Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla Forlan doğruysa helal olsun, bizimkiler bir türlü alamadı bu yaz yıldız yıldız diye diye havayı aldık =)

Reyes'inde hep lafı geçerdi, sonunda bir takım almış =P Da türkiye'deki takımların hep aynı isimlere yönelmeleri ilginç geliyor bana. İspanyada mesela atletico'dan başka takım yokmu yahu.
Mesaj tarihi:
ntvspor'a da son dakika olarak düştü. Bence büyük isimler geliyor. bunu herkes kabul eder ama biz Forlan'ı isterken yaşını eleştiren arkadaşlar 34'lük Forlan, 33'lük Ujfalusi için ne diyecek merak ediyorum :)

3'ünü alıyorsan, Arda'yı da veriyorsun gibi bir durum anladım ben. Bu oyuncuların yerini doldurması gerekecek. Aguero'da gideceğine göre, Arda'da kolaylık mı sağlayacak gs acaba?
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

ntvspor'a da son dakika olarak düştü. Bence büyük isimler geliyor. bunu herkes kabul eder ama biz Forlan'ı isterken yaşını eleştiren arkadaşlar 34'lük Forlan, 33'lük Ujfalusi için ne diyecek merak ediyorum :)

3'ünü alıyorsan, Arda'yı da veriyorsun gibi bir durum anladım ben. Bu oyuncuların yerini doldurması gerekecek. Aguero'da gideceğine göre, Arda'da kolaylık mı sağlayacak gs acaba?

32 yasına gireli 1 ay olmuş bir forlan oldu 34
YAŞASIN SPONTANE TÜRKLÜK...
  • Yeni Oluştur...