Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 unreal tournament botları yalnız efsane iyidir, yakınına yaklaşan ai yoktu o tarihlerde. milyon zorluk seviyesi vardı ve her birinde direkt farkı hissediyordun. ve evet günümüzdeki ağır shooter'lardan sonra inanılmaz hızlı geliyor, gençken bile yoruyordu. şimdi pestil oluyorum heh. teeey tey. hala ömrümden tek shooter seçmem gerekse direkt düşünmeden ut derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bone sorununun çözümünü biliyorum ama başlık ve konu FPS bölümüne taşınmadan söylemeyeceğim nihohohoho UT bir bilgisayar oyunu değildir. Refleks ve dikkat ölçme simulasyonudur. Beyninizi aynı anda bir çok işi yapmaya yöneltmedir. Belli bir hedef geldiğinde gözlerinizle ona odaklanma , sol elinizle wasd spacele saçmalama, sağ elinizle mouse oynatma ve tuşlarına basma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 wolfenstein'i, doom'u, quake'i felan hep ok tuşlarıyla oynadık biz. half-life 1 ilk çıktığında ve cs oynadığım sıralarda wasd olan tuşları ok tuşlarıyla değiştirirdim. unreal tournament ilaç gibi gelirdi çünkü zaten ok tuşlarına göre ayarlıydı. şimdiyse unreal tournament'i açtığımda wasd sistemiyle değiştirmek zorunda kaldım, ehu. bi de esdf sisteminden bahsediyorlar ama hiç denemedim, gerek de duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 aynı oluyo abi esdf wasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bu 4'ü deneyen var mı? https://www.unrealtournament.com/#splash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 fps bölümünde başlığı var. 12 yıllık başlıkları necrolamayın ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar