Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

ya bu adam daha 2 gun önce;

"konu tuttugunz takımlar olunca gözunuz baska böşööyy görrmöööyöörr" diyordu..

adamlar akıl etmiş yapms.. show yapmakta haklari.. ayrica üst kattan gelen atkılari yakalayanlar alta dogru atmaya devam etti alta ulasmayan olmadi..

problem officer ??

EricCantona said:

Arkadaş neresini anlamıyosun ki çıkışlara kutular bırakılıp toplanabilirdi o atkılar yerlerde sürünmemiş kimseyi uğraştırmamış olurlardı...

P.S: Besiktas baslıklarinda ilk sayfaya 1er kutu bırakcaz artık,gözyaşlarini içine bırakırsın cıkarken 2dk ;) uğraşmams olurz bizde
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

takımı deprem için maç hasılatı göndermekten başka birşey yapmayınca adam bunalıma girmiş resmen asdf

Evet maç hasılatı 3 tane dandik çarşı atkısından daha az şey zaten...

Gerçekten saçmalıyosunuz farkında değilsiniz, sahada futbol maçı oynanıyor siz attığınız atkılarla o maçı durduruyosunuz, bide cahil cahil savunuyosunuz...

Ben gayet de alternatifleri var bu işin maç bitmeden stada fırlatmak zorunda değillerdi diyorum siz saçmalamaya devam ediyosunuz...
Hakikaten konu takımınız olunca mantıklı düşünme yetisini kaybediyosunuz şurda.
Sosyal ağlarda paylaş

çok şükür ki futbol bölümünün her konusuna gerekli mantık takviyesini yapmak için sen varsın. herkes çok mantıksız, çok cahil, fanatik vs... senin gibi değiller.

Atkıları son dakikalarda atmalarının sebebi olaya dikkat çekmektir zaten. Sonuçta depremzedelerin özellikle atkıya ihtiyacı yoktur(palto, battaniye vs.. daha önemli) ama orda yapılan olay yardımlaşmanın önemini göstermek. Zaten şöyle bi söz vardır, "çok veren maldan, az veren candan".
Sosyal ağlarda paylaş

tribün kültürü olanın boynundaki atkının ne kadar önemli olduğunu bilir..
ha bu sebeplede admin kampanya başlangıcında nedemiş
"İlmek ilmek emek var.
Sevgi hep sıcak tutar."

müdür geldi cümle kaçtı göndere baktım hemen : )
şimdi anlatmak istediğimi unuttum
Sosyal ağlarda paylaş

Ceza geleceğini sanmıyorum.
Atkıları maç bitmeden atıp, maçı hiçe sayarcasına bütün ilgiyi depreme ve yadıma çekmek, işi gösteriye dönüştürmek ise deprem mağdurlarına "yanınızdayız", "işte burdayız" diye bas bas bağırmak anlamına geliyo. "Maçtan daha önemli şeyler olduğunun farkındayız" anlamına geliyo.

Ceza gelirse de gelsin, yapılan doğru. Alınacak cezadan ya da puandan öncemli olan insan hayatı olduğunu gösterdi Beşktaş taraftarı. Verilen mesaj doğru, anlamayana sazı soksan az.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Maçı durdurdu atkı atmanız,dolayısıyla yabancı madde evet.
İnsan gibi bıraksaydınız koltuklarda maçtan sonra görevliler toplasaydı, yada çıkışlara güzelce koli koysaydınız...
Ama yok Çarşı her eyleminde olduğu gibi önce şov peşinde, atkı yağdırdılar işte....

Hepsini geçtim maçın son düdüğü çaldıktan sonra atsaydınız arkadaş...

yuh be ya... öncelikle 90. dakika atılacak diye maçtan önce duyuruldu pankart da açıldı bağırıldıda, yani 90 dakika maç devam ederken atılacaktı, sanki biz bilmiyorduk 2 dk daha durup maç bitince atmayı, bu özellikle yapıldı, ırkçılığın konusulduğu, insanların van depremine yaklasımı yazılanlar vb bütün pisliklere karşı bir protesto amaçlı 90. dakikada atkılar sahaya atıldı, bunun adı show değil , tepkidir. van'a taş gönderelim bayrak gönderelim, haddini bilsinler diyenlere karşı bir tepki olarak atıldı, insanların gözüne gözüne sokmak için yapıldı, yani şu olayda bile enterasan şekilde eleştiriyorsunuz ya bravo gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yabancı madde değil diyen yok zaten, ama atılma niyeti belli, olay belli.

art niyetle yapılmış birşey değil,

Cantona şununla,

http://www.youtube.com/watch?v=CmQ3mgRB7ks

bunun;
http://www.youtube.com/watch?v=bzFUNW9tNXw

farkını ayırt edemiyor. Kafasında ilk video daha mantıklı hareket gibi gözüküyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

@dark
abi o koyduğun videolar arasında tabiki fark var
ama denizli-fb maçındaki konfeti olayıyla arasında fark yok
ha tamam iyi bir amaç için yapıldı, çok güzel bir düşünce ama fb'nin baskı kurduğu bir anda oyunun bu şekilde soğuması haklıyken haksız duruma düşürüyor
keşke ilk devre sonunda yapılsaydı ya da devre arasında
Sosyal ağlarda paylaş

ne gün carlos adam gibi sağ back ve adam gibi sol back ile çıkmaya başladı işler değişmeye başladı... bu zamana kadar ibrahim toramanı, ekrem dağı, tanjuyu hatta egemeni sol ve sağ back olarak izledik. hepsi kendi mevkiilerinde iyi topçulardır, ve bu futbolcuları elbette sol back ve sağ back olarakta kullanabilir teknik direktör fakat önlerinde simao ve quaresma oynuyorsa eğer bu mevkilerin önemi belki de 3 kat artıyor. sağ ve sol backin 0 hata ile oynamaya çalışan, 60 metre gidip gelebilen hatta bazen 2 kişilik defans yapabilen oyuncular olması gerekiyor, eğer sol ve sağ açığımız simao ve q7 olacaksa... bunu nedense carlos biraz zor öğrendi. buda biraz canımızın yanmasına sebep oldu. backler düzeltildikten sonra earnstinde takıma montesi bir çok şeyi değiştirdi. earnst ve necip şuanda halen bizim geçen seneden hatırladığımız durumda değiller ama maç oynadıkça onlarda form kazanacak ve carlos zaten o zaman gördüklerine hayran kalacak.

bana göre şuanda geriye sadece tek bir problem kaldı. o da GOL. bizim şuan oynadığımız sistem ile daha öncede söyledim David Villa, Aguero, Forlan, Falcao, Lorente, Lucatelli, Higuen filan falan da gelse gol atamaz. Ha atarda bazen atar. Zaten Almedia'da bazen atıyor. Edu hiç atamıyordu da allahtan Almedia bazen atıyor, onunda dönmesi iyi oldu. Fakat sistem problemli. Şuan oynadığımız sistem de aha işte aradığımız golcü diyebileceğimiz belki de dünyada üstünde sadece bir futbolcu var. O da C.Ronaldo. Tüpçünün parası, gücü yetiyorsa alsın gelsin. Yada biri Carlos a napiyon sen desin. Hangi forvet tutupda 50 metre top süreyecek, üstüne 3 adam çalımlıycak, topu da kaptırmıycak, golünüde atacak. Ha Holosko gibi hizli adamlar kullansak, iş yapmaz mı. yapar ama kontrada yapar. Yerleşmiş defansin arasına holosko girse almedia yı mumla ararız. Ya dünyanın hiç bir yerinde bir golcü gidipte orta sahadan top alıpta kendi başina gol atmaz. Böyle bir sistem yok yani. Gol dediğin zaten takımca atılır. Benim anlamadığım Almedia - Holosko nie çift forvet oynamıyor. En azından birbirleri ile paslaşırlar, kimse gelmese bile. Yada onuda geçtim Almedia arkası Simao olsun bari. FB gibi. Ama şuanda bakıyorum atağa kalkıyoruz. 18 içinde birtek almedia. ki bazen onunda dişari çiktiği oluyor. içeri bakıyorum kimse yok. Ayıp yani bu sistem büyük beşiktaşın sistemi olamaz. Ha Barcelona tek forvet oynuyor deniyor. Ben Barcelona maçı izlerken top onlara gelince 18 içinde en az 3, bazende 6 hatta bazende 7 kişi oluyor. Ya bizde öyle takım halinde gol atmaya gidelim yada yok birileri pozisyonlarını koruyacaksa eğer şu garibim Almedia yanına bir adam ver allasen Carlos...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...