Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 cidden şu adam seçilirse gelen gideni aratacak, nasıl bu hale düştü bu beşiktaş, seba ve serdar bilgili döneminde ne ahlar almışız demek ki allah belamızı verdi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 eyvahlar olsun yoooo olmaz ne olur olmasın allahım yahu bizim kabusumuz bitmeyecekmi, allahım sen kurtar bizi ya. ya bu adam demirören de de beter bu bu yok ya yook olmaz olamaz bu seçilmez bugun dogum gunum ve aldığım ilk haber bu , allahım delirecem. bu nasıl bir kaderdir bu adam nasıl başkan adayı olur , ya allah ya sabır. bu seçilirse varya felaketim olur ağlarım. said: "Etik bulduğunuz teşvik primini ligde kalan son 6 hafta içinde uygular mısınız?" sorusuna Erdoğan’ın cevabı, "Biz Beşiktaş olarak böyle bir şey yapmayız. Ama bu sözler beni bağlar. Bana göre teşvik primi vermek, bir takımı motive etmek son derece normaldir ve bu yıllardır yapılıyor" dedi. Ülgen, "Gaziantepspor’a Fenerbahçe maçı öncesinde teşvik primi vermeyi düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltince Erdoğan bu kez, "Yönetim toplanır, teşvik primini verip vermeyeceğini, gerekip gerekmeyeceğini bir karara bağlar. Ancak ben bilemiyorum verir mi vermez mi? Tekrar arzediyorum.. Tüm söylediklerim şahsımı ilgilendirir. Beşiktaş Asbaşkanı olarak değil vatandaş Levent Erdoğan olarak konuşuyorum." işte bu adamın zeka seviyesi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 NOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! bu kadar gerizekalı, kafası çalışmayan, beyinsiz bir adamı başkan filan yapmazlar işallah rezil eder bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 rahat olun bu tek gözü kapalı adamı baskan yapmazlar, murat aksunun adaylıgı konusulurken hele hic ihtimali yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Bu adamı seçen olur mu ilahi yani =) Ayrıca protesto yapılsaydi Y.D istifa eder denmiş, herif ciddi ciddi oğluma bırakacağım başkanlığı diye röpörtaj verdi. Babasının malı bjk'yi niye bıraksın ki. Beğenmiyorsanız siz bırakın modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Yok artık bu adam seçilmez. Aday olunca bu kadar karamsar olmayın. Bir miktar oy potansiyeli olur sonra gider başka bir adayın listesine dahil olur. Her zaman böyle oluyor. Ama başka başkan adayı çıkmaz ise o zaman sakat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 knox said: kötü haber adaylığını açıkladı... bu arada resim efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 alien çıkmadan saniyeler önce çekilmiş foto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Kisa surede 70milyon euro nakit lazimmis BJK'ye, ondan aday sikintisi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 demirörenin oğlu kaç yaşında. olmadı o gelsin bjk başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kardeşi tayfur demirören gelecekmiş sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 O borc girer acimaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yönetim istifa etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ALLLLLAAAAAAAAAAAEEEEEAAAHHH YÖNETİM İSTİFA ETTİ!!! TOPLUCA!!! Yıldırım Demirören dönemi sona erdi beyler. Geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 braga maçından önce olması ayıp değil mi.bari maçı bekleselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 TFF'ye başkan olacağı kesinleşince azad etmiş kulübü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 HOOURAAARRRYYYYYYYYY!!!!!!11birbirbir!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 hadi gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bu adam kadar basian buyruk hareket eden bir mogli* gormedim *:isteyene pm le aciklarim ne demek istedigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Bu işin içinde bi bok var. Açıklasınlar, şeffaf olsunlar. Demirören tff başkanlığına soyunuyor yönetimden kalan yok, topluca istifa ediyorlar. Yıllardır istifa dedik, bir anda ne oldu da istifa ediyorlar? Uefa'nın borçlu takımları seneye almayacağı konuşuluyor, TFF de demirören gerekirse katılmayız diyor. Divan kurulu üyeleri kulübü ibra etmeyiz diyor, 500 milyon dolarlık borç konuşuluyor ve yönetim bir anda pılı pırtı toplayıp kaçıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 doğum günümde muhteşem bir hediye. sırada braga maçı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 dusuncelihayvan said: Uefa'nın borçlu takımları seneye almayacağı konuşuluyor, TFF de demirören gerekirse katılmayız diyor. Divan kurulu üyeleri kulübü ibra etmeyiz diyor, 500 milyon dolarlık borç konuşuluyor ve yönetim bir anda pılı pırtı toplayıp kaçıyor? ben de Fenerbahçemisss için Uefa'ya rest çekti sandım, meğersem bu kriter olayından Bjk zaten gidemiyormuş, vay çakaaalll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 besiktasli durusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 hah şu var henüz kurtulmadık. 18 Mart'a kadar liste verip tekrar aday olabiliyor eğer federasyon başkanı seçilmezse muhtemelen geri dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar