Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

7. senesi

4 sampiyonluk
1 ikincilik
1 sene basarisiz

so what?

bir de gercekten fernandesi 2 milyona aldiklarini saniyorlar dfgdhdfg. %25 ini aldiniz anacim, sene sonu mendes yagli kapi bulursa satarken gozler yasli bakarsiniz ahahah.

mendes 10milyon teklif gelirse satabilir. Onun da %25i 2.5 ediyo ki en kötü ihtimalle müthiş bi futbolcuyu 2 yıl oynatıp, yarım milyon kar ederek satmış olucaz. a ve h harflerine çok kere basınca argümanın daha geçerli olmuyo :)

en azından biz satılırken yaşlı gözlerle bakıcaz, siz adam transfer olduğu an başladınız ağlamaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer 2m'na yarısı alınmış olsaydı bildirilirdi diye düşünüyorum. Bildirilmediyse suç işlenmiş zaten.

bjk.com.tr said:

Fernandes’le 3 Yıllık Sözleşme
01.07.2011 17:05

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği açıklamada Fernandes transferinin detaylarını bildirdi.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:

“Manuel Henrique Tavares Fernandes’in transferi konusunda Valencia CF SAD kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlanmış olup; Valencia kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 2.000.000.€uro ödenecektir. Fernandes ile 3 yıllık yapılan anlaşma şartlarına istinaden oyuncuya; 2011-2012 sezonu için 2.000.000.Euro, 2012-2013 sezonu için 2.100.000.Euro ve 2013-2014 sezonu için 2.200.000.Euro ücret ödenecektir.”
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

ya bu rıdvan bi türlü toparlıyamadı da
onuru anlamadım bende niye almadı kiralancak herhalde
furkan doğukan gibi sanırsam

abi Rıdvan geçen sene oynadığı sınırlı zamanlarda da iyi gözüküyordu. Bilmiyorum oynadığında hani 1.5 sene sakat yatmış adam gibi oynamıyor. Özellikle ilk sakatlığından sonraki dönüşü çok iyiydi.

Başka bir sorun var sanırım onunla ilgili bilmiyorum. Durduk yerde adamı bu kadar harcamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben onurda mustafa sarpın gelecegini görüyorum büyük oyuncu olursa alıntılarız ama izledigim maclarında cok tırsaktı hep bi top almaktan kacmalar flan sinir olduydum bide en cok kosan flan cıkıyordu nereye kosuyorsa rıdvan biraz kendini gösterdi sakatlandı aslında suan kendini gösterebilecegi en müsait durum takımın en zayıf yeri direk onun mevkiisi
Sosyal ağlarda paylaş

Tabata Açıklaması

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, Rodrigo Tabata'nın Katar'ın Al-Rayyan kulübüne transfer olduğu bildirildi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Tabata'nın Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club'a transferi konusunda sözleşme imzalanmış olup; sözleşme şartlarına istinaden Al-Rayyan kulübü Şirketimize 1.150.000.Euro sözleşme fesih bedelinin yanısıra, takımın sportif performansına göre 350.000.Euro'ya kadar ek ödeme yapacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Kamp kadrosu güya,

Rıdvanı kadroya almamasına şaşırdım, salak hilbert ve ekrem mi yine sağ bek oynayacak yani.

RÜŞTÜ REÇBER
CENK GÖNEN
UMUT KAYA
İSMAİL KÖYBAŞI
EKREM HAYYAM DAĞ
İBRAHİM TORAMAN
ATINÇ NUKAN
EGEMEN KORKMAZ
ERSAN GÜLÜM
NECİP UYSAL
MEHMET AURELİO
MUSTAFA PEKTEMEK
MEHMET AKYÜZ
MUHAMMET DEMİRCİ
VELİ KAVLAK
TANJU KAYHAN
BURAK KAPLAN
SIDNEI
FABIAN ERNST
GUTI
HUGO ALMEIDA
BEBE
SIMAO SABROSA
RICARDO QUARESMA
MANUEL FERNANDES
ROBERTO HILBERT
TOMAS SİVOK
FILIP HOLOSKO

Beşiktaş’ta, yeni sezon için kadroda düşünülmeyen isimler Matteo Ferrari ile Michael Fink’in yanı sıra takımla antrenmana çıkan genç oyuncular Mertcan Demirer, Cumali Bişi, Rıdvan Şimşek ve Onur Bayramoğlu, teknik direktör Tayfur Havutçu tarafından kamp kadrosuna alınmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

------------------tsl kadrosu
--------------------RÜŞTÜ REÇBER
ERSAN GÜLÜM SIDNEI TOMAS SİVOK
EGEMEN KORKMAZ NECİP UYSAL RICARDO QUARESMA
MANUEL FERNANDES GUTI SIMAO SABROSA
HUGO ALMEIDA (BEBE)

-------------------cl kadrosu
----------------------CENK GÖNEN
İBRAHİM TORAMAN EGEMEN KORKMAZ ERSAN GÜLÜM TOMAS SİVOK
RICARDO QUARESMA GUTI MANUEL FERNANDES SIMAO SABROSA
HUGO ALMEIDA BEBE