Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

eyvahlar olsun
yoooo olmaz ne olur olmasın allahım yahu bizim kabusumuz bitmeyecekmi, allahım sen kurtar bizi ya. ya bu adam demirören de de beter bu bu yok ya yook olmaz olamaz bu seçilmez

bugun dogum gunum ve aldığım ilk haber bu , allahım delirecem. bu nasıl bir kaderdir bu adam nasıl başkan adayı olur , ya allah ya sabır. bu seçilirse varya felaketim olur ağlarım.

said:
"Etik bulduğunuz teşvik primini ligde kalan son 6 hafta içinde uygular mısınız?" sorusuna Erdoğan’ın cevabı, "Biz Beşiktaş olarak böyle bir şey yapmayız. Ama bu sözler beni bağlar. Bana göre teşvik primi vermek, bir takımı motive etmek son derece normaldir ve bu yıllardır yapılıyor" dedi.

Ülgen, "Gaziantepspor’a Fenerbahçe maçı öncesinde teşvik primi vermeyi düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltince Erdoğan bu kez, "Yönetim toplanır, teşvik primini verip vermeyeceğini, gerekip gerekmeyeceğini bir karara bağlar. Ancak ben bilemiyorum verir mi vermez mi? Tekrar arzediyorum.. Tüm söylediklerim şahsımı ilgilendirir. Beşiktaş Asbaşkanı olarak değil vatandaş Levent Erdoğan olarak konuşuyorum."

işte bu adamın zeka seviyesi bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işin içinde bi bok var. Açıklasınlar, şeffaf olsunlar. Demirören tff başkanlığına soyunuyor yönetimden kalan yok, topluca istifa ediyorlar. Yıllardır istifa dedik, bir anda ne oldu da istifa ediyorlar?

Uefa'nın borçlu takımları seneye almayacağı konuşuluyor, TFF de demirören gerekirse katılmayız diyor. Divan kurulu üyeleri kulübü ibra etmeyiz diyor, 500 milyon dolarlık borç konuşuluyor ve yönetim bir anda pılı pırtı toplayıp kaçıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Uefa'nın borçlu takımları seneye almayacağı konuşuluyor, TFF de demirören gerekirse katılmayız diyor. Divan kurulu üyeleri kulübü ibra etmeyiz diyor, 500 milyon dolarlık borç konuşuluyor ve yönetim bir anda pılı pırtı toplayıp kaçıyor?

ben de Fenerbahçemisss için Uefa'ya rest çekti sandım, meğersem bu kriter olayından Bjk zaten gidemiyormuş, vay çakaaalll
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...