sonra alınddı onu beğenmiyor, Baros'u beğenmiyor. Baros'u anlarım da elmander'i alma deyivereydin allalaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 eboue ? altyazı okudum bir yerde bugün ama, hiç söz edilmemiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya urfalıdan iyi çıkarsa gelsin sağda. urfalı ortada oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Lig TV'nin son dakika haberine göre; Orduspor, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Emmanuel Culio'yu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 evet ben de onu söyleyecektim şimdi... Culio :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 of iyiydi culio ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ortaya bundan iyi adami ne kadar ucuza alicaz ki , turk mu sikistircak oraya bitane daha acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi niye yollarsın kulyoyu. kaç tane var ortasaha yedeğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Manisa`dan yigit gokoglani istiyomus terim belki ona guvenip seyapti. Bir de bizim git dedigimiz hic bir oyuncu gitmiyo Pino`yu gonderemedik mesela , mehmet batdal da takiliyo , mustafa sarp da. Edit : ama ben bu yigit`i kanat diye hatirliyorum niyeyse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 culio orduda inşaatta çalışır abi. eli iş tutuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 küme düştük yabancıları satıyoz. :(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi kulyo orduspora düşecek kadar kötü topcu değil lan pinoyu anlarımda.yazık etmişler muhtemelen pino ve stancuda gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Stancu`yu kiraya versinler bari. (taktim stancuya ben alcam en sonunda adami mahalle takimina) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 HEaueh bu adamın küme düşürmediği takım yok be komedi olsun diye okuyunuz http://twitter.com/#!/mehmetbaransu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar