toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Taktiğinde inadı konusunda katılıyorum da futbolcularla anlasamamasının Rijkaard'dan kaynaklı olduguna inanmıyorum. Barcelona Rijkaard doneminde zirve yaptı. Ronaldinho'lu donemde bircok seyi basardı. CL'yi kazandı, en basitinden. Tesaduf oldugunu dusunen varsa ciddi ciddi tartısmayacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 rijkaard meyvesini yemedi, son haline getirdi. Onun oyun anlayışı Barcelona'ya çok şey kattı, ama ondan önce onun scouting'inden tut alt takımla ilgilenmesine kadar büyük emeği var. Ha bende Rijkaard'ın çok iyi bir TD olduğunu düşünmüyorum çünkü o mentaliteye sahip bir adam değil. Hani Barcelona'dan da kovulmasının sebebi olan futbolcuyu başıboş bırakma, "Adam profesyoneldir, iyisini bilir o" falan demesi gerçekten takımın bir yerden sonra zıvanadan çıkmasına sebep oluyor. Kilo almaya başlayan ve antremanlara geç gelen Messi, Futboldan başka her boku yapan Deco, Ronaldinho, Raydan çıkan Xavi vs. vs. vs. Guardiola'da Rijkaard'ın taktik bilgisinin %10'u yoktur ama dünyanın en disiplinli adamlarındandır mesela, Barcelona şuan bu haldeyse kusursuza yakın disiplinleri sayesindedir. Rijkaard hep oradan kaybetti, GS'de de işler ilk kötüye gitmeye başladığı andan itibaren disiplin elden gitti, sonu da nasıl oldu gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 rijkaard ilk sene fena degildi. vasıfsız orta saha ve baros un yedegi olmadan takımı son 4-5 haftaya kadar potada tuttu. sene sonu adam transfer listesine alexis sanchez, rosicky, ledesma yazdı. adama cana ve misimovic i aldılar. 4-3-3 de neyin misimovic e allah askina? adamı 4 3 3 oynat diye getirdik sonra alakasız topcular aldılar sistemden. ne beklediniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Disiplinli olunca da baska yerden patlak veriyor. Kalli mesela yasına ragmen beyni genc kalmıs muthis bi adamdı bence. Mac oncesi, sonrası yorumlarıyla olsun, disiplin anlayısıyla olsun sevmistim ben adamı. En azından Hagi gibi cakma disiplini yoktu herifin. Cezası neyse onu veriyordu futbolcuya, ki sonuna kadar da haklıydı. Eh nasıl gonderildigini de zaten ogrenmistik gecenlerde. Saolsun bizim yeniceriler yine yapmıslar sovlarını. Bu kulubun icinde kasarlanmıs adamlar var, onları dis soker gibi sokmemiz lazım bir an once. Yoksa uzun vadede basarı falan hikaye ohoo. Aysal servetini yatırsa bisey yapamaz bu takımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ya transfer listesine onları yazdığını nereden biliyorsun onu merak ettim. Kendi açıklamasıysa ve ben görmediysem eyvallah da, öbür türlü inandırıcı gelmez. Ha bir de, adam o zaman delikanlı gibi çıkıp "beni 433 diye getirdiler, istediğim adamları almadılar, bu adamlarla futbolumu oynatamam, istifa ediyorum" deseydi. Ya da elinde ne varsa ona göre taktik kurup elindekinden yararlansaydı. Hem istifa etmeyip, hem de işlemeyeceği belli olan taktikte inat etmek ya yetersizliktir, ya da kovulmak için yapmıştır, şerefsizliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sanchez ismini kendi soylemisti. keita nin satilmasina sanchezin alinmasi kosulu ile okey verdim ama dunya kupasini beklediler, tren kacti. ledesma ve rosicky ise yilan hikayesiydi gecen sene. bir anlamda para cok tutuyor diye vazgecildi. hatta rijkaard a rosicky ve ledesma isimleri geciyor basinda dogru mu vs diye sorduklarinda karpaty maci oncesi adam tabi ki istedigimiz oyuncular var diyip eliyle para isareti yapmisti. :) disiplin konusu ise ayri konu. teknik taktik disinda incelenmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Tamam dediğim gibi verilen sözler tutulmadı diyip istifa ederdi, ya da elindeinden verim almaya çalışırdı. Ama taktiksel bilgisi 4-3-3 ile sınırlı olduğundan bunu yapamadı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 nileple futbol tartışmam reykard başarısız oldu.ama reykardın gelmesi hata değildi.adamın saçları beyazladı galatasarayda galatasaray reykarda yetemedi hataları yok muydu vardı.herkes yapıyor onun kadar hata ama o gittikten sonra gördük.reykard galatasaray tarihinin en kötü gidişatının tam başlangıcına geldi.ve reykardın gitmesi asıl hataydı bana göre birileri gidicekti ama o reykard olmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 nileppezdel said: Tamam dediğim gibi verilen sözler tutulmadı diyip istifa ederdi sozleri tutmayanin istifa etmesi gerekmez mi once? :) nitekim onun da ipi cekildi sonunda sukurler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 rijkaard in 4 3 3 te ısrar ediyo olması gs için kötü değildi ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 reykard ilk geldiğinde oynadıgımız futbolu unutmui nilep takım catır catır oynuyordu.salak salak goller yedik.baros sakatlandı.sonra futbolcular reykardı istemeyince 2. sezon sıçtılar ben hala şampiyonlugun gidişinde en buyuk pay de sançizin oldugunu düşünüyorm kayseri maçında o yediği gol bitirdi bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 --------------baros-------------- arda-----------------------alexis -----rosicky----------elano------ -------------ledesma------------- al sana 4 3 3 ü takır takır oynardı. neyse eski defterleri acmanin manasi yok. bizim uber medya yine failladi bu arada. klose ucaktaydi sozde simdi karisi istememis diye kiviriyorlar dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 GS'nin asıl hatası Hagi'yi getirmek oldu, hagi iyi oyuncu olabilir ama asla iyi bir teknil direktör değil. Ayrıca GS'de deneme tahtası değil. Ama şu yukarıda sayılan teknik direktörlere kötü denemez bence. Her teknik direktör lucescu vari, ucuza oyuncu alıp maksimum faydayla oynatıp sonuçlar alamaz. Ben eminim herifin transfer listesinden bu sene sadece misimoviç alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yok abi her türlü Rijkaard kötü teknik direktör. Eğer o taktik işlemiyorsa, Mustafa Sarp'ın o taktiği oynayamayacağı, öğrenemeyeceği su götürmez bir gerçekse, teknik direktörün görevi takımı piç etmek yerine elindekine uygun oyun oynatmaktır. İlk haftalardaki oyuna da yeni ve ünlü teknik direktör gazı diyorum Red. Görürüz zaten Rijkaard bundan sonra kariyerinde ne yapacak. Bir Gerets değil kendisi, Lucescu zaten olamaz da, Gerets bile değil yani. Aman neyse cidden eski defterleri açmaya gerek yok da Rijkaard yetersizin önde gideniydi diye düşünüyorum. Sorun göndermekte geç kalınması oldu. İlk sezon sonunda gönderilse Hagi'ye kalmazdık, Abdullah Avcı bile gelebilirdi yani. Kısmet değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Sinan Engin: `Ben olsam Mustafa Sarp`i gelecek sene takimda tutarim.` :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Podolski'yi alsak ya yeaaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 of nilep ha evet mustafa sarp 4-4-2 de coşardı ama reykardı bunu göremnedi abi bu adamlara istediğin taktiği koy bi cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hehe her forumda aynı şeyler tartışılıyor herhalde =P forza dada podolski denmiş ama birileride Nuriye 3-0 hareketi yapmıştı nonoş, alınmasın denmiş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 E tamam o zaman istifa etseydi? Bu adamlarla olmuyor, istediğim adamlar alınmadı ben gidiyorum deseydi yani. Lucescu aynı vasatlıkta kadroyu şampiyon yapmadı mı? Yaptı. Demek ki olabiliyor yani. Cihan'lı Orhan'lı kadromuz şampiyon olduysa, Mustafa Sarp'lı kadromuz da şampiyon olurdu işini bilen bir teknik adamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ben fahri alman milli takımı taraftarı olduğum için ezelden beri Podolski diyorum ama, son 4-5 senedir (Bayern almadan önce ve bayern'den geri döndüğü andan itibaren) her transfer sezonus öylediğimi görebilirsin aratırsan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 lig artık aynı değil orhanlı kadrolarla öyle böyle yeniyorduk.şimdi baktıgın zaman anadolu kluplerinin kadroları baya guclendi.iyi transferler yapıyorlar ayrıca o adam lucescu.onun tarzı o.getirdiği topcular vasat değildi.fakat üst düzey değillerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Adam ronaldo, zago , guinti , pancu ile dehşet kadro yapmıştı, Luca olsa 10 sene takımı teslim etsen muhtemelen borcu bırak üstüne para yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Onlar gene iyi.... Fleurquin, Perez, Victoria, Bülent Akın, Serkan Aykut lu takımı adam çeyrek finale çıkartıyordu be.... 2. gruplarda (nası saçma bi sistemdi o) son dakika yediğimiz gollerden kıl payı elenmiştik... Onun dışında şu hocaların 4-3-3 inadı ve neden Türkiye'de 4-3-3 oynanamayacağı üzerine uzun bir yazı yazmak niyetindeyim... Rijkaard'ı geçtim biri bana Hagi'nin ne oynatmaya çalıştığını söylesin Galatasaray'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ahahaha Perez iyi adamdı be Sotto. Adam çılgınlar gibi 90 dakika bindiriyordu her maç. Keşke sol ayaklısını bulup koysak mevcut kadroya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 olaki o yazıyı kaçırırma ihtimalım var ise direk özelime at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar