EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 calimero said: EricCantona said: Yahu kim dedi size Klose ve Elmander aynı tip diye bi anlasam :D yahu sırtı dönük, hava toplarına hakim adamlar değil mi bunlar. aralarındaki fark atla deve değildir sonuçta. bobo nobre gibi düşün (bi an düşündüm de aman diyeyim :/). tamam bobo daha yüzü dönük oynayabiliyor fakat ikisi de benzer tip oyuncular. Zannediyorum Elmander'i hiç izlemedin, zaman zaman orta saha bile oynatıldı EPL'de. Özellikle son sezonun çoğunu ortasahada oynadı gol sayısı da bu yüzden biraz daha düşük diğer forvet oyuncularına göre. Elmander baya ayağı top yapan, oyun kurabilen bi adam. İleri ucun her noktasında oynayabiliyor, tamam mükemmel değil ama iyi bi joker o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 premier ligde oynanan futbolla tslde oynanan futbol arasında elmanderin tslde ortasahada oynayamayacağı kadar fark var. elmander premierlige gitmeden önceki kariyerinin çoğunu da klose gibi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ünal aysal şey demiş dergiye eğer sakatlanan oyuncu yerine o kalitede adam sokamıosak olmaz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 squad harmony gg yani sdşlfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 EricCantona said: calimero said: EricCantona said: Yahu kim dedi size Klose ve Elmander aynı tip diye bi anlasam :D yahu sırtı dönük, hava toplarına hakim adamlar değil mi bunlar. aralarındaki fark atla deve değildir sonuçta. bobo nobre gibi düşün (bi an düşündüm de aman diyeyim :/). tamam bobo daha yüzü dönük oynayabiliyor fakat ikisi de benzer tip oyuncular. Zannediyorum Elmander'i hiç izlemedin, zaman zaman orta saha bile oynatıldı EPL'de. Özellikle son sezonun çoğunu ortasahada oynadı gol sayısı da bu yüzden biraz daha düşük diğer forvet oyuncularına göre. Elmander baya ayağı top yapan, oyun kurabilen bi adam. İleri ucun her noktasında oynayabiliyor, tamam mükemmel değil ama iyi bi joker o noktada. ya peki şunu sorayım. tsl'yi geçtim hadi, avrupa'da kaç maçta (diyelim ki gs uefa ya da şl'de) klose-elmander aynı 11'de oynar? ha bir de @red (ünal aysal) 6+2+2?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İstediğin kadar maçta oynatırsın taktiğine bağlı olarak. 4-3-3'te uca Klose'yi kenarlardan birine koy Elmander'i. 4-4-2'de zaten çift forvet oynat. Zaten başka ne oynatıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 klose kolpa çıkacak sanırım. twitterda herkes kıvırmaya başladı inceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 said: 4-3-3'te uca Klose'yi kenarlardan birine koy Elmander'i. abi sen olayı çok yanlış anlamışsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 üşenmedim açtım elmander videoları izledim. bi daha ericcantona demeyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Eh bu kadar konuştuktan sonra tutmazsa kötü olur neyse, dereyi geçmeden paçaları sıvamayacağız demekki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bırakın Klose'yi Drogba'yı. Bu takıma stoper ve orta saha lazım. Trabzon bile az kalsın şampiyon olcaktı Umut Bulut ile lan. Baroş Elmander Klose yeter takım iyi olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Orası öyle zaten de muhtemelen Fatih Terim de farkındadır bu durumun. Belki önce başkasının kapmaması için bu bölgelere önem verdiler bonservissiz oyuncular ile, ortasaha ve defans için bakarsın bonsverisi basıp alırlar:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 galatasaray bu kadro ile çok yer çok atar. ha oranı iyi tutturur mu onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 klose tam bir kapali kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://captionsearch.com/pix/2rub7eoeem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Seneye Gs maçları 2,5 gol üstü bitecek, gönüller şen olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fede said: üşenmedim açtım elmander videoları izledim. bi daha ericcantona demeyin bana Keşke videolarda attığı gollerden başka şeyler de gösterseler. Kevin Davies, Daniel Sturridge, ivan klasnic gibi forvetler vardı Bolton'da. Çoğu zaman FM'cilerin AMR tabir ettiği yerde oynatıldı,muhtemelen de Galatasaray'da önümüzdeki sezonda da orda oynayacak. Attığı gol kadar asisti de olan bir adamla, asistle alakası olmayan Klose tarzı bi forveti karşılaştırıyosunuz. Gelir gelmez bilmem,gelirse diye bi fantazi kadro yazayım kafamda nereye oturttuğumu gör Elmander'i... Muslera Sabri-Servet-Transfer-Transfer Transfer Yekta-Selçuk Elmander-------Arda Drogba(klose) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahahah ulan http://video.fanatik.com.tr/Ya-gelecek,-ya-gelecek_1_33496.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Adam çok inançlı ya, Facebookta falan da spamlıyor paso... :D Ama kazara tutturursa bidaha yüzüne bakamaz kimse adamın :D yemediği hakaret falan kalmadı çünkü sahdajskdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya benim anlamadığım bu muslera dünya kupası'nda falan zirve yapmıştı. Daha büyük kulüplerin peşinde koşması gerekirken nasıl kimse ilgilenmedi ki? Meksikalı Ochoa gibi olabilir gerçi durumu da sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Avrupa takımları bizim gibi kaleci sorunu yaşamıyor çünkü. Adamlarda kaleci problemi işte maç kurtaramadı vs şeklinde oluyor bizdeki gibi rezalet durumlar olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 muslera tam gslik kaleci. kurtarışlar filan tam böyle izlenmelik zevk almalık. ama istikrar yok. maçın önemli anında panter sonra bi bakıyosun beklemediğin anda sıçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mondi de öyleydi severiz biz öyle kalecileri, saatli bomba gibi nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 severiz tabi. kadro mükemmel zaten bi yerimiz zayıf olsun slkfjsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Nasıl olsa Default şampiyonuz kadro çok önemli değil, Mustafa Sarp gidiyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar