Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

oldun said:

takımda 90 dakka depar atacak kondisyonda oyunculara ihtiyac var hilbert holosko teknik yoksunu adamlar ama 90 dakka kosuyorlar

Hilbert sağ bekte her türlü Toroman'dan iyidir. Ha rakip çok güçlüdür çok korkarsın o zaman stoper koyarsın kanat beklerine o adamlar da hiç ileri çıkmaz defans yapar öyle olur. Ama kazanmak için olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide onu yapanda kendisi, müdahale edemiyorsunki. İbra etme olayı desen zaten klasik ibra etmesek şerefsizlik olur gibi bir fikir hakim olduğudundan hiçbir genel kurulda takıldığını görmedim. Hatta geçen seferkinda bir kaç kişi ibra etmedi diye güya mahkemelik felan oldular ama ondan da birşey çıkmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

İş taraftarda kusura bakmayın, 2 tane yıldız gelince gözünüz boyanıp da efsane başkan moduna geçmeseydi inönü çok az kalmıştı yollamanıza.
Beşiktaş öyle küçük bir camia değil borcuyla harcıyla devralmak isteyen çıkıcaktır mutlaka, geçen genel kurulda çıktı bidahakinde de çıkar.
3 Büyüklerden birine başkan olmak bakan olmaktan daha forslu bu memlekette...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Fernandes çok iyi yaaa. Ben inanamıyorum bu adamı bu kadar ucuza kapattığımıza. Allah bozmasın, sakatlık falan çıkmasın inşallah.

Bir de sürekli Q7 Q7 tezarühatına sinir oluyorum en az onun kadar hatta ondan etkili oynayan bir sürü eleman var ben olsam küserim lan
Sosyal ağlarda paylaş

abi fernandes çok iyi ve ağzını sağlık aynen,

quaresma etkili iyi tamam ama ona gösterilen sevgi kulüpteki adamları küstürüyor. Ben Guti'nin dağıtmasını falan da ona bağlıyorum.

Guti, Simao, Almeida, Fernandes

ölüleri bile aşırı katkı sağlıyor takıma, sağlayacakta. taraftar bunları unutursa ve yaptıklarını görmezden gelirse onlarda takımı görmezden gelmeye başlarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

80 den sonra o maçta iyi oynayan futbolcular daha maç oynanırken alkışlanıyor tek tek, q7 tabiki biraz daha fazla oluyor, ama geldiğinden beri takımın en çok mücadele eden adamı, takım oyunundan biraz uzaktı, şimdi kaptanlıktan beri takım oyunuda oynamaya başladı, çok güzel paslar verdi, bu son ankaragücü macında özellikle kapalıda herkes bunu konusuyordu , herif artık takım oyununu oynamaya başladı, taraftar iyice mest oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...