Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş
Muhammed Demirci Açıklaması

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Muhammed Demirci ile ilgili basında yer alan haberler üzerine şu açıklamayı gönderdi:

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

Futbolcularımızdan Muhammed Demirci ile ilgili 15.06.2011 tarihli medyada, oyuncunun bonservisinin %55’inin Şirketimiz tarafından bir fona devredildiği haberleri yer almaktadır. Oyuncu ile Şirketimiz arasında imzalanan 11.10.2010 tarihli anlaşma halen devam etmekte olup; Muhammed Demirci ile ilgili hakların fona devredilmesi konusunda herhangi bir anlaşma bulunmamaktadır.

rahatladım resmen asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

abi resmi kaynaklardan gelen yalanmadan sonra fona vermiştik biz asıl derlerse olay çıkar. Ya da ne bilim 6 ay sonra mesela biz bugün verdik fona diyip, anlaşmanın köklerinin bugüne dayandığı ortaya çıkarsa Beşiktaş'ı bitirirler.

Hani halka açık bir şirket bu, resmi siteden yalanlama geliyor. Sanmıyorum aksi olsun,
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Muhammed Demirci ile ilgili basında yer alan haberler üzerine şu açıklamayı gönderdi:

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

Futbolcularımızdan Muhammed Demirci ile ilgili 15.06.2011 tarihli medyada, oyuncunun bonservisinin %55’inin Şirketimiz tarafından bir fona devredildiği haberleri yer almaktadır. Oyuncu ile Şirketimiz arasında imzalanan 11.10.2010 tarihli anlaşma halen devam etmekte olup; Muhammed Demirci ile ilgili hakların fona devredilmesi konusunda herhangi bir anlaşma bulunmamaktadır.

arka sayfada kaldığından görmemişim.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

abi resmi kaynaklardan gelen yalanmadan sonra fona vermiştik biz asıl derlerse olay çıkar. Ya da ne bilim 6 ay sonra mesela biz bugün verdik fona diyip, anlaşmanın köklerinin bugüne dayandığı ortaya çıkarsa Beşiktaş'ı bitirirler.

Hani halka açık bir şirket bu, resmi siteden yalanlama geliyor. Sanmıyorum aksi olsun,

yok abi yine açıklama yapıcaklar.. bi kaç gün sonra
anlatşık fonla diye
Sosyal ağlarda paylaş

ya şuan ki olayın yalan olduğunu söylüyorum bende zaten,

şu aspragas olayın yarattığı korku hep devam edecek, Mendes göz dikerse adama ne bok yiyecez. Dediğin gibi 10 gün sonra belki fona verilecek falan,

gerçi şu 2 günde bayağı tepki çektiler. Verilirse en azından böyle 2M falan vermezler gibime geliyor asdf
Sosyal ağlarda paylaş

rezaletten başka birşey değil o,

başka takımın başarısızlığı üzerinden prim yapmaya çalışmak gerçek Beşiktaş'lının işi olmamalı,

gerçi tüpçünün yönetiminde bunların sayısındaki artık, kulübün gerçek kimliğinden uzaklaşmasına zaten yeterince sebep oldu. Yapacak birşey yok artık :(
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bir rahat olun yok başkasının başarısızlığından bıdı bıdı. Sanki adamlar yapmıyor, sanki biz yapmıyoruz. Herkes yapıyor bunu. Şampiyon olduğumuzda bile adamlar sözbirliği etmişçesine bu sene fener cimbom yoktu ondan şampiyon oldunuz bilmemne, yok dinamo kiev falan... Kendi hallerine bakmazlar, bize bıdı bıdı.

Çogiyi olmuş, negzel olmuş. Kupa nedir fener? :D

Ayrıca geçtiğimiz 2-3 sayfadaki yalancılar, söylenticilerin hiçbiri Muhammed hakkında verilen açıklamalar sonrasında bir damla birşey yazmamış. Anca bu kadar bunlar. Karalarlar, bok atarlar. Yapabildikleri bu zaten. Kendilerine Quaresma yazılı forma alırlar, burada quaresmayı kötülerler, simao kim derler... Bunlar böyle insanlar. Anlamaya, düzeltmeye de çalışmayın. Gülün bu adamlara. Mesela ben çok gülüyorum Masq'a mokoko'ya. Neredesiniz masq, mokoko? Bak Mami peşkeş çekilmemiş fona. Şimdi de söylesenize birşey? Söylemezsiniz ama neden? Hepimiz biliyoruz nedenini... Ciddi üzülüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...