Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

EricCantona said:

Yalnız örnek dava var mı bilmiyorum da, takım da gidip fifaya şikayette bulunursa ceza aldırabilir Beşiktaş'a.
Örnek veriyorum Galatasaray takıma 10 oyuncuya 2 teklif ederken, Beşiktaş takıma 2 oyuncuya 10 teklif ediyorsa, orda sıkıntılar doğabilir.
Futbolcu nasıl insansa takım da eşşek başı değil =)

şu dedign dogru olamaz..

takımdan izin almadan futbolcuyla para konusamazsin yasalara göre.. eger futbolcunun sözlesmesinin bitmesine 6 ay kalmssa yapabiliyorsun die biliyorm yanls olmasin..
gs 10 verir adana tmm der görusun oyuncu ile.. ersana 2 verir gs.. olmaz der ersan yatar anlasma..

besiktas 2 verir adanaya yok der adana olmaz.. o zman ersana 10 önercek bir ortam dahi olusmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla ilgili bilgilerine başvurduğumuz yöneticiler;

"Başkanımız Ersan Gülüm transferi için teklifini iletti, Ersan ile başka takımların ilgilendiği yönünde yapılan haberler teklifimizi degiştirmeyecek. Ersan Beşiktaş sayesinde tanındı, kendiside Besiktaş'ta kalmak istiyor. Eğer ortada fiyat arttırma üzerine oynanan bir oyun varsa biz bu oyun icinde olmayacagız. Yerli oyuncuların astronomik transfer ücretleri bizleri şaşırtıyor, inanın dünya futbolunda isim yapmış futbolcular bu paraları almıyor. Bu yüzden biz aldığımız kararlardan geri adım atmayı düşünmüyoruz." dedi.

haber1903 alıntı
Sosyal ağlarda paylaş

ADANASPOR A.Ş. 01.06.2011 31.05.2013 Dönem Harici Sözleşme Yenileme 20.07.2010

BEŞİKTAŞ A.Ş. 22.07.2010 31.05.2011 Geçici Transfer 22.07.2010

ilki baslangic 2.si bitis zamani, son rakamlar ise tff'nin lisans veris tarihi abi de.. simdi anlamadgm sey bu adam bizde kiralık oynarken mi adana bunla sözlesme uzatms 2 yıllık ??

bizim lisansi almamzdan 2 gün önce fln alınms hatta lisans ama 11 ay sonra imzalanms
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...