Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Yahu burada böyle takım sevgisi falan diye atıp tutanlara 250.000 dolar fazla para versin en ezeli rakibe geçiyo mu geçmiyo mu görürüz zaten :)

Futbolcu dediğin prof. olmalı, gerekirse başka takımda hatta tuttuğu takımın rakibinde oynayacak. Yeri gelirse tuttuğu takıma gol atacak hattrick yapacak şampiyonluğu kaybettirecek.

Ha, takımın altyapısından yetişmiş yıllardır oynuyordur falan o zaman geçmişten gelen bir bağ olur o ayrı. Ama o da takım tutmak değil yılların getirdiği bağlılık.

bknz ibrahim akın.. adam bizde ibrahim akın oldu :D ulan erif her mac catir catir oynar golunu atar bize :D

holoskoyla takasi konusuluyor simdi.. adam diyor ben besiktaslıym taraftarima olan borcumu dönup ödemek istiyorum diyor..

keza fatih tekke bjk'ya imza atarken ben trabzonlu fatihim dedi helal olsun adama..
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

beşiktaştan ilk 11 çıkıyordu bir ara fenerbahçeden gelen oyuncularla, hala tümerde mi kaldınız

sorun beşiktaşdan gelmesi değil bire bir taraftarla karşılıklı fenere küfür eden bir adam o, ben beşiktaşlıyım beni kimse parayla satın alamaz deyip para için fenere giden bir adam o, yani diyorum ya tümer bütün bunların dışında bir karakter
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bknz ibrahim akın.. adam bizde ibrahim akın oldu :D ulan erif her mac catir catir oynar golunu atar bize :D

holoskoyla takasi konusuluyor simdi.. adam diyor ben besiktaslıym taraftarima olan borcumu dönup ödemek istiyorum diyor..

keza fatih tekke bjk'ya imza atarken ben trabzonlu fatihim dedi helal olsun adama..

ibrahim akın size gelmeden önce de ibrahim akındı, hatta daha da ibrahim akındı ama. genç milli takımlarda dehşet saçıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

bide rüştüye bir parantez acmak istiyorum..

ben hatirlamiyorm cok kucuktm babam anlatıyor.. rustu besiktasa gelicekms fln en basta sonra bir kaza gecirmis kazadan sonra vazgecms besiktas fener almis fln filan diye..

ki rüştü gibi centilmen ve kisilikli bir adam 30 sene fenerde oynayip gelsin basimin üstünde yeri var yani..

10 tane tumer yarim rustu etmez
Sosyal ağlarda paylaş

kaza olayı doğru. Hatta Beşiktaş'a da gelmeden önce GS'ye önerildi. Kendisi de GS'lidir mesela. Buna rağmen FB'ye gidip yıllarca orada başarıyla oynadı adam, şimdi de BJK'da. Fatih Terim falan inatla "Rüştü'yü mutlaka alın" diye GS'ye haber yollarmış. Kaza olayından sonra GS ve BJK geri adım atıyor, fener alıyor.

Hatta bu sezon başında da GS'li olmasına rağmen GS kendisini transfer için teklifte bulunduğunda BJK'ya sözüm var dedi gitmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Feyyaz, fenerde oynadıktan sonra cümlem yanlış anlaşılmış =)

Bir önceki postta futbolun artık bir sektör olduğunu coco cola ürün müdürü pepsi ye geçiyorsa aynı şekilde karşılanmalı futbolcu transferleri bunun gibi.

Feyyaz beşiktaşla bütünleşmiş bir futbolcuydu o bile kopup rakip takıma gidiyorsa duygusallığa yer yoktur futbolda. Bize göre böyle adamlar için aynı şey söz konusu değil kimi para kimi huzurun peşinde.
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum ya böyle profosyonel olucaksin abi.. gs'li ts'li önemli diil benm icin.. inönu'ye cıkınca o forma icin herseyini orta koysun yeter..

ne guti'nin gece ne yaptgna bakarim ben..

ne ferrari'nin hangi kızla takıldgna

ne arda'nin hangi sinemayi kapattgna... bize ne yani

ama diyorum ya bir adam tv tv gezip abi ben besiktaslıym bak lutfen burdan yalvariyorum izin verin besiktasa gidiym gerekirse 1 sene oynamam yine giderim lutfen diyip. 10m verseler gitmem diyip

2 gun sonra imza atıyorsa baskanla görusup.. kımse paraya gitti fln demesin yani..
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Bir önceki postta futbolun artık bir sektör olduğunu coco cola ürün müdürü pepsi ye geçiyorsa aynı şekilde karşılanmalı futbolcu transferleri bunun gibi.

kolayı pepsiyi bilmem de, Microsoft developerı "ben Google'a geçecem" diye istifa ettiğinde CEO'su kafasına koltuğunu fırlatmıştı :D her yerde var böyle amatör davranışlar yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...