Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

İyide gençleştirme böyle bodoslama yapılmazki ya, yavaş yavaş takıma monte edersin.

Tavşanlıdan gelen adamı hiç izlemedim, tek başına takımı taşıdığını biliyorum anca, ama 25-26 yaşında adam gelecek vaadedemez kanımca.

Sivok gitmeyecekse bu son stoper ise ÇOOOK gereksiz bir transfer, onun yerine samsundaki şu stoper çocuğu alsaydık bare.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

geçen sene ne yaşlıydık
şimdi en genç biz olcaz herhalde

GELENLER - YAŞ

& TANJU KAYHAN - 21
& BURAK KAPLAN - 20
& VELİ KAVLAK - 22
& MUSTAFA PEKTEMEK - 22 ORTALAMA : 22
& MANUEL FERNANDES - 24
& SİDNEİ - 21
& MEHMET AKYÜZ - 25

fernandes resmiyet kazanmadı galiba bir süredir ses çıkmıyor korkuyorum valla..
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben anlamıyorum bu sivok gerçekten çok iyi adam, niye hep bir gönderilme çalışmaları var. Ya arka planda sorunları var ne bilim birşeyler var ki bu adam istenmiyor.

Milli takımda harika işler yapıyor, gününde oldu mu Beşiktaş'ta da harika işler yapıyor, gününde değilse de çok az berbat oynadığı oldu.

Adam yerine halen birileri düşünülüyor. Her ne kadar Adalı falan son gidecek yabancı Sivok dese de bilmiyorum.

Sidnei iyi adam bu arada bayağı, güzel transfer
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle dökelim olayı,

Fernandes
Simao
Quaresma
Ernst
Almeida
Guti
Sivok
Ferrari
Hilbert
Bobo
Holosko
Fink

bildiğim kadarıyla şuan bunlar Beşiktaş'ın sahip olduğu yabancılar,

Fink kiradan gelmeyecek, gerekirse bonservissiz verilecek vs. deniyor.
Bobo'nun sözleşme bitti gidiyor.
Holosko IBB'ye verilmeye çalışılıyor.
Ferrari gönderilmek isteniyor.
Hilbert'i Tayfur istemiyor.

7 yabancı kalıyor. Sidnei geliyor 8, hani böyle kalsa çok iyi olacak aslında ki yanlış hatırlamıyorsam ertesi sene kontenjan tekrar düşecek.

En kötü 1 yabancı forvet daha alsak bence orada durmalıyız. Ama sanmıyorum yine 10'a tamamlar tüpçü
Sosyal ağlarda paylaş

Ha şimdi sayıyoruz;

Toraman - Sidnei - Egemen - Sivok - Atınç desen stoperlere, kimler as olacak.

Sidnei gibi bir adam her şekil 11 oynar, ilerinin yabancı kontenjanından 1 kişiyi kesip yanına Sivok koymazlar. Egemen veya Toraman performanslarına göre değişecek gibi gözüküyor ki ben Toraman'ın olmasından yanayım orada,

Ee bu durumda Sivok gibi adamı düzenli yedek mi tutacağız? Adamı harcayacağız resmen, birde Ersan gelirse ... gelmez gerçi

Stoper yok diyorduk geçen sene, şimdi de kimler oynar diyoruz. Çok dengesiz bir takımız cidden, bokunu çıkartıyoruz hep ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...