supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 e aguero? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Valla Forlan doğruysa helal olsun, bizimkiler bir türlü alamadı bu yaz yıldız yıldız diye diye havayı aldık =) Reyes'inde hep lafı geçerdi, sonunda bir takım almış =P Da türkiye'deki takımların hep aynı isimlere yönelmeleri ilginç geliyor bana. İspanyada mesela atletico'dan başka takım yokmu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Forlan BJK ile özdeşlemişti, ayıp olur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 #direnveefsaneolforlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Valla çok kötü çalım attınız bize , oturduk aşağı napçaz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Ligtv Son Dakika : Galatasaray Reyes,Forlan ve Ujfalusi transfer için A.Madrid ile anlaştı. İmzalar akşama atılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Dogruysa hakkaten (ntvspor kolpalamiyorsa) atletico bolge temsilciligi olduk bariz. Hucum hatti iyi, defans nal topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 arda gitmesin diye madrid'i galatasaraya getiriyolar bu kadar basit bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ahahahahahha süper yorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ntvspor'a da son dakika olarak düştü. Bence büyük isimler geliyor. bunu herkes kabul eder ama biz Forlan'ı isterken yaşını eleştiren arkadaşlar 34'lük Forlan, 33'lük Ujfalusi için ne diyecek merak ediyorum :) 3'ünü alıyorsan, Arda'yı da veriyorsun gibi bir durum anladım ben. Bu oyuncuların yerini doldurması gerekecek. Aguero'da gideceğine göre, Arda'da kolaylık mı sağlayacak gs acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 atletikodan 3ü bir yerde ! onlar da takımı değiştiriyolar komple arkadaş. bi aguero mu kalıyo nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 İcimden bir ses farkli adamlarin gelecegini soyluyor nedense... Bi tek reyes dogrudur bence. Ha icimden gelensesler yanlis olur genelde o ayri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Aguero da gideceğini açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 BiTcH_oFBaT said: ntvspor'a da son dakika olarak düştü. Bence büyük isimler geliyor. bunu herkes kabul eder ama biz Forlan'ı isterken yaşını eleştiren arkadaşlar 34'lük Forlan, 33'lük Ujfalusi için ne diyecek merak ediyorum :) 3'ünü alıyorsan, Arda'yı da veriyorsun gibi bir durum anladım ben. Bu oyuncuların yerini doldurması gerekecek. Aguero'da gideceğine göre, Arda'da kolaylık mı sağlayacak gs acaba? 32 yasına gireli 1 ay olmuş bir forlan oldu 34 YAŞASIN SPONTANE TÜRKLÜK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 aguero gidiyor kesin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 gerçek olamayacak kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 3 adamın maaşını rivayı ipotek ederek ödeyecekler heralde asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Reyes Atletico'dan 1.5 alıyormuş yıllık sanırım. Düşününce MSarp-Selçuk Şahin'den biraz fazla, Nobre'den hallice az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Valla Forlan için dediğimi dedim ben, bi Reyes iyi. Ama Arda gitmiyodur umarım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bu arada bu knu başlüı da patadı.. son mesaja tıklıyorum ilk sayfaya gnderdiyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bu transferlerden sonra Arda'nın gitme olasılığı kesin gibi bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 anlaşmada ardanın adı geçmiyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 dedik ya arda gitmesn diye madrid'i buraya getirmişler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Chelsea de diyorlar Arda ve Hiddink için, 1-2 haftaya belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Valla bir beşiktaşlı olarak forlanı istemiyordum size kısmetmis 34 yasında sonucta.. herneyse reyes iyi transfer tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar