sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Şu adama şu kadar maaliyeti savunanlar var tamam hiç bir şeye tapmayanlar olabilir aranızda ama beyin hafıza var bazılarınızda en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben melo yu hiç beğenmiyorum belkide süper oynar beni bi güzel göt eder ancak savunulacak bi geçmişi göremiyorum adamın. geçmişte fm den felan çok beğenirdim adamı ama fm ye kalsan leo franco dünyanın en iyi kalecisiydi. hani şu adam fenere yada beşiktaşa gitse hepiniz "aha bidonu aldınız zaaa" felan derdiniz ama gs ye gelince iyi transfer diyorsunuz. tek artısı geçmişte milli takımda oynamasından dolayı tekrar o formayı almak için kıçını yırtacaktır ve genelde italyadan gelen oyuncular türkiyede pek zorluk çekmiyor. yinede bakınca iyi transfer ancak süper oyuncu olduğundan değil alabilceğimiz tek oyuncu olduğundan.ayriyetten kiralık almamızda iyi olmuş hem patlarsa elimizde patlamaz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Arkadaş adam Juventus'un geçen sezon banko oyuncusuydu bu 1. Adamın kıl payı geçerek yılın bidonu olduğu sene 2. olan adam Quaresma için burda atılan commentleri yazıları quotelatmayın bu 2. Adam Brezilya Milli takımı önliberosu,bedavaya oynayacak hali yoktu heralde. Sadece anamızın liginde oynayacağımız şu sezonda Melo'dan daha iyi, daha az paraya oynayacak ve Türkiye'ye gelmeyi kabul edicek bir tane bile futbolcu yok dünya üzerinde bu da 3. Ne bu bok atma hevesi,Juventus'la kendini denk görme hevesi anlamıyorum. Aşık attığınız takımın bakın tekrar söylüyorum yeni alıcağı ön liberoya 20-25 milyon euro bonservis verebilicek ekonomik gücü var. O beğenmediğiniz Juventus kadrosu da yarın öbür gün avrupada kazara eşleşirse bi türk takımı top diye oynar bizim takımla görürsünüz anyayı konyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bende diyorum ki alabilceğimiz belkide en iyi oyuncuydu ancak bu onun iyi bir oyuncu olduğunu göstermez.ben cana dan daha iyi olduğunu sanmıyorum birde q7 bidon seçilmeyi haketmişti.hatta geçen yılda çok iyi olduğu söylenemez.beşiktaşın hali ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sdfsfsfsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 EricCantona said: Arkadaş adam Juventus'un geçen sezon banko oyuncusuydu bu 1. Adamın kıl payı geçerek yılın bidonu olduğu sene 2. olan adam Quaresma için burda atılan commentleri yazıları quotelatmayın bu 2. Adam Brezilya Milli takımı önliberosu,bedavaya oynayacak hali yoktu heralde. Sadece anamızın liginde oynayacağımız şu sezonda Melo'dan daha iyi, daha az paraya oynayacak ve Türkiye'ye gelmeyi kabul edicek bir tane bile futbolcu yok dünya üzerinde bu da 3. Ne bu bok atma hevesi,Juventus'la kendini denk görme hevesi anlamıyorum. Aşık attığınız takımın bakın tekrar söylüyorum yeni alıcağı ön liberoya 20-25 milyon euro bonservis verebilicek ekonomik gücü var. O beğenmediğiniz Juventus kadrosu da yarın öbür gün avrupada kazara eşleşirse bi türk takımı top diye oynar bizim takımla görürsünüz anyayı konyayı. abi bu kadar içten bi post görmedim uzun zamandır ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Arkadaş melo fanboi çıktı beyler kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Herkes kendi takımına bi oyuncu gelince göklere çıkartır, rakip takıma gelince de yerden yere vurur. Normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Forlan vakası işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 eric cantonaya abdurrahim albayrak title verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Aynen, yakışır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Wishmaster said: Forlan vakası işte :) tam değil, GS'liler kendilerine gelecekken de istemiyordu forlanı tutarlı şekilde. Reyesyeydi gözümüz, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Red said: eric cantonaya abdurrahim albayrak title verilsin Çok severim valla sorun yapmam title'ı. Kızdım lan sanki dünyanın en iyi takımıyız da transfer beğenmiyoruz, iş görür adam işte adam tabiki dünyanın en iyi oyuncusu değil ama TR liginde oynayacak altı üstü, swapladığımız adam Barış Özbek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Doğru demiş Ericcantona yalnız. Ha belki vardı getirebileceğimiz adam ama bu oldu işte bu saatten sonra QQ'nun manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://www.galatasaray.org/images/galeri/8/2071/B_dba06cf6a07c6807fb49b63a6e41a303.jpg Şu fotoğraf çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ahaha cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 futbolcular hep kendileri tasır zaten antrenman yaparken kaleleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 abi melo "ısırırım herşeyi yaparım" demiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bana pitbull diyebilirsiniz demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 o deilde forlan'ı tekrardan alıyomuşuz. Sporx - Forlan Galatasaray'a çok yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 drogba gibimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 valla bu da sallamamı bilemicem ama bence şuan gelmesi faydalı olur adam hala taş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 toggie said: futbolcular hep kendileri tasır zaten antrenman yaparken kaleleri :) oyle de, tafo ve ogrencileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ben yararlı olacağını düşünmüyorum Forlan'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar