El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://www.burasikapali.com/2011/mami-ve-fon-uzerine/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 mami için bi tek bu söylenir kalırsa arda dan farkı kalmaz... Yenerk85 said: valla beşiktaşlıyım, ama kalıp arda, sergen olacağına gitsin messi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hani bende öyle düşünüyorum ama ne bilim, en az 2-3 sene Beşiktaş'a faydası dokunsun da öyle gitsin isterdim ben, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Türkiye'nin böyle heyecan verici futbol oynayan elemanlara ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Beşiktaş Muhammed Demirci Açıklaması Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Muhammed Demirci ile ilgili basında yer alan haberler üzerine şu açıklamayı gönderdi: Şirketten yapılan açıklama şöyle: Futbolcularımızdan Muhammed Demirci ile ilgili 15.06.2011 tarihli medyada, oyuncunun bonservisinin %55’inin Şirketimiz tarafından bir fona devredildiği haberleri yer almaktadır. Oyuncu ile Şirketimiz arasında imzalanan 11.10.2010 tarihli anlaşma halen devam etmekte olup; Muhammed Demirci ile ilgili hakların fona devredilmesi konusunda herhangi bir anlaşma bulunmamaktadır. rahatladım resmen asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 diğer yandan böylesine bir haberi ortaya kim attı merak ediyorum. Bulunup rezil edilemesi lazım artık bu tip adamların ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tribün dergi,sağlam haber verirdi orasıda patlamış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi tribündergi belirli sağlam kaynaklardan aldığı haberleri yapıyor. Haberi kendileri oluşturmuyorlar, O kaynaklar yozlaşmışsa ve sallamasyon haber yapıyorsa elden birşey gelmez. Halen benim en güvendiğim toplu kaynaklardan biri tribündergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 şaun yalanlıyorlarda yarın bakarsın fon derler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi resmi kaynaklardan gelen yalanmadan sonra fona vermiştik biz asıl derlerse olay çıkar. Ya da ne bilim 6 ay sonra mesela biz bugün verdik fona diyip, anlaşmanın köklerinin bugüne dayandığı ortaya çıkarsa Beşiktaş'ı bitirirler. Hani halka açık bir şirket bu, resmi siteden yalanlama geliyor. Sanmıyorum aksi olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Muhammed Demirci ile ilgili basında yer alan haberler üzerine şu açıklamayı gönderdi: Şirketten yapılan açıklama şöyle: Futbolcularımızdan Muhammed Demirci ile ilgili 15.06.2011 tarihli medyada, oyuncunun bonservisinin %55’inin Şirketimiz tarafından bir fona devredildiği haberleri yer almaktadır. Oyuncu ile Şirketimiz arasında imzalanan 11.10.2010 tarihli anlaşma halen devam etmekte olup; Muhammed Demirci ile ilgili hakların fona devredilmesi konusunda herhangi bir anlaşma bulunmamaktadır. arka sayfada kaldığından görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 DarKRideR said: abi resmi kaynaklardan gelen yalanmadan sonra fona vermiştik biz asıl derlerse olay çıkar. Ya da ne bilim 6 ay sonra mesela biz bugün verdik fona diyip, anlaşmanın köklerinin bugüne dayandığı ortaya çıkarsa Beşiktaş'ı bitirirler. Hani halka açık bir şirket bu, resmi siteden yalanlama geliyor. Sanmıyorum aksi olsun, yok abi yine açıklama yapıcaklar.. bi kaç gün sonra anlatşık fonla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ya şuan ki olayın yalan olduğunu söylüyorum bende zaten, şu aspragas olayın yarattığı korku hep devam edecek, Mendes göz dikerse adama ne bok yiyecez. Dediğin gibi 10 gün sonra belki fona verilecek falan, gerçi şu 2 günde bayağı tepki çektiler. Verilirse en azından böyle 2M falan vermezler gibime geliyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://sairlerparki.blogspot.com/2011/06/taraftar-nerede.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 şöyle bişey yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 rezaletten başka birşey değil o, başka takımın başarısızlığı üzerinden prim yapmaya çalışmak gerçek Beşiktaş'lının işi olmamalı, gerçi tüpçünün yönetiminde bunların sayısındaki artık, kulübün gerçek kimliğinden uzaklaşmasına zaten yeterince sebep oldu. Yapacak birşey yok artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 gereksiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ne bu elit tribi abi.gerçek beşiktaşlıya yakışmaz filan :) herkes rakip takımla dalga geçer bu kadar kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Abi bir rahat olun yok başkasının başarısızlığından bıdı bıdı. Sanki adamlar yapmıyor, sanki biz yapmıyoruz. Herkes yapıyor bunu. Şampiyon olduğumuzda bile adamlar sözbirliği etmişçesine bu sene fener cimbom yoktu ondan şampiyon oldunuz bilmemne, yok dinamo kiev falan... Kendi hallerine bakmazlar, bize bıdı bıdı. Çogiyi olmuş, negzel olmuş. Kupa nedir fener? :D Ayrıca geçtiğimiz 2-3 sayfadaki yalancılar, söylenticilerin hiçbiri Muhammed hakkında verilen açıklamalar sonrasında bir damla birşey yazmamış. Anca bu kadar bunlar. Karalarlar, bok atarlar. Yapabildikleri bu zaten. Kendilerine Quaresma yazılı forma alırlar, burada quaresmayı kötülerler, simao kim derler... Bunlar böyle insanlar. Anlamaya, düzeltmeye de çalışmayın. Gülün bu adamlara. Mesela ben çok gülüyorum Masq'a mokoko'ya. Neredesiniz masq, mokoko? Bak Mami peşkeş çekilmemiş fona. Şimdi de söylesenize birşey? Söylemezsiniz ama neden? Hepimiz biliyoruz nedenini... Ciddi üzülüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 BeBe borsaya düştü Manchester United F.C. oyuncusu Tiago Manuel Dias Correia "Bebe" nin 2011-2012 sezonu için kiralanması konusunda anlaşma sağlanmış olup; anlaşma karşılığında Manchester United kulübüne 1.000.000.Euro kiralama bedeli ödenecektir. Opsiyon felan yazmıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Kamp olarak yine avusturya tercih edilmiş. http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/18040122.asp?gid=381 Beşiktaş'ım da seçtiyse avusturya'yı iyi yapmışım erasmusta burayı seçmekle =) inş uefa da çıkar karşımıza bi takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 oha bebeyi almışız oldumu 14 yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ntvspor said: Siyah-beyazlı takım, İngiliz kulübüne kiralık oyuncunun karşılığında 1 milyon euro ödeneceğini açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 so? Bebe'nin iyi çıkacağına inanıyorum. Kazma forvet bolluğunda zaten homeless world cup tecrübesi bile kendini göstermeye yeter. Bu yüzden potansiyeli olabilen bi topçu için normal. E bizde barcelona değiliz adamın background da yer alabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://sairlerparki.blogspot.com/2011/06/taraftar-nerede.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar