Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Benim de hedefim gs tisortuyle gelmek , sana bizim taraftan el sallariz artik toplasip gidersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 toplanılacaksa ve korumaya alınacaksam gelirim gs tarafına asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kim ne yapsın abi hazırlık maçında dicem ama çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Of dayının yorumlar ne kadar iyi This is complete nonsense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Az once musleranin kankasinin annesiyle tanistim,cok iyi cocuktur falan cok agladim falan dedi istanbula gidecegini ogrenince,muslerayla beraber yasiyomus oglu italyada,arjantinde kupayi kutluyolarmis suan ogluyla,biraz daha bilgi almaya calisicam sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 pff liverpool maçında rakip takım tribünü satışa çıkmıyor ... o gün birde 2 hafta önce kuzenlere söz verdiğim bir etkiliğin erteleme tarihi oldu. Önce onları ekmeyi düşünüyordum da sonradan Gerrard'ın İstanbul'a kesin gelmeyeceği, Copa America'da oynayan futbolcuların vs. de belki gelemeyeceklerini okudum. Başka eksiklerde olabilirmiş Joe Cole falan, pff gelsem mi gelmesem mi arada kaldım. Liverpool yani bir daha kim bilir ne zaman gelir asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 3-4 sene içinde gelir illaki uefa-cl eşleşir biri gelir merak etme hem o zaman tam kadro gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 liverpool maçında kombineler geçiyor mu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 pff kombinen var bunu bilmiyomusun . tabi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Fas futbolcusu Nordin Amrabat'ın Vitesse ve Galatasaray'ın kıskacında olduğu iddia edildi. De Telegraaf'ın haberine göre, 23 yaşındaki forvet oyuncusunun Galatasaray tarafından takip edildiği bunun yanı sıra Hollanda Ligi'nden Vitesse ve Alman ekibi Werder Bremen'in de transfer listesine girdiği belirtildi. Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin ise Amrabat'ın takımdan ayrılması için 7 ya da 8 milyon avroluk bir teklif beklediği iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 of hiç gerek yok, hele o paraya.. Elmander'den iyi forvet mi olacak? O parayı vereceksen Arshavin'i al sağ kanada işte mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 harrykewell said: liverpool maçında kombineler geçiyor mu ??? bu hafta alırsan geçmiyor, en son geçen cuma falandı galiba tam tarihi hatırlamıyorum da o tarihe kadar alanların kombinesi geçiyor. Hatta geçen hafta sırf bu yüzden bayağı kombine satılmış, yılın en yüksek satışı gerçekleştirilmiş falan pff halen karar veremedim bende gitsem mi maça gitmesem mi diye asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ligler 9 Eylül oldu bizim transferlerin gerçekleşme zamanı uzamaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kimse sakat bi oyuncuya 8m vermez.şota uçmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Kayseri zaten bize topçu vermez, rahat olun o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 8m vereceksek cenk tosunu alırız zaten o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 8m verilicekse, bana versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 interle hazırlık maçı filan havaya girdi etrafımdaki galatasaraylı arkadaşlar :) iyi bakalım fatih terim filan derken geçen sene unutturulacak anlaşıldı. pilot takım galatasaray şaibelerden de zaten sıyrıldı oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Kıskançlık kokusunu aldınız dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Sakaryaspor'a teklif ettik ama kabul etmediler teşvik falan verelim dedik ona da gelmediler biz de mecburen Inter'ê Liverpool'a falan kaldık napalım kader kısmet, sizin gibi dişimize uygun rakiplerle maç yapamıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Şaibe derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Arkasokak said: interle hazırlık maçı filan havaya girdi etrafımdaki galatasaraylı arkadaşlar :) iyi bakalım fatih terim filan derken geçen sene unutturulacak anlaşıldı. pilot takım galatasaray şaibelerden de zaten sıyrıldı oh. yarana ilaç iyi gelir, burada derman bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ne olcak bu rakip takımların hali bilmiyorum.bi olay olsa aziz gibi bizim adnanı da götürürlerdi metrise.Neyse 8m çok abi,o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 eböööye gelsin lan, ismini söylemesi bile eğlenceli eski model araba kornası gibi. sağ bek oynar sağ açık oynar stoper bile yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 harrykewell said: liverpool maçında kombineler geçiyor mu ??? 21inden önce aldıysan geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar