Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda sadece lise 1 de teşekkür aldım geri kalan eğitim sürecimde hep taktir aldım.
Da konuyla alakasını çözemedim, her işine gelmeyen post atana liseli espirisi mi yapmaya çalışıyosun? E tabi bu kadar zekayla yapabildiğin maksimum hakaret bu olsa gerek....
Ne yazık ki liseli değilim, liseyi bitireli de uzun zaman oluyor yalnız o küçümsediğin liselilerin çoğu senden daha aklı başında insanlar ...
Sosyal ağlarda paylaş

@Tenekeadam;
Evet canım ben bilmiyorum cahilim, savcı da bilmiyormuş hukuk kurallarını o da cahil,savcının sevkettiği hakim de cahil çıktı işe bak, yetmedi 12. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi de bilmiyor hukuk kurallarını o hakim en cahilimizmiş.
Liseli liseli diye ortalıkta dolancağınıza gidin adam gibi bi lisede eğitim alın belki cehaletiniz azalır biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Eğer Tayfur gerkçekten suçluysa sanki Demirören bilmiyordu şike olayını.Başkandan gizli şike yapıyordu T.Direktör.Çok saçma.Hakikaten harcanıyor Tayfur susmak zorunda kaldığı için.Tabi bu yorum gerçekten şike yapılmış veya şike yapmaya çalışılmış ise geçerlidir.

her hakkı saklı mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

souldarkorn said:

Eğer Tayfur gerkçekten suçluysa sanki Demirören bilmiyordu şike olayını.Başkandan gizli şike yapıyordu T.Direktör.Çok saçma.Hakikaten harcanıyor Tayfur susmak zorunda kaldığı için.Tabi bu yorum gerçekten şike yapılmış veya şike yapmaya çalışılmış ise geçerlidir.

her hakkı saklı mıdır?

yok hayır saklı değil.Bazı alıngan arkadaşlar sonra "ya kesin olarak suçlu olduğu belli değil " yaygarası koparmasın diye ısrarla belirttim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...