fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aykut zaten o havayı geçen sene soludu. tecrübesi tayfurla bu açıdan eş diyebilirsin. bunun üstüne bir de, gitti kendi başına takım çalıştırdı. bütün kararları kendi verdi istanbulda, konyada, ankarada. tayfur ise henüz teknik direktörlüğü fm seviyesinde yapıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 fm seviyesinde yapar demek gerçekten çok saçma bir benzetme ama evet aykut şu an için tayfurdan daha tecrübelidir bunu zaten inkar etmiyorum ama aralarında öyle uçurumlar yok, tayfurun akıllı olup bu yıldız oyuncuları motive etmeye bakmalı ben teknık dırektorum asarım keserım yapmamalı bu adamların takımı sahiplenmesini sağlamalı, aykut bunu başardı alex üzerinde alex de takımı aldı götürdü ligin ikinci yarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 zaten son 2-3 aydan gördüğümüz kadarıyla tayfur da oyuncunun altında ezim ezim ezilerek başladı kariyerine. öyle ben asarım keserim modunda değil, ezilirim modunda daha ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tayfun hoca karakteri öyle ezildiğini düşünmüyorum ben futbolcu karşısında.. shusterin cesaret edemediğini yaptı 55dk yorulmuş gutiyi çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 @Tinu Ama işte sizin yabancılar bi kaptan Alex değil, çok sıkarsan isyan edip hocayı rezil ederler, çok bırakırsan o da olmaz boku çıkar. Neyse siz ümitleniyonuz tabii işin başı diye ama olacak iş değil Tayfur'la falan o kadar egolu adam birarada. Zaten şimdi Tayfur'un kalmasını istemelerinin sebebi de dişlerine göre buldukları içindir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "aykutun karıyeri" "fenerin avrupa karnesi" bu tarz gerçeklerle bjknin şansı bencede az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dengeyi sağlayamazsa ki benimde çok ciddi endişelerim var zaten bir çok kez de tayfurun zamanı değil demiştim seneye çöpe gider, yani bu saatten sonra karar verilmiş bitmiş, benim umudum tayfur değil takımda ki tecrübeli yabancılar onlar taşır anca takımı, tayfur değil, tayfur da patronculuk oynamaya kalkarsa seneye kasım ayında yeni hoca aramaya başlarız. bu arada bu sao poula daki adamı aradım ama bulamadım, bazılar neymar demiş, :) neymarın gelmesi imkansız ayrıca o çocugun videolarını izledim o adam türkiyeye girerse ölüsü çıkar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tayfur bu kadar yildizli kadroda insallah disiplin tuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tinu said: tayfur da patronculuk oynamaya kalkarsa seneye kasım ayında yeni hoca aramaya başlarız. yoksa bu senaryo olacak cok buyuk ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yapması gereken bu yıldız oyuncularla arkadas olmak tabi arada hoca futbolcu saygısını koruyarak bunu başarabilirse bu iş olur, yoksa taktik teknik bilmesinin bir önemi yok bana göre bu adamların taktiğe ihtiyacı yok, ulan son maçı evden seyretmek ne zormuş ya gidemedim son maça verdim kartı arkadaşıma umarım inönüdeki son maç değildir, gerçi bu stadın ben bu senede yıkalacağını sanmıyorum, bu kadar yıldız alıp kasımpaşa stadında oynatmazlar heralde, seneye kombinemi alırım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 maçı izliyorumda tayfur defansı çok geride tutuyor, kupa maçındada aynı sorunu yaşamıştık daha önde basması lazım takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Llama said: hulk yeni sözleşme imzaladı porto ile 2016e kadar two thousand sixteen'e kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hulk diyorsunuz yahu. Kapıyı 20 milyondan açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Sağlam transferler olunca 3 sayfa doluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hulk un serbest kalma maddesi var 100 milyon euro kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Llama said: tayfun hoca karakteri öyle ezildiğini düşünmüyorum ben futbolcu karşısında.. shusterin cesaret edemediğini yaptı 55dk yorulmuş gutiyi çıkardı. o 55 de çıkardığı için yediği tepkiden dolayı kupa maçında berbat oynayan gutiyi 105 dakika sahada tuttu ama... Tayfur henüz büyük takımları çalıştırabilecek kapasitede değil malesef, bir aykut değil, bir terim hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 onlar gibi olmasın zaten kendi tarzı var tayfurun, inşallah görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Darksun said: o 55 de çıkardığı için yediği tepkiden dolayı kupa maçında berbat oynayan gutiyi 105 dakika sahada tuttu ama... Tayfur henüz büyük takımları çalıştırabilecek kapasitede değil malesef, bir aykut değil, bir terim hiç değil. sen finalde çıkartırmıydın guti yi ?? onurumu sokucan onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Darksun said: Llama said: tayfun hoca karakteri öyle ezildiğini düşünmüyorum ben futbolcu karşısında.. shusterin cesaret edemediğini yaptı 55dk yorulmuş gutiyi çıkardı. o 55 de çıkardığı için yediği tepkiden dolayı kupa maçında berbat oynayan gutiyi 105 dakika sahada tuttu ama... Tayfur henüz büyük takımları çalıştırabilecek kapasitede değil malesef, bir aykut değil, bir terim hiç değil. kupa maçında beşiktaşın yedek kadrosunu sayarmısın? oyuna sokabileceği bir tek hilbert vardı, bu yüzden gutiyi tutabildiği kadar tuttu oyunda. hee ama yinede beşiktaş için erkendi 1 sene daha tecrübeli bir hocanın yanında kalması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Llama said: tinu said: lig tv de beşiktaşın brezilyada bir 19 yaşında futbolcudan bahsetti de adamın adını anlamadım destan gibiydi bonservisi de 10 15 milyon euro felan dedi anlayabilen varmı? sau paulo dan henrique ile ilgileniyormuşuz 19 yaşındaymış fiyatı15-20 miyon eorıymuş bu sezon 19 maçta 6 gol atmış aha buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Biraz erken açılmış sanki başlık :) Daha lig arası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 transfer sezonunu açtı beşiktaş yahu.. şimdi açmıcazda ne zaman açıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Finalde Guti'nin yerine girebilicek bi adam varmış gibi çıkartamadı diyosunuz? Aurelio stoper oynamak durumunda kalmış, Ernst sakat. Fernandes ve Necip sahada zaten. Yedek kulübesinde ortasaha girebilicek bi oyuncu yoktu. Direk bok atma oluyo bu eleştiri olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Yahu yapmayın allah aşkına Guti 0 dı sahada, yedek kaleciyi bile soksa daha yararlı olurdu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hayirli olsun tayfur.. bugn babamla da konustuk.. 5-6 macta iyi sonuclar alınırda üstünden medya baskısı kalkarsa iyi is yapacaktir.. burda yönetim tayfuru yedirmicek adam gibi arkasinda durcak o zaman basari gelcek buna inanıyorum.. TD'nin allahi gelse guti'nin q7'nin gelirse forlan'in teknik bilgisne ne katabilrki ? krizleri yönetebilmek önemli.. söyledgm gibi 5-6 hafta cok belirleyici olucaktir umarim basarilı olur.. --- guti'yı cıkaramıyor diyenler sadece mac özeti izleyerek mi yorum yapıyorlar merak ediyorm. baska baslıkta forlan kötü de diyenler.. son world cup'un MVP'si oldu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar