Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 klose trabzonada gidiodu galatasaray.org da resmi görmeden inanmam arıtk transferlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Klose'yle ilgili ciddi bi haber göremedim ben daha, twitter kolpası olması muhtemel. Gelirse gayet güzel iş yapar 1-2 sene oynar. Bayern'de Gomez'in yedeği adam, oynatılmıyo, ama milli takımda da Gomez'in önünde as oynuyo. Gayet de iyi adam milli takımda. Bizdeki semih stili işte takımda yedek millide coşuyo. Tam Türkiye ligi için ideal. uzun, bitirici forvet. Elmander'le Klose yanyana oynar. Elmander zaman zaman son adam oynasa da hızlı, bindirme yapan, teknik adam. Klose'yse hakan şükür stili forvet işte. Daha doğrusu Elmander forvet, Klose santrafor. 1 stoper 1 sol bek 1 ön libero şart. Kaleciyi saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bizlede adı geçiyordu klose'nin ama açıkcası Almedia ve Klose beraber iyi olmaz. Bizim istediğimiz forvet tipine uymuyor. Hızlı ve bitirici bir forvet lazım =P Klose'yi TR'de bir takım kesin alacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mersin idman yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tafi canlı yayındaydı 1 saat kadar once. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor 08.21 den baslayın izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 off yeto cevirmen varmis, gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Rewendor said: 1 stoper 1 sol bek 1 ön libero şart. Kaleciyi saymıyorum bile. BAM yeter yanına da aykut =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 1 sene daha onlara katlanırsam kafada siyah saç kalmayacak. Bi senede beyazları arttırdık zaten yeterince, seneye ak gandalf olur çıkarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ahaha Roportaj sonrasi 8.45 de mert aydin dusuyo galiba sonra gulme krizine giriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 klose gelmemiştir inşallah ya. oldum olası beğenemedim şu adamı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Larva said: ahaha Roportaj sonrasi 8.45 de mert aydin dusuyo galiba sonra gulme krizine giriyolar Ehuasd evet o mert aydin yerinde duramiyo zaten bi kac kere daha duscek gibi oldu bu sene.Paso saga dola oynayip duruyo.Herifler 15dakka falan koptular aradan sonra bile daha yeni toparlaniyolardi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Klose'nin son dünya kupasında İngiltere'ye attığı golü izleyin. Bence iyi gelir bizim takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 klose baya iyi nesini beğenmeyebilirsiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Lazio'ya gitmiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Lazio diyen var, Valencia diyen var, Everton diyen var, Werder diyen var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Gs , Bjk, TS siyenler bilem var gerçi anca bizim ülkedeki manyaklar deli gibi para bayılır o adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Lig TV : Tulun ve Davala şu an uçaktalar.İstanbul'a iner inmez Klose konusunda resmi açıklama yapılması bekleniyor. Italya ve Almanya da Lazio diyor, Gs veya Turkiye`nin esamesi okunmuyor. Bakalım kim patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bizim basın sanırım dünyanın en leş basını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bence teklif yapmışlarsa gelir, lazio'nun kılçılsız 2.5m ve üzeri vereceğini sanmıyorum =P Bizim ülkedede %40 vergi davası çıksa ne hale gelirdik acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi gelmesin klose falan. ne gereği var. oldu olacak ortasahaya da pele ve maradonayı alalım. ileri uca ronaldoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 baroş kalcaksa gerek olmayabilir de, yollayacaklarsa klose iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ben sene içinde forvet oynayan bi Arda, Pino, Kazım vs görmek istemiyorum. Forvete adam gibi santrafor koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 SON DAKIKA ! Lazio Baskani Lotito ; Klose Lazio'yu secti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Klose ne ya.O kadar sözler söylediniz daha bir tane bonservis parası verilip alınmış yok.Alınması ihtimal olan da Kallstrom sadece.Ne heveslenmiştim şimdi bi 10m çakarlar bir futbolcuya da genç bir adam transfer ederiz diye.Ama yine ya bonservisi yok ya 32 yaşında veya her ikisi birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Masquerade said: SON DAKIKA ! Lazio Baskani Lotito ; Klose Lazio'yu secti... Keşke doğru olsa bu haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar