Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 telekomun düz yazısına laf edenler toyota eşşek gibi düz toyota yazınca beğenmişler sdfs
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 En iyisi zamanında Carlsberg idi.Liverpool da iken epey hayranlık beslerdim :)
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Red said: telekomun düz yazısına laf edenler toyota eşşek gibi düz toyota yazınca beğenmişler sdfs abi bi toyota mı bi cola turkamı yani bi allasen sende
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bu oyuncuları satmak için bu kardeşler şampiyonlar ligi veya avrupa liginde parlayacaklar başka çareleri yok.bu bizim takımada bağlı tabiki.100.yıldan bu yana 8 yıldır ilk turlarda eleniyoruz.oyuncuları parlatmak için çıkış yapmak lazım avrupa'da. sadece türkiye liginde oynayarak fazla para etmeleri mümkün değil milli takımda büyük turnuvalarda oynayarakta olabilir tabi..
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Red said: telekomun düz yazısına laf edenler toyota eşşek gibi düz toyota yazınca beğenmişler sdfs sırf önce mesaj kutuna bak diye quote ladım.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 cardozo diyorlar, almeida ile takas + para diyorlar. portekiz basını demiş. Olursa kral olur
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Esh said: Red said: telekomun düz yazısına laf edenler toyota eşşek gibi düz toyota yazınca beğenmişler sdfs sırf önce mesaj kutuna bak diye quote ladım. beşiktaşın portekizli hoca getirmesi sıkıntı bence takımdaki yabancılar ne istiyorsa onu yaptılar.muhtemelen yerli yabancı kadrolaşması coktan olmustur bile bi takım ne sadece yabancılarla ne sadece yerlilerle yürümüyor
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 geçen seneki sıkıntı zaten bu yerli yabancı gruplaşmasından oldu. eğer bi önlem almazlarsa çok pis söverim yönetime. bunu düşünemeyecek kadar salak olmadıklarını umut ediyorum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Red said: telekomun düz yazısına laf edenler toyota eşşek gibi düz toyota yazınca beğenmişler sdfs bunu diyen benim bildiğim tek kişiydi. Bence Telekom'un dsadece yazı olması daha iyi.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Şu portekizli hoca olayına ben mi bir tek uyuz oldum. Mustafa Denizli gelmedi çok şükür dedik de istanbul portekiz konsolosluğunda daha az portekizli vardır lan bu ne.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bence hata oldu bu kadar portakizli fenerlilirin bi ara brazilyalılardan çektiğini bizde çekebiliriz
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Zaten çok önceden futbol gelişimi ve scouting olarak anlaşılmış adamla. Şimdi TD yardımcısı yaptılar, Tayfur serbest kalana kadar onun görevini üstlenecek.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Nba'da lokavt bitene kadar Deron Williams ile,Tayfur Havutcu'nun tutukluluk hali bitene kadar Carlos Carvahal ile anlasan Besiktas,Ramazan bitene kadar da Nihat Hatipoglu ile el sıkıstı..
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sleepingdeath said: Nba'da lokavt bitene kadar Deron Williams ile,Tayfur Havutcu'nun tutukluluk hali bitene kadar Carlos Carvahal ile anlasan Besiktas,Ramazan bitene kadar da Nihat Hatipoglu ile el sıkıstı.. adsjkflajda,laildkaifafa
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://papaboubadiop.blogspot.com/2011/08/besiktasn-gelecegi-satlyor-mu.html
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yalnız egemen filan milli takımdaydı, beşiktaş'a geldi alınmadı haha. cidden garip şeyler oluyor.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 BiTcH_oFBaT said: yalnız egemen filan milli takımdaydı, beşiktaş'a geldi alınmadı haha. cidden garip şeyler oluyor. Hiç garip değil. Zaten bu aday kadro değil mi? İsmail de geri gönderilir, çağlar mı ne var galatasaraylı o oynar.
Öne çıkan mesajlar