Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Wishmaster said: Topal olsa şimdi güzel olabilirdi sanki, ya da kazma diye beğenmezdik Topal olsa çok güzel olurdu işte şimdi. Topal önüne Selçuk + Kallström mesela. Zaten o kadar ucuza satılmasına kızmıştım ben Topal'ın. Cana - Selçuk - Kallström de güzel üçlü mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ya zenci-selcuk-culio(yekta) iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Defansa ve kaleciye güvenip orta saha kurulmaz bence, hani arkanda Vidic-Ferdinand bile olsa orta sahanı nasıl olsa bu adamlar var diye ofansif kurmazsın. Ayrıca Glowacki,Egemen ve Giray'ı toplasan bir üst düzey stoper etmez Trabzon'un stoperleri hızlı değildi sadece sertliklerine göz yumuluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 vidic ferdinand önünde yıllardır carrick gibi bi odun oynuyo ama, kotarıyolar bi şekilde :P TS stoperlerine üst düzey demedim, hızlı dedim ki hızlılar. Bir de pire gibi yetişen Serkan var yanlarında hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 burak ve umut faktorü de vardi trabzonun kopek gibi butun mac pres yapiyolar geri kosuyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Rewendor said: Wishmaster said: Topal olsa şimdi güzel olabilirdi sanki, ya da kazma diye beğenmezdik Topal olsa çok güzel olurdu işte şimdi. Topal önüne Selçuk + Kallström mesela. Zaten o kadar ucuza satılmasına kızmıştım ben Topal'ın. Cana - Selçuk - Kallström de güzel üçlü mesela. Abi Topal bizde oynadığı son sezonda top atak yönü değiştirince arkama döncem derken kendi kendine çelme falan takıp düşüyor, sakatlanıyordu ya. Takımdan gitmesine üzülmediğim futbolcular kategorisindedir. Sonra ne oldu ne yapıyor bilmiyorum, takip etmedim ama o dönem cinnet geçiriyordum ben Topal saçmaladıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 umut güiza v2ydi be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Son sezon sakatlıktan oynayamadı ki değerlendirelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 supremeallah said: burak ve umut faktorü de vardi trabzonun kopek gibi butun mac pres yapiyolar geri kosuyolardi. Hah işte bizim kurmaya çalıştığımız takım, bu yüzden gelmedi mi Terim? Takım pres yapsın, orta sahaya Pino'yu koy sırıtmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Elimizde sadece sözleşmesi bitmiş G.Zan ve Servet varken transfer spekulasyonlarında E.Gülüm den başka bir tane bile defans adamının isminin geçmemesi garip değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Çünkü Zan-Servet oynayacak gibi duruyor, yedekleri de Ceyhun ve muhtemelen ihtiyaç halinde Balta. Kabus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 zanla sözleşme falan yenilenmedi yahu nasıl zan oynayacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 asıl ilginci zan ile sözleşmede yenilemiyorlar ve bazı yerlerde servetin istenmediği yazıyor.yani iyice kafam karıştı benim şu drogba ile uğraştığımız kadar iyi bir defansı bitirmeye çalışsak 2 tanesi şimdiye bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ya biz polata canaydına falan alıstık tabi abidik ve zamansız transferler ama aysal çok güven verdi abi bu konuda.yani ısrarla adam gibi takım kuracam dedi ztn taraftar desteğini almak için yapıcaklar.defans hattı servet gökhan olması imkansız gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Rewendor said: Son sezon sakatlıktan oynayamadı ki değerlendirelim? İzlediğim son sezon diyeyim, keza adam ne zaman oynuyordu ne zaman sakattı kestiremiyorum. Hatta iyileşti döndü, koşarken yine sakatlıycak kendi derken yine sakatlandı gibi kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Hala Carrick'e odun diyenler var yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 e odun çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Hıı odun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Odun. Hatta Roy Keane'den, Veron'dan falan sonra direk kalas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Teknik falan değil ama tam bir örev adamı, ideal bir MC. Hem defansif hem de ofansif son derece başarılı oynuyor, takımı baltalamıyor aksine çok katkısı oluyor. Öyle odun olunuyorsa lütfen Galatasaray'a da öyle odun gelsin. Bizim gerçek odunlarımızın yanında Messi kalır Carrick. Kaldı ki Selçuk İnan'dan çok daha faydalı olur gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ege neler diyosun yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Manchester taraftarı olarak her maçı izliyorum abi, yeteneği kısıtlı ama çok iyi MC. Keza Park da her takıma lazım bir adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Takım iyi olunca sıradan oyuncuların performansı da artar, Selçuk İnan Manu'da oynasa eminim o da iş yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ben ona pek katılmıyorum ya, odun olsa illa göze batar. Yani hiçbir özelliği çok iyi değil, ama bütün özellikleri ortalama ve ortalama üstü. O yüzden özellikle göze batmıyor ama takıma katkısı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 carrick manu'dan ayrıldıgı anda biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar