Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@tenekeadam

pascal takımdan gittikten sonra, taraftar seneler boyu (özellikle de gittikten sonraki dönem) pascal tezahüratı yapıyorsa bu gayet de kötü bir şeydir fakat yukarıda bahsettiğim nokta farklı tabi...
Mesaj tarihi:
kötü bişey değildir esasen.. sevgidir.
ama pascalın yaptığı kötüdür
şuan türkiyede para kazanıyorsa ve yaşıyorsa beşiktaş sevgisi üzerindne rand aldığiı içindir
Mesaj tarihi:
@rew

o link'te ki haber yanlış

ben mi kafa yaşıyorum dedim
şimdi aziz'in konuşmasının tekrarı var lig tv'de.
direk benim dediğimi diyor

sen sallamışsın kusra bakma :D
Mesaj tarihi:
Ya bırak abi, vefa Beşiktaş taraftarında her zaman vardı. Olmaya devam edecek, taraftar maçın ortasında Pascal nouma diye bağırıyorsa, sahadakilerde birşey eksiktir onun için bağırıyordur.
Mesaj tarihi:
o dönem pascal'dan sonra kalan forvetlerin psikolojisini de düşünmek gerek ya da diğer futbolcuların.

neyse uzatmaya gerek yok. ben buşeğl geynirim, bu bayan şu şeğl geynir şu şeğl geynir, eyuanamam buğadar. hadi hayırlı işler...
Mesaj tarihi:
Apranax said:

o deilde orhan şamda aklım kaldı benim, beklere bakıyorumda...

pektemek nobre gidiyor demektir umarım

şam fenere gitti
yaa iyi oldu böyle gelmesin şam rıdvan pişer daha iyi
Mesaj tarihi:
Bek oynayabilir ile bek olmak çok farklı, misal çoğu stoper sağ bek olabilir ama sol bek daha değişken bir olay. Köybaşı form tutturdu ve Egemen'i oraya koymak saçma ayrıca Toraman iyi bir sağ beki geçtim iyi bir defans bile değil no offence. Şu yukarıdaki 4 stoper taktiği ütopik olmuş. Orhan Şam'ı neden Beşiktaş almadı onu da anlamadım
Mesaj tarihi:
İsmail sakatlanırsa Egemen orada oynar, bu iyi tabi, birde bu aldığımız r.wien li adamların biri de oynayabiliyor sanırım. Orada sorun kalmadı, sağ bek dediğim gibi muhtemelen yabancı alacaklar rıdvanda yedeği felan olur. Ekremi saymıyorum zira adamı heryerde oynatıyor adam.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

@rew

o link'te ki haber yanlış

ben mi kafa yaşıyorum dedim
şimdi aziz'in konuşmasının tekrarı var lig tv'de.
direk benim dediğimi diyor

sen sallamışsın kusra bakma :D

o kadar güzel sallamışım ki ağzımdan çıkanı lig tv programının spor haberi portalı haber yapmış (tu)
Mesaj tarihi:
onlarda sallamış,senin hatan değil tamamen kabul ediyorum

lakin daha programı izlemeden bu kadar bilmişlik taslaman yinede garip.

neyseki tam tartıştıgımız an girdi programın tekrarıda yaşadıgım kısa süreli kafa embellemesi giderildi.

maratonunki ne zman giderilir o ayrı bi sorun tabi.
  • Yeni Oluştur...