kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 oha lan çok pis muhalefet yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 van ve hakkari gibi bi yere çıktıysa askerliğin. iki gözünü de işine odaklaman lazım evlat! biz vietnam'da öyle gördük. vietkong'un nereden çıkacağı belli değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Gözün arkada kalacaksa niye o insanla birliktesin dendi dimi? Mualla'ya aşığım ama biraz kevaşe.. Bence saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 dendi. o dendikten sonra neler neler dendi ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://www.bogleech.com/scrapbook/monsters-krumm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 axedice said: Gözün arkada kalacaksa niye o insanla birliktesin dendi dimi? Mualla'ya aşığım ama biraz kevaşe.. Bence saçma yavrum be iste asker adam biliyo sevgilisine ter kokulu mektup atan adam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bella said: e abi bana şey tuhaf geliyo. hani çok seviyorum ama o kıza güven olmaz. güvenemem. böyle kuşkuyla yaşanır mı ayrıl o zaman bi abukluk görüyosan kızda, seviyorum seviyorum diye atlama ortaya. evlenmişse, e zaten oturup düşünmüştür. güveniyodur. insan güvenmediği insanla evlenir mi sdf bütün kızlar çirkin bi şekilde güvenilmez olduğu için sıkıntı olabiliyo işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 aldatırsa da bari bir kızla aldatsın dönünce üçlü yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 kermit said: tanıdığım bütün kızlar çirkin bi şekilde güvenilmez olduğu için sıkıntı olabiliyo işte... fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 kes lan bana askerden gelipte "olm askerden gelince çok ciddi bi adam oluyosun artık, hayata farklı bakıyosun" ağzı yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 askere gittiğimde gözüm arkada kalıyorsa o kızla benim ne işim var ki zaten? ibrahim tatlıses'in "ben ölürsem kimseyle evlenme taam mığ? ben seni çok seviyorum." demesi gibi bişi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hamile bırakıp giderdim.o düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Neyinle hamile bırakırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 555 said: hamile bırakıp giderdim.o düşünsün. kız mı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 kermit sen boynuz yedin herkes yemek zorunda mı reyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 BEN O KADAR MÜKEMMELİM Kİ SİZİ ALDATABİLİRLER AMA BENİM TADIMA BİR VARDIKLARINDA BİR DAHA HİÇBİR ERKEKLE YAPAMAZLAR alt metinli bir mesaj atmak istiyodum ki baya bi atılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ya sizi aldatıyosa zaten niye aşıksınız kişiliği oturmamıştır o kızın benim aşık olduğum kız beni hayatta aldatmaz her kız öyle sizin bildiğiniz kızlar gibi değil çok kişilikli kızlar var biliyorum biliyorum varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 komikli şık diye evet'i işaretledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 dreagloth said: Aramızda şeref sahipleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Lanet olsun ya. Hiç bu şekilde bir derdim olmayacak. Askerdeyken falan diye. Gittim, almadılar beni. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 off eveti işaretlemeyen insanların hepsine üzülüyorum Come back home Alice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar