dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Futbolun içinde yer alan insanların hepsinni yüksek lisans mezunu kişiler olduğunu sananlar var aramızda lol. Yahu adamlar futbolla büyüyor, tam bir erkek ortamı. Küfürün bini bir para. Bir teknik direktörün futbolcusuna küfür etmesi gibi doğal bir şey yok. Siz sanıyor musunuz ki, aslan koçum gibi yakıştırmalarla top oynandığını. Bir sporla ya da bir futbol takımında oynadınız mı bilmiyorum ama emin olun TD bu lafların on katını futbolcuların suratına söylüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 sız hala olayın kufur tarafındasınız, yuzune karsı maçta yaptığı bir hatadan dolayı küfür etmek ayrı bir olay, kendi futbolcusunun arkasında gay yakıştırması yapmak ayrı bir olay. beşiktaşın futbol takımının en tepesinde olan bir adamın bu tarz konuşmalar yaptığını , böyle karaktersiz menejerlerin oyuncağı olabildiğini görüp hala bu normal karşılayan beşiktaşlı varsa aynı yerden bakmıyoruz demekki biz beşiktaşa, tayfur kim??? ne vermiş beşiktaşa???? bu zamana kadar ona haksızlık yapıldığı için durduk arkasında, ama çok net görülüyorki bu adam beşiktaşın başında olabilecek karakterde ve tecrübede bir adam değil, burda önemli olan beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 tinu said: mokoko said: http://b1112.hizliresim.com/s/r/19k63.jpg yazıklar olsun , yeni okudum bu çıkan konuşmaları, bağırdık durduk bu zamana kadar beşiktaşın cocugu diye, insanda azıcık gurur olur ya, nasıl bakabilecek, akın'ın ersan ın suratına, yada bu iki futbolcu dese bize bu tarz hakaret eden adamla aynı takımda olmayız diye ne olacak. keşke deseler keşke ersan çıkıp açıklama yapsa bana böyle bir hakaret eden adamla aynı takımda çalışamam diye.. şike yapsaydı da hergün suratına baktığı ona hoca diyen futbolcularının arkasından böyle konuşmasıydı daha iyiydi benim gözümde, bu zamana kadar maçlara gidip ona verdiğim destek yüzünden utandım, çıkıp basının önünde bu konuşmalarının hesabını vermeden , hakaret ettiği futbolculardan basın önünde özür dileyip görevinden istifa etmediği sürece 0 dır benim gözümde. yazık ya utandım ya seba nın yeğeni olacak bir de. Başkanda başkan değildi , şu konuşmalardan sonra direk görevden alması gerekirdi,adam yusuf denen şerefsiz bir menejer bozmasının oyuncağı olmuş, bu mudur beşiktaşın çocuğu. sanki mourinho adam ya ne başarısı varda böyle büyük aşkla bağlandı bu yönetim buna, hadi bizde haksızlık yapıldı duralım arkasında durmaz olaydık. /respect bosa saksakcilik yerine sorgulayan bir bjk taraftari. bravo cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Tinu adamın hammaddesi sdjfsjdf Şaka bi yana verilecek tepki bu olmalı zaten, klübü desteklemeyi çok yanlış anlayıp Metris tribünü kurmak pek saygı uyandırmaz. Camima içinde bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 adalı istifa etti... demirören aziz için yaptıklarını şu adam için yapaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Fenerbahçe'nin marka değerini korumaktan vakit bulamamıştır. Adalı örneği tam bir vefasızlıktır. Tayfur el üstünde tutulurken, klüp yapısının vizyonunu değiştiren ve Demirören'in son yönetim kurulu ekibini diğerlerinden farklı kılan adamın yalnız bırakılması bildiğin kepazelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 valla ben şu konuşmalar olmasa da tayfur gelsin istemiyodum, yine istemiyorum. aynı şekilde serdal adalı da tam aziz yıldırım kafasında bi adam gibi geliyo. başkan adayı falan da olmasın bence hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yav said: bi sorun yok zaten bilinen bir sey ust uste siradan seyleri post edince merak ettim demek istedigini anlam veremedigim icin. Tayfur'un konusmasi kamuoyu veya bir topluluk onunde degil sanirsam, ikili bir telefon gorusmesi falan olsa gerek? Ben pek etik disi bisi goremiyorum valla, konusmanin iki kisi arasinda gectigini farz edince. Ustelik adam hakli :p arda forma rengi orospu rengi diyince çalkalanmıştı ortalık formasına laf etti tipe bak diye. tayfur yapınca niyeyse ikili konuşma canım diyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Arda telefonda en yakın arkadaşıyla konuşurken yakınarak bunu söylese aynı şey olabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 serdar adalı istifa etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 serdal adalı başkanlık için gelecek çünkü, sağlam adam topluyor üstelik parası neyse vereceğim diyordu en son tüpçü için, gerçi aksu bırakmaz başkanlığı ona, sağlam kapışma olacak beşiktaş içinde bu sefer, yamulmuyorsam 4 kişi başkanlık istiyor ve hepsi çok güçlü adamlar Winter is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 gelenin gideni aratmayacağı yer şu an beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 he öyle resmen, birde şey şimdi tüpçüden sonra yeni moda oldu. Başkan adaylarının tamamı 4000-5000 kişinin üyelik parasını cebinden ödüyor oy toplayabilmek adına, bende üye olsam mı lan böyle beleşe, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Tüpçü'nün taktiğidir hep, seçimden önce güzel bir yönetim kadrosu oluşturur, öyle yada böyle seçimi götürür. Sonra 1-2 sene içerisinde hepsini küstürüp pasifize eder yine kendi at koşturur. Bu adamdan kurtulduğumuz sezon şeferine bir yığın forma alacağım. Bir dahaki seçim erken olmazsa alehyine oy verme şansınada sahip olacağım kaybettiğinde bizzat suratını canlı görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/395102_307798715926913_118325551540898_964200_416174142_n.jpg şuan ki aklım olsa o gün bu grubun içinde olurdum. Hatta eminim şuan kulübün halini görenler o güne gidebilse Cumhuriyet mitingi tarzında birşey çıkabilirdi belki ortaya ... çarşı gelip orada da bizi döverdi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 serdal bilgili temiz adam futbolun pisliliğini gördü bildi oynanan oyunları ve ilk küfürlede gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 tüpcünün gittigi sene 3 forma 1 kapalı kombinesi alacagım, gidene kadar da arada tek tük biletle devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 her sene yine bir forma alıyoruz adetten de cidden onu bile alasım gelmiyor artık, aynı adak benim içinde geçerli, ben kaleci forması da alırım o senenin fazladan sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Show tvde 1e1 programında sergan yalçın açıklamaları fena, "Beşiktaş, city den tevez ( forvet ) ve çelsiden alex(defans) ile görüşüyor" falan dedi, anlaşmak üzeremiymiş neymiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 maç olmayınca fm ve uyuşturucuya vurmuş kendini, gerçekle sanalı ayırt edemiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 DoubleW said: Show tvde 1e1 programında sergan yalçın açıklamaları fena, "Beşiktaş, city den tevez ( forvet ) ve çelsiden alex(defans) ile görüşüyor" falan dedi, anlaşmak üzeremiymiş neymiş:) kjakdjaklfn tevez in haberi varmı acaba bundan. hadi gazeteleri anlarımda koca koca adamlar tv de çıkıp böyle sallamıyorlarmı gercekten komik ya. adamın yıllık aldıgı ücret ne kadar dı 10 milyon euro felan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Deniz abi, adam onuda söyledi aslında , dedi ki mal mal adam alıcana ver 10m teveze gelsin kimse bu adamın ne işi var bjkde demez, ki şuanda uefa a iyi yere gelebilmek için şans, samsuna 1 gol , karabüke 1 gol ,tabi zilyon tane gol pozisyonu var, böyle yürümez bu iş.Bize gol atıcak adam lazım.10tane pozisyondan 1tane gol çıkıyosa o takımın emeğine yazık , gönder edu holosko al tevezi, şu sponsor bu sponsor ayarlanır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 iyi de tevez portekizli değil ki nasıl alacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 geçekten tevez transferi tartışılmıyor dimi :) ez yakıştıramadım sana sdfs devre arası sonuçta atıyor millet ortaya maç yok bişi yok gazeteler nasıl dolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bu sene ara transfer gelmesin yahu gerek yok belki kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar