Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Klose'yle ilgili ciddi bi haber göremedim ben daha, twitter kolpası olması muhtemel.

Gelirse gayet güzel iş yapar 1-2 sene oynar. Bayern'de Gomez'in yedeği adam, oynatılmıyo, ama milli takımda da Gomez'in önünde as oynuyo. Gayet de iyi adam milli takımda. Bizdeki semih stili işte takımda yedek millide coşuyo. Tam Türkiye ligi için ideal. uzun, bitirici forvet.

Elmander'le Klose yanyana oynar. Elmander zaman zaman son adam oynasa da hızlı, bindirme yapan, teknik adam. Klose'yse hakan şükür stili forvet işte. Daha doğrusu Elmander forvet, Klose santrafor.

1 stoper 1 sol bek 1 ön libero şart. Kaleciyi saymıyorum bile.
Mesaj tarihi:
Bizlede adı geçiyordu klose'nin ama açıkcası Almedia ve Klose beraber iyi olmaz. Bizim istediğimiz forvet tipine uymuyor. Hızlı ve bitirici bir forvet lazım =P Klose'yi TR'de bir takım kesin alacak sanki.
Mesaj tarihi:
Larva said:

ahaha Roportaj sonrasi 8.45 de mert aydin dusuyo galiba sonra gulme krizine giriyolar

Ehuasd evet o mert aydin yerinde duramiyo zaten bi kac kere daha duscek gibi oldu bu sene.Paso saga dola oynayip duruyo.Herifler 15dakka falan koptular aradan sonra bile daha yeni toparlaniyolardi :D
Mesaj tarihi:
Lig TV : Tulun ve Davala şu an uçaktalar.İstanbul'a iner inmez Klose konusunda resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Italya ve Almanya da Lazio diyor, Gs veya Turkiye`nin esamesi okunmuyor. Bakalım kim patlayacak.
Mesaj tarihi:
Klose ne ya.O kadar sözler söylediniz daha bir tane bonservis parası verilip alınmış yok.Alınması ihtimal olan da Kallstrom sadece.Ne heveslenmiştim şimdi bi 10m çakarlar bir futbolcuya da genç bir adam transfer ederiz diye.Ama yine ya bonservisi yok ya 32 yaşında veya her ikisi birlikte.
  • Yeni Oluştur...