applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 @masq tabada olayin icinde kimse yoktu yamulmuyorsam.. biz son gune kadar deco bekledik.. anlasildi fln filan dendi.. sonra chelsea'nin icinde olusan bir durumdan dolayi yatti o.. transferin son gununde baskan gitti tabatayi almaya.. 2 hafta önce gitse max 3-4m verilrdi ona son gun gidince 8e taktılar bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sonuç olarak ersanda bitiyor olay , ersan gs a ben beşiktaş da oynamak istiyorum izin verin aradan çekilin derse o zaman ne yapar adana başkanı merak ediyorum, gerçi öyle bir durumda hemen aziz atlar sahaya bana futbolcu ile 5 dk izin verin der bitirir olayı ersan fener e gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Hehe Ünal Aysalda yapabilir aynı şeyi aziz jr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Böylece Okan Koç'un da intikamını almış olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 di midogustan gs li okan kocu zorla bjk ya yollamislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Radyospor'da Adana Başkanı,Beşiktaş'la anlaşamadık,başka takımlarla görüşeceğiz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Valla siz alacaksanız sonuda okan koç gibi olur inşallah , ne diyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 C.Ronaldolu Portekiz genç millilerini ezen Okan Koç'u adam bas bas GS'liyim GS'de oynamak istiyorum diye bağrırken parayla transfer etmiştiniz. Adam spor programlarına telefonla bağlanıp "abi ben gs'de oynamak istiyorum ama bonservisimi yükselttiler, gs veremiyo" diye ağlamıştı. Tamamen aynı olay. Sonuç olarak o süper yetenek silindi gitti. Ersan'da aynısı olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 süper yetenek ???? abi ahahah yapma Rew'cim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 çok darlandım ya >.> aslında varya büyük kulüpler şekli koycak yoluncak kazmıyız ulan diye hiçbiri almıcak bunu, elindeki 4m dan da olcak mezarcı adana başkanı. olmaz tabi de olsa mis olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Okan Koç'un genç milli takımda yaptıklarına bir tekrar bak, portekiz maçını hatta o turnuvayı komple bi izle bakalım. Adamı Avrupalılar boşuna "dünyanın 10 yıldız adayı" arasına almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Okan koç karı kız ve parti peşinde 1 sene bile değil 1 dönemde bitirdi kendini. Hatta menejeride babasıydı işleri kendi ayarladı daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Valla ben BJK vs GS transflerinde kazandigimiz gormedim. Bkz. Ertugrul Saglam, Ilhan Mansiz, Okan Koc, Ayhan Akman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 okan koç bize gelmemişy miydi sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ertuğrul 3 takımada gidebilirdi, hatta adamın 3 forma önünde pozu bile vardı. Seba dönemimde rekor fiyata gelmişti (76 milyarmı neydi lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Rewendor said: Okan Koç'un genç milli takımda yaptıklarına bir tekrar bak, portekiz maçını hatta o turnuvayı komple bi izle bakalım. Adamı Avrupalılar boşuna "dünyanın 10 yıldız adayı" arasına almadı. serdar kurtulus ile serdar özkan derim bende sana o zman ilk cıktıklarinca CL ön elemesiydi ohaa dedik agzımz acık izledk.. hem bjk'nin hem milli takımın 10 yıllık banko oyunculri olur dedik... 2-3 mac daha oynadilar sonra full yattilar ertugrul da kesemedi onlari.. 2-3 maca bakarak adam yorumlamayin abi.. okan koç bos beles futbolcu olmus bir adam yani.. büyük takım futbolcusu diildi olamadi zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 son 2 senedir falan oweni izleyen var mı? kontratı bitiyormuş garibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 video da 4:55 "beşiktaşa canım feda" bakalım 2 senesini feda etmeyi göze alabilecekmi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 evet adam 2 senesini feda edip kariyerini berbat etme riskine girecek. super tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 okan koç cm 01-02'de de parlak oyuncuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yok zaten kesinlikle suçlamam bu lafı dedikten sonra , bitmiştir zaten biz beşiktaşlılar için, gs giderse suç onun değil, onu verdiği sözden dönen adana başkanı ve beşiktaşa canım feda diyen bir futbolcuyu isten gs lıların , adamın günahı ne gitsin oynasın gs da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 o deilde fener aradan kesimal'ı kapamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 applev0dka said: Rewendor said: Okan Koç'un genç milli takımda yaptıklarına bir tekrar bak, portekiz maçını hatta o turnuvayı komple bi izle bakalım. Adamı Avrupalılar boşuna "dünyanın 10 yıldız adayı" arasına almadı. serdar kurtulus ile serdar özkan derim bende sana o zman ilk cıktıklarinca CL ön elemesiydi ohaa dedik agzımz acık izledk.. hem bjk'nin hem milli takımın 10 yıllık banko oyunculri olur dedik... 2-3 mac daha oynadilar sonra full yattilar ertugrul da kesemedi onlari.. 2-3 maca bakarak adam yorumlamayin abi.. okan koç bos beles futbolcu olmus bir adam yani.. büyük takım futbolcusu diildi olamadi zaten.. 1 maç değil ama benim bahsettiğim adam bu şekilde 2.5 sene oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 fakir beşiktaşlılar ağlamasın, paranız kadar konuşun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 fener serdar kesimal ı aldığına göre ersan a bulaşmayacaktır, ersan ın ilk açıklamalarını merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar