Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ya tartıştığımız şey saçma birşey ama böyle bi gözlüklüyü görünce dayanamıyorum adam hiç bir cümleyi okmadan cevap veriyor.hayal aleminde. şimdi adriano kötü futbolcu değil dicek bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Hehe frekansiniz tutmuyo iste haci o yuzden bosuna laf anlatmaya ugrasip degerli kalorilerinizi yakmayin :) Herkese laf anlatmaya kalkarsan genc yasta gg hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sinemadan geldim 3-0 yenilmişiz :( neyse sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sizin Andy Caroll`in boyuna posuna aldandim fis cikti haci o adami geri verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 niye maça gitmedin dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi eksikleri görünce hevesim kaçmıştı, birde geçen aydan kuzenime söz vermiştim işte sinema için, ertelemesi oldu bugüne falan derken gitmedim. Pişmanlıkla iyi ki gitmemişlik arasında kaldım gerçi sadfdsa yarın liverpool formamla gezeyim bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bu maç şike değil mi şimdi? Alsınlar sorguya liverpool defansını kalecisini falan, bildiğin yatmış adamlar. Kesin yarış atı hediye ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 UEFA'DA DA MI YARIŞ ATI HEDİYE ETTİLER ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 at feyk cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Andy Caroll dinlemeye takılmış..mahallesindeki şapelin papazına şike yapsam mı acep ne diyosun diye sorarken. çok feyzli bi papaz efendiymiş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Şu metro çilesine bir çare bulmak lazım artık, 10 dakika erken çıkalım dedik hem Elmander'in golünü kaçırdık hem bir boka yaramadı herkes yığılmıştı gene turnikelere. Benim kombineleri maç öncesi arkadaş ile değiştirmiştik. İlk defa batı üst orta tribünde izledim maçı. Bayadır oturarak maç izlememiştim, değişik bir duygu oldu. Pegasus alt gene aktı her zamanki gibi. Kısım kısım boşluklar olsa da hazırlık maçına göre doluydu stad, taraftar da pas tutmuş belli, bir iki maça açılır herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Hazırlık maçı falan da olsa rahat maç ve güzel oyun izlemeyi özlemişim. Ha bi de hiç değilse kafayı kaldırıp öyle skorbord görmek bile iyi geldi, Liverpool yazıyo en nihayetinde. Melo böyle bi istikrar tutturursa baya iş yapar, Selçukla uyumları iyiydi. Ujfalusi sağ bekte beklediğimden iyi gözüküyo, ama stoper oynamasına ihtiyaç var. Servet - Gökhanla geçmez sezon. Balta da bu maçta bile sırıtabildi, o da ayrı zaten. Kazım'a o kadar laf edilmiş, ama geçen seneye göre çok daha etkiliydi adam bu maç. İçerdeki maçların nerdeyse tümünü stadda izlemiştim, o zaman adam sadece top gelince bi hareketlenip muhtemelen kaptırıp dönüp bakıyodu da bu maç yine nispeten vardı topsuz oyunda ve kaptırdığı topların dönüşünde falan. Tabi eskisinden iyi olması yeterli bi adam olduğunu göstermiyo, ama Fatih Terim olduğu sürece banko 11 oynayacak adam. En azından alışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 eboue ve arşavin noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 urfalı madrid dende izlediğim kadarıyla sağda daha iyi oynuyor.bizimle olan maçlarındada sağda oynamıştı baya etkili oynamıştı.eğer eboue olmayacaksa ortaya bi oyuncu aramak daha yararlı olabilir.hatta neill bi takımla anlaşmadıysa onu alalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 selçukla ardaya biraz daha kondisyon lazım ama. tamam bütün maç it gibi koştular ama selçuk biraz kilo almış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bu galatasaray resmen geçen seneki beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yani 2 sene onceki gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bence 1 sene sonraki barcelona bu mesajı quotelarsınız seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 O değilde iyi ezdik, gene çıkıp bıdı bıdı eden arkadaşlar görüyorum kalbimiz kırılıyor. Eboue yi falan da alırsak ağlama duvarına döner bu sene Süper Lig başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Real deplasmanında da 1 puan alırsak gruptan çıkarı... oh wait. Daha Olympiakos maçı falan var hatta lig ertelenince Dortmund'la Westfalen'de de maç ayarlanıyormuş sanırım, niye bu kadar kastırdıysak hazırlık maçlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Napoli'yle maç ayarlıyorlar. Lig başladığın lig kolay gelecek sanırım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tatile gitti oyuncular, gelince fiorentina maçı da var deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yalnız Twente , Inter ve Liverpool maçlarının hepsini izledim. Takımın ivmesi çok açık. Kimse şapkadan tavşan çıkarmasını beklemiyordu (yalan bekliyoruz sdjf) Grande Terim'in fakat takımın pas trafiği, atak organizasyonları 3 maçta bile farketti. Ha rakipler fazla asılmamıştır doğrudur ama biz bunları 1.5 senedir Sivas'a, Eskişehir'e bile yapamıyorduk. İyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 6-0'lık sezonda altıncı mı ne olmuştuk da sonraki sene avrupaya katılamamıştık. o burukluğu hissediyorum galatasarayın maçlarını gördükçe. bir hevesti geldi geçti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Hazırlık maçını kabul edip ta İngiltere'lerden gelmiş takım da 3-0 yenilmez ki lan, 2-1 falan yapsaydınız, sonra "Avrupalı acımıyor" oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar