Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Futbolun içinde yer alan insanların hepsinni yüksek lisans mezunu kişiler olduğunu sananlar var aramızda lol.

Yahu adamlar futbolla büyüyor, tam bir erkek ortamı. Küfürün bini bir para. Bir teknik direktörün futbolcusuna küfür etmesi gibi doğal bir şey yok. Siz sanıyor musunuz ki, aslan koçum gibi yakıştırmalarla top oynandığını.

Bir sporla ya da bir futbol takımında oynadınız mı bilmiyorum ama emin olun TD bu lafların on katını futbolcuların suratına söylüyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

sız hala olayın kufur tarafındasınız, yuzune karsı maçta yaptığı bir hatadan dolayı küfür etmek ayrı bir olay, kendi futbolcusunun arkasında gay yakıştırması yapmak ayrı bir olay.

beşiktaşın futbol takımının en tepesinde olan bir adamın bu tarz konuşmalar yaptığını , böyle karaktersiz menejerlerin oyuncağı olabildiğini görüp hala bu normal karşılayan beşiktaşlı varsa aynı yerden bakmıyoruz demekki biz beşiktaşa,

tayfur kim??? ne vermiş beşiktaşa???? bu zamana kadar ona haksızlık yapıldığı için durduk arkasında, ama çok net görülüyorki bu adam beşiktaşın başında olabilecek karakterde ve tecrübede bir adam değil, burda önemli olan beşiktaş.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

mokoko said:

http://b1112.hizliresim.com/s/r/19k63.jpg

yazıklar olsun , yeni okudum bu çıkan konuşmaları, bağırdık durduk bu zamana kadar beşiktaşın cocugu diye, insanda azıcık gurur olur ya, nasıl bakabilecek, akın'ın ersan ın suratına, yada bu iki futbolcu dese bize bu tarz hakaret eden adamla aynı takımda olmayız diye ne olacak. keşke deseler keşke ersan çıkıp açıklama yapsa bana böyle bir hakaret eden adamla aynı takımda çalışamam diye..

şike yapsaydı da hergün suratına baktığı ona hoca diyen futbolcularının arkasından böyle konuşmasıydı daha iyiydi benim gözümde, bu zamana kadar maçlara gidip ona verdiğim destek yüzünden utandım, çıkıp basının önünde bu konuşmalarının hesabını vermeden , hakaret ettiği futbolculardan basın önünde özür dileyip görevinden istifa etmediği sürece 0 dır benim gözümde.

yazık ya utandım ya seba nın yeğeni olacak bir de. Başkanda başkan değildi , şu konuşmalardan sonra direk görevden alması gerekirdi,adam yusuf denen şerefsiz bir menejer bozmasının oyuncağı olmuş, bu mudur beşiktaşın çocuğu.

sanki mourinho adam ya ne başarısı varda böyle büyük aşkla bağlandı bu yönetim buna, hadi bizde haksızlık yapıldı duralım arkasında durmaz olaydık.

/respect
bosa saksakcilik yerine sorgulayan bir bjk taraftari. bravo cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

bi sorun yok zaten bilinen bir sey ust uste siradan seyleri post edince merak ettim demek istedigini anlam veremedigim icin.
Tayfur'un konusmasi kamuoyu veya bir
topluluk onunde degil sanirsam, ikili bir telefon gorusmesi falan olsa gerek? Ben pek etik disi bisi goremiyorum valla, konusmanin iki kisi arasinda gectigini farz edince. Ustelik adam hakli :p
arda forma rengi orospu rengi diyince çalkalanmıştı ortalık formasına laf etti tipe bak diye.

tayfur yapınca niyeyse ikili konuşma canım diyor herkes.
Sosyal ağlarda paylaş

serdal adalı başkanlık için gelecek çünkü, sağlam adam topluyor üstelik

parası neyse vereceğim diyordu en son tüpçü için,

gerçi aksu bırakmaz başkanlığı ona, sağlam kapışma olacak beşiktaş içinde bu sefer, yamulmuyorsam 4 kişi başkanlık istiyor ve hepsi çok güçlü adamlar

Winter is coming
Sosyal ağlarda paylaş

Tüpçü'nün taktiğidir hep, seçimden önce güzel bir yönetim kadrosu oluşturur, öyle yada böyle seçimi götürür. Sonra 1-2 sene içerisinde hepsini küstürüp pasifize eder yine kendi at koşturur. Bu adamdan kurtulduğumuz sezon şeferine bir yığın forma alacağım. Bir dahaki seçim erken olmazsa alehyine oy verme şansınada sahip olacağım kaybettiğinde bizzat suratını canlı görmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/395102_307798715926913_118325551540898_964200_416174142_n.jpg

şuan ki aklım olsa o gün bu grubun içinde olurdum. Hatta eminim şuan kulübün halini görenler o güne gidebilse Cumhuriyet mitingi tarzında birşey çıkabilirdi belki ortaya ...

çarşı gelip orada da bizi döverdi gerçi
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

Show tvde 1e1 programında sergan yalçın açıklamaları fena, "Beşiktaş, city den tevez ( forvet ) ve çelsiden alex(defans) ile görüşüyor" falan dedi, anlaşmak üzeremiymiş neymiş:)

kjakdjaklfn tevez in haberi varmı acaba bundan. hadi gazeteleri anlarımda koca koca adamlar tv de çıkıp böyle sallamıyorlarmı gercekten komik ya. adamın yıllık aldıgı ücret ne kadar dı 10 milyon euro felan mı
Sosyal ağlarda paylaş

Deniz abi, adam onuda söyledi aslında , dedi ki mal mal adam alıcana ver 10m teveze gelsin kimse bu adamın ne işi var bjkde demez, ki şuanda uefa a iyi yere gelebilmek için şans, samsuna 1 gol , karabüke 1 gol ,tabi zilyon tane gol pozisyonu var, böyle yürümez bu iş.Bize gol atıcak adam lazım.10tane pozisyondan 1tane gol çıkıyosa o takımın emeğine yazık , gönder edu holosko al tevezi, şu sponsor bu sponsor ayarlanır bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...