Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Galatasaray en ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 @tenekeadam pascal takımdan gittikten sonra, taraftar seneler boyu (özellikle de gittikten sonraki dönem) pascal tezahüratı yapıyorsa bu gayet de kötü bir şeydir fakat yukarıda bahsettiğim nokta farklı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kötü bişey değildir esasen.. sevgidir. ama pascalın yaptığı kötüdür şuan türkiyede para kazanıyorsa ve yaşıyorsa beşiktaş sevgisi üzerindne rand aldığiı içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 @rew o link'te ki haber yanlış ben mi kafa yaşıyorum dedim şimdi aziz'in konuşmasının tekrarı var lig tv'de. direk benim dediğimi diyor sen sallamışsın kusra bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ya bırak abi, vefa Beşiktaş taraftarında her zaman vardı. Olmaya devam edecek, taraftar maçın ortasında Pascal nouma diye bağırıyorsa, sahadakilerde birşey eksiktir onun için bağırıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 o deilde orhan şamda aklım kaldı benim, beklere bakıyorumda... pektemek nobre gidiyor demektir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 o dönem pascal'dan sonra kalan forvetlerin psikolojisini de düşünmek gerek ya da diğer futbolcuların. neyse uzatmaya gerek yok. ben buşeğl geynirim, bu bayan şu şeğl geynir şu şeğl geynir, eyuanamam buğadar. hadi hayırlı işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Apranax said: o deilde orhan şamda aklım kaldı benim, beklere bakıyorumda... pektemek nobre gidiyor demektir umarım şam fenere gitti yaa iyi oldu böyle gelmesin şam rıdvan pişer daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Sağ bek a yabancı düşünüyorlar benim bildiğim, hilbert gidici zaten. Forvet-Sağbek belkide birde stoper ile 3 yabancı alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 belki toraman ı sağ tarafta oynatıp, egemen , ersan ı ortada oynatmayı planlıyorda olabilir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sivok kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sivok kalırsa toraman sivok ersan egemen şeklinde oynatabilir, egemen sol tarafta oynayabiliyor, rıdvan i.köybaşı yedek olur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bek oynayabilir ile bek olmak çok farklı, misal çoğu stoper sağ bek olabilir ama sol bek daha değişken bir olay. Köybaşı form tutturdu ve Egemen'i oraya koymak saçma ayrıca Toraman iyi bir sağ beki geçtim iyi bir defans bile değil no offence. Şu yukarıdaki 4 stoper taktiği ütopik olmuş. Orhan Şam'ı neden Beşiktaş almadı onu da anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 İsmail sakatlanırsa Egemen orada oynar, bu iyi tabi, birde bu aldığımız r.wien li adamların biri de oynayabiliyor sanırım. Orada sorun kalmadı, sağ bek dediğim gibi muhtemelen yabancı alacaklar rıdvanda yedeği felan olur. Ekremi saymıyorum zira adamı heryerde oynatıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 maicon gelcek o yüzden almadık şamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 DoGMeaT said: @rew o link'te ki haber yanlış ben mi kafa yaşıyorum dedim şimdi aziz'in konuşmasının tekrarı var lig tv'de. direk benim dediğimi diyor sen sallamışsın kusra bakma :D o kadar güzel sallamışım ki ağzımdan çıkanı lig tv programının spor haberi portalı haber yapmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 mustafa hayirli olsun.. sonunda beklenen yerli kalitesi yükselmesi oluyor bu sezon.. 2 yildiz duzenli ve planli transfer politikasi cok güzel gercekten.. helal olsn Serdal baskan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 onlarda sallamış,senin hatan değil tamamen kabul ediyorum lakin daha programı izlemeden bu kadar bilmişlik taslaman yinede garip. neyseki tam tartıştıgımız an girdi programın tekrarıda yaşadıgım kısa süreli kafa embellemesi giderildi. maratonunki ne zman giderilir o ayrı bi sorun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Llama said: maicon gelcek o yüzden almadık şamı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ali kuçik i gençlere verdi deniliyor, iyide borsada öyle bir haber yokki nerelerinden uyduruyorlar bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Versinler abi iyi işte Ali Kuçik nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Niye veriyoruz ya, kiralık oynuyordu çocuk, çokda kötü değildi hani. 4m + Ali kuçikse iyi olmamış. Borsada sırf 4m diyor. Kiralık versek neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 cavcav ntvspora bağlandı söyledi bonservissiz aliyi de aldık dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 lan doldurmussnz yine aziz tartismalariyla bizim topici :D acin abi dükkanin önunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bobo ile yollar kesin ayrılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar