Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İyide gençleştirme böyle bodoslama yapılmazki ya, yavaş yavaş takıma monte edersin. Tavşanlıdan gelen adamı hiç izlemedim, tek başına takımı taşıdığını biliyorum anca, ama 25-26 yaşında adam gelecek vaadedemez kanımca. Sivok gitmeyecekse bu son stoper ise ÇOOOK gereksiz bir transfer, onun yerine samsundaki şu stoper çocuğu alsaydık bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 samsunda kongre var bitsin alırız onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 6 diyodum da 8 stoper oldu galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 mehmet akyüz klasik beşiktaş transferi malesef. beşiktaş olarak mutlaka belli sayıda kazma olmalı takımımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 nobreden iyidir herhalde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ferrari ve muhtemelen bu transferden sonra sivok gidici, yoksa zaten 2 yabancı stoperi nasıl oynatacağız ilerisi yabancı dolu, gerisi sınırlamaya takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Llama said: nobreden iyidir herhalde:D nobre gidecek ve onun yerine alındıysa bayram yaparım ama. zaten ilk 11 için değil 3 hatta 4.alternatif forvet olarak alındı. ama yinede beşiktaş kalitesinde değil tabiki mehmet akyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Llama said: geçen sene ne yaşlıydık şimdi en genç biz olcaz herhalde GELENLER - YAŞ & TANJU KAYHAN - 21 & BURAK KAPLAN - 20 & VELİ KAVLAK - 22 & MUSTAFA PEKTEMEK - 22 ORTALAMA : 22 & MANUEL FERNANDES - 24 & SİDNEİ - 21 & MEHMET AKYÜZ - 25 fernandes resmiyet kazanmadı galiba bir süredir ses çıkmıyor korkuyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Görüşmelere başlanmıştır denildiğinde genelde o iş bitmiş oluyor zaten, Fernandes'in bonservisi almışlardır kesin. Adamın gelip imza atmasınımı bekliyorlar artık bilmem =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çok nadir olsada iptal oluyor ama o ihtimalı unutmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 fernandes de bi reyzlk havası var. umarım elimizde tutabiliriz,eger Fernandes de kulubü ve camiayı icsellestirirse cok yararlı olacagına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu arada ersan'ı alırız her türlü hala. yerli stoper eksiğimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi ben anlamıyorum bu sivok gerçekten çok iyi adam, niye hep bir gönderilme çalışmaları var. Ya arka planda sorunları var ne bilim birşeyler var ki bu adam istenmiyor. Milli takımda harika işler yapıyor, gününde oldu mu Beşiktaş'ta da harika işler yapıyor, gününde değilse de çok az berbat oynadığı oldu. Adam yerine halen birileri düşünülüyor. Her ne kadar Adalı falan son gidecek yabancı Sivok dese de bilmiyorum. Sidnei iyi adam bu arada bayağı, güzel transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bizde yabancı kim kalacak hiçbirşey belli dil ya Bunlar garanti Fernandes Simao Quaresma Ernst Bunlar muallak Almeida Guti Sivok Ferrari Hilbert Bunlar gitti herhalde Bobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Guti kesin kalıyo diye açıklama yaptı hem başkan hem Guti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bobo, Hilbert, Ferrari gidici bu son transferle Sivok ? oldu Almeida'dan değişik haberler gelip duruyor da giderse nereye gidecekki fon zarar edeceği bir satış yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 şimdi şöyle dökelim olayı, Fernandes Simao Quaresma Ernst Almeida Guti Sivok Ferrari Hilbert Bobo Holosko Fink bildiğim kadarıyla şuan bunlar Beşiktaş'ın sahip olduğu yabancılar, Fink kiradan gelmeyecek, gerekirse bonservissiz verilecek vs. deniyor. Bobo'nun sözleşme bitti gidiyor. Holosko IBB'ye verilmeye çalışılıyor. Ferrari gönderilmek isteniyor. Hilbert'i Tayfur istemiyor. 7 yabancı kalıyor. Sidnei geliyor 8, hani böyle kalsa çok iyi olacak aslında ki yanlış hatırlamıyorsam ertesi sene kontenjan tekrar düşecek. En kötü 1 yabancı forvet daha alsak bence orada durmalıyız. Ama sanmıyorum yine 10'a tamamlar tüpçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tabata yı kiralamamışmıydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ha şimdi sayıyoruz; Toraman - Sidnei - Egemen - Sivok - Atınç desen stoperlere, kimler as olacak. Sidnei gibi bir adam her şekil 11 oynar, ilerinin yabancı kontenjanından 1 kişiyi kesip yanına Sivok koymazlar. Egemen veya Toraman performanslarına göre değişecek gibi gözüküyor ki ben Toraman'ın olmasından yanayım orada, Ee bu durumda Sivok gibi adamı düzenli yedek mi tutacağız? Adamı harcayacağız resmen, birde Ersan gelirse ... gelmez gerçi Stoper yok diyorduk geçen sene, şimdi de kimler oynar diyoruz. Çok dengesiz bir takımız cidden, bokunu çıkartıyoruz hep ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 karamürselidelihamdi said: tabata yı kiralamamışmıydık. Tabata'da vardı doğru, gerçi gittiği kulüpte harikalar yaratıyor diye opsiyonla alacaktı adamlar, onu da silebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 defansa ersan gelirse tadından yenmz sdnei ile oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 demiroren de nasıl bir ogutucudur yahu, su yabancılara bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sivok gidici , aklıma başka mantıklı açıklama gelmiyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bu Sidnei çok gereksiz oldu o zaman? Ya da Sivok da gitsin, hava toplarında falan çok iyi de, ağır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bence sidnei filan avrupa düşünelerek alınıyor. yerli forvetler alınıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar