Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

telekomun düz yazısına laf edenler toyota eşşek gibi düz toyota yazınca beğenmişler sdfs

abi bi toyota mı bi cola turkamı yani bi allasen sende
Mesaj tarihi:
bu oyuncuları satmak için bu kardeşler şampiyonlar ligi veya avrupa liginde parlayacaklar başka çareleri yok.bu bizim takımada bağlı tabiki.100.yıldan bu yana 8 yıldır ilk turlarda eleniyoruz.oyuncuları parlatmak için çıkış yapmak lazım avrupa'da.
sadece türkiye liginde oynayarak fazla para etmeleri mümkün değil milli takımda büyük turnuvalarda oynayarakta olabilir tabi..
Mesaj tarihi:
Red said:

telekomun düz yazısına laf edenler toyota eşşek gibi düz toyota yazınca beğenmişler sdfs

sırf önce mesaj kutuna bak diye quote ladım.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Red said:

sırf önce mesaj kutuna bak diye quote ladım.

beşiktaşın portekizli hoca getirmesi sıkıntı bence

takımdaki yabancılar ne istiyorsa onu yaptılar.muhtemelen yerli yabancı kadrolaşması coktan olmustur bile

bi takım ne sadece yabancılarla ne sadece yerlilerle yürümüyor
Mesaj tarihi:
geçen seneki sıkıntı zaten bu yerli yabancı gruplaşmasından oldu. eğer bi önlem almazlarsa çok pis söverim yönetime. bunu düşünemeyecek kadar salak olmadıklarını umut ediyorum.
Mesaj tarihi:
Şu portekizli hoca olayına ben mi bir tek uyuz oldum.
Mustafa Denizli gelmedi çok şükür dedik de istanbul portekiz konsolosluğunda daha az portekizli vardır lan bu ne.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

Nba'da lokavt bitene kadar Deron Williams ile,Tayfur Havutcu'nun tutukluluk hali bitene kadar Carlos Carvahal ile anlasan Besiktas,Ramazan bitene kadar da Nihat Hatipoglu ile el sıkıstı..

adsjkflajda,laildkaifafa
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

yalnız egemen filan milli takımdaydı, beşiktaş'a geldi alınmadı haha.

cidden garip şeyler oluyor.

Hiç garip değil. Zaten bu aday kadro değil mi? İsmail de geri gönderilir, çağlar mı ne var galatasaraylı o oynar.
  • Yeni Oluştur...