Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

sonuç olarak ersanda bitiyor olay , ersan gs a ben beşiktaş da oynamak istiyorum izin verin aradan çekilin derse o zaman ne yapar adana başkanı merak ediyorum, gerçi öyle bir durumda hemen aziz atlar sahaya bana futbolcu ile 5 dk izin verin der bitirir olayı ersan fener e gider
Sosyal ağlarda paylaş

C.Ronaldolu Portekiz genç millilerini ezen Okan Koç'u adam bas bas GS'liyim GS'de oynamak istiyorum diye bağrırken parayla transfer etmiştiniz. Adam spor programlarına telefonla bağlanıp "abi ben gs'de oynamak istiyorum ama bonservisimi yükselttiler, gs veremiyo" diye ağlamıştı. Tamamen aynı olay. Sonuç olarak o süper yetenek silindi gitti. Ersan'da aynısı olmaz umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Okan Koç'un genç milli takımda yaptıklarına bir tekrar bak, portekiz maçını hatta o turnuvayı komple bi izle bakalım. Adamı Avrupalılar boşuna "dünyanın 10 yıldız adayı" arasına almadı.

serdar kurtulus ile serdar özkan derim bende sana o zman

ilk cıktıklarinca CL ön elemesiydi

ohaa dedik agzımz acık izledk.. hem bjk'nin hem milli takımın 10 yıllık banko oyunculri olur dedik...

2-3 mac daha oynadilar sonra full yattilar ertugrul da kesemedi onlari..

2-3 maca bakarak adam yorumlamayin abi.. okan koç bos beles futbolcu olmus bir adam yani.. büyük takım futbolcusu diildi olamadi zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten kesinlikle suçlamam bu lafı dedikten sonra , bitmiştir zaten biz beşiktaşlılar için, gs giderse suç onun değil, onu verdiği sözden dönen adana başkanı ve beşiktaşa canım feda diyen bir futbolcuyu isten gs lıların , adamın günahı ne gitsin oynasın gs da
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Rewendor said:

Okan Koç'un genç milli takımda yaptıklarına bir tekrar bak, portekiz maçını hatta o turnuvayı komple bi izle bakalım. Adamı Avrupalılar boşuna "dünyanın 10 yıldız adayı" arasına almadı.

serdar kurtulus ile serdar özkan derim bende sana o zman

ilk cıktıklarinca CL ön elemesiydi

ohaa dedik agzımz acık izledk.. hem bjk'nin hem milli takımın 10 yıllık banko oyunculri olur dedik...

2-3 mac daha oynadilar sonra full yattilar ertugrul da kesemedi onlari..

2-3 maca bakarak adam yorumlamayin abi.. okan koç bos beles futbolcu olmus bir adam yani.. büyük takım futbolcusu diildi olamadi zaten..

1 maç değil ama benim bahsettiğim adam bu şekilde 2.5 sene oynadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...