Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bank Asyayı geçtim de Tayfur yerine apar topar Denizliyi getirirlerse intihar ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Esh said: atı mı transfer etmişiz abi. basbaya şike yapmışız işte. rasim ozanların diline düştük abi. Şike yapan adam öyle oynuyorsa şike yapmadan messi olması lazım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Abi forvet oyuncusuna da yarış atı verilir mi cidden ya yapmışsa bizimkiler tam beyinsizlik. Forvet de İbrahim Akın bu arada Messi değil. Onun yerine Sivoka 50.000 dolar prim var İbrahim Akına gol attırma en kötü kır bacağını diye sdfghn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 anlamadıgım yani kupa öncesi adamların oyuncusuna teklif götürmek zaten yakısıksız bişe bide gel bu mac kasma seneye beiktasla avrupaya gidersin denmişse atsınlar bızıde ikinci lige ha o belediye azımıza sıctı resmen o macta ama teşebbüsta suctur cezası neyse versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yarın beşiktaş düşürülecek beyler yarın olmaz ise pazartesi kesin.haber sağlam bi şakirtten geldi.geçmiş olsun. 3. dalgada gs eski yöneticileri çağrılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 CthuLhu said: teknik direktörsüz kamp ilginç oluyordur herhalde simao reyiz sıraya girin lan diyip yönetiyordur takımı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 koch yeter bankasyaya. yazık ettiler şu güzelim takıma. beşiktaş tarihinin en iyi kadrosuydu ama içinden genklediler yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 beşiktaş düşerse hepsi kaçar direk beleşe, gs de ekremi alır işte sarinin yedeği olur fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sebaya üzülüyorum , adam benim yeğenim böyle birşey yapmaz diye açıklama yapmış. İnşallah üzüntüden adama birşeyler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Şimdi baktımda, İbrahim Akın 1 gol atmış, birde asist yapmış kupa maçında... Neyin hesabı kesiliyor bize anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Şikeye teşebbüs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi dedim o olaydan birşey çıkmayacak, hani şike varsa ancak BJK'li oyunculara para verilmiştir oynamayın diye, IBB'lilere değil asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Kupayı geri mi verdik şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 citti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 uefa'dan da çekilsin, yapmışken tam yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bize yakisani yapmislar kupayi iade ederek, yalniz bi de soyle bir sey var, ilk dalgada 20 kusur kisi tutuklanmis sadece bir tane oyuncu var, olan bizle adi gecenlere oldu direk sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Şike olayı gerçekse kupa iadesi sadece show amaçlı olduğu için kızarım, eğer gerçekten masum olduklarına inanıyorlarsa ve aklanırlarsa , kupayı geri aldıklarında yeni almış gibi sevindirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sunthewhich said: Şimdi baktımda, İbrahim Akın 1 gol atmış, birde asist yapmış kupa maçında... Neyin hesabı kesiliyor bize anlamadım. ibrahim akın şikeyi kabul ettiği için. adam cinlik yapmaya çalışmış diycem de, şike olarak at isteyen bir adam, ondan da tam emin olamıyorum o yüzden asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi şike kabul edilmedi, adam maç öncesi telefon görüşmesi yapıldığını kabul etti. Kaos yaratmak isteyen medya bunu şike diye söylüyor. Emniyette bu görüşmenin detaylarını, öncesini ve sonrasını falan inceliyor işte. Şike var mıdır yok mudur diye problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sadece Beşiktaş'ın değil, Fenerbahçe'nin kültüründe de şike diye bişey yoktur. Zaten sportmenlikte yoktur böyle bişey. Dolayısıyla şikeye bulaşanlar kulübü ve onun kültürünü bağlamaz, sadece oldukları yere ihanet etmiş olurlar. (ha şikecileri desteklemek için yürüyüş falan organize etmek lcd kafası mıdır, crt kafası mıdır, ne kafasıdır bilemem tabi, fenerli kafası da olabilir basitçe) Kupayı iade etmek yakışan bi davranış olmuş. Beşiktaş yönetiminin de, taraftarının da yakışanı yapacağından eminim ben. Şahsen inanmıyorum kupa finalinde şike yapıldığına hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Arkasokak said: uefa'dan da çekilsin, yapmışken tam yapsınlar. onu yapsak bile sen gene saçmalayacak şey bulursun, inancımız tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 muhammed 10 numaralı forma ile çıkmış hazırlık maçına,yakışır koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Ulan aslan gibi kadroyla gidemeyeceğiz ya avrupaya ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 şu muhammed jo'dan beter bir balon olacak :) kıtalar arası balon yarışması adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 neye dayanarak öyle bir kanıya vardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar