Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 benim uk psnde kredi kartım kayıtlıymış lan kim bilir ne zaman kaydetmişim o kartın calınması tesaduf değildir o zaman.neyse iptal etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 www.playstation.com da hala kapali gozukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Dün sabah bir update yaptı cihaz, aha açılıyor mu dedim ama bağlanmamıştı. akşama bi daha deneyelim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 açık şuan,killzone 3 oynuyorum. store hala gelmedi ama tabi. benim id JazzJizzRabbit uncharted 2,killzone 3,super sf4 felan oynamak isteyenler eklesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 beleş oyun tek 1 tane falanmı vercekler yoksa seçenekler varmı öyle bişi diyolardı beleş bişiler verecekler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 5 taneden 2 tane seçilecek gibi birşey denmişti burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gökalp sende mi ps3 aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yok lan kaan seçerse ben seçtiricem aptal aptal oyun seçmesin diye hkagsdas ama alsammı diye düşünüyom bazende oyun oynayasım gelmiyo hiç evde tek başıma Kaede said: 5 taneden 2 tane seçilecek gibi birşey denmişti burda o 5 tane hangisiki hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gmnnn_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Oh be, sonunda açıldı. 1 aydır kıvranıyorum resmen açılsın diye. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Red said: fifayı unutmusum 4 maçta bi beraberlik alabildim sdfs Akşam maç invite at, paslanmışım ama yenemeyeceğim bu sefer sanırım = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi 1 kere şansa yendin şimdi yapma ama :) tam performans halini 5 lerim ahhaha tam ibbsin abi.ben gol kaçırmaya başladım mı sonu gelmez.sonra yavaştan küsmeye başlarım ve gol yerim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bırak şimdi.Nub olduğunu herkes biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 said: First up you can choose two of the following PS3 titles: LittleBigPlanet Infamous Wipeout HD/Fury Ratchet and Clank: Quest for Booty Dead Nation And PSP owners can choose two of the following: LittleBigPlanet PSP ModNation Racers PSP Pursuit Force Killzone Liberation In addition there will be 30 days free PlayStation Plus for those who have yet to subscribe, and 60 days free for those who are already signed up. Music Unlimited subscribers will get 30 days free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ayıp lan lbp var infamous var dfs dead nationla ratchet seçerim wipeout ne bilmiyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 deadnation ve wipeout alırım bende herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 LBP e eyvallah. ama gerisi nedir arkadas? infamous resmen 2. oyunun satisina destek olsun diye konulmus(yinede fena oyun degil) ratchet & clank 3-3.5 saatlik platform oyunu ki multi-coop falan da yok. dead nation a hic gerek yok zaten piyasadaki oyunlari action, fps, arcade, racing, strategy, ZOMBIEEEEEEEEEEE diye ayirabiliriz, sagolsun her oyuna zombie modu geldigi icin. wipeout oynamak icin cok cok cok sıkılmış olmak lazim. sudoku falan verselerdi bari sunlardan daha cok zaman gecirtirdi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ayıp be, silph'in beleş kodları bile daha afilli bundan. lemmings filan verselerdi bez bebek yerine. dead nation, killzone, bir de belki infamous ve pusuit force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 lan infamous var bende dahada oynamamıstım. şimdi oyunun takas değeri 0 oldu. en kotu 20 lira ediodu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bu oyunlar ne ya var mı daha once oynayan bunları? infamous hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dead nation co op iyi gidiyormus onu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 dead nationa baktım bende güzel olur coop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 inFamous'u alıcam yanına LBP mi yoksa Dead Nation'ı mı alsam karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 direk lbp and infamous aliyim ya cillop mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar