Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yoo, vermedigi %100 penaltı sonrasında tepkımı gostermem hakeme seni niye bu kadar germiş 1 hafta sonra unutamaman garibime gitti sadece :) ah dogru gs liydin sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 demekki bu hafta aziz yıldırım daha güzel para vermiş sadri başkana göre cüneyte. adam rızkını düşünüyor. @zegna tepki göstermenin de bi adabı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 penaltılar legit mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Trabzonluların zırıldamalarını, Toroğlu'nun vıdıvıdısını görmek istiyorum akşam Telegolde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yuh be kardeşim, bu kadar açık seçik bu kadar net şike yapılmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 TS asbaskanı cıkar simdi aksam canlı yayına baglanır 1. pozisyonda 2. pozisyonda penaltı degil filan demeye baslar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Zegna said: yoo, vermedigi %100 penaltı sonrasında tepkımı gostermem hakeme seni niye bu kadar germiş 1 hafta sonra unutamaman garibime gitti sadece :) ah dogru gs liydin sen :( aha dogru ya. pardon, benim hatam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 suBzer0 said: Ilk pozisyonun penalti ile alakadi yok,2. Pozisyonda kirmizi kart yanlis penalti dogru aksini iddaa etmek futbol bilgisizligidir... (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aktiftablet said: penaltılar legit mi gerçekten? ben de merak ediorm sunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 erucalavera said: iki pozisyon da penaltının ağa babası, kural kitabında direkt olarak gösterilecek pozisyonlar kırmızı kart da net kırmızı kart, gole giden adamı düşüren kaleciyi uyarcak mıydı hakem aksini iddia etmek de futbol bilgisizliğidir üç nokta Aydin topla niangin arasina girebilir mi? Yada topun onune yatabilir mi? Rayno ya bak bakalim alex topu yan tarafa cekince ayagini nasil cekiyo sonra alex nasil takiyo ayagini?? Pardon ya fenerliydiniz az futbol bilmeniz normal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Masquerade said: demekki bu hafta aziz yıldırım daha güzel para vermiş sadri başkana göre cüneyte. adam rızkını düşünüyor. @zegna tepki göstermenin de bi adabı vardır. adabı senden ogrenecek degilim masq, para yiyen sike yapan bana gore hakeder, kendınden cıkmasada sevdiklerinden cıkar diye dusunuyorum hatta oyle umuyorum. o yuzden su lafları bi zahmet konusmayalım hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 trabzon 9 dakkada 2 gol atmış lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 GS'liler damlamış yine ağlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Abi yanlis mi gordum bendeki goruntu pek kaliteli degildi ama ilk penaltida top bariz ceza sahasi disina acildi tekrarda da savunma direk topa dokundu sonra alex birakti diye gordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 penlatilar legit, penalti olmadan 10 saniye once havada ucan bir check vardi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ok sen diyosan öyledir pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Larva said: Abi yanlis mi gordum bendeki goruntu pek kaliteli degildi ama ilk penaltida top bariz ceza sahasi disina acildi tekrarda da savunma direk topa dokundu sonra alex birakti diye gordum ben. topu ceza sahasında aldı zaten, bi adamı oyundan dusurdu 2. yi calımladı ve o 2. adamın topa mudahelesi yoktu direk alexin bilegine geldi. benim gordugum bu sekildeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Masquerade said: ok sen diyosan öyledir pardon. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Milan gibi oynuyoz lan, şu top çevirişlere bak vay anam vayyyy abovvvv seneye 3-5 takviye ile ŞL yarı final ahanda yazdım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 akşam ts macının ozetlerini bi izleyelim bu arada, sadri basgan ne kadar yatırmıs belli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 beyler bırakın seneye ünal başkanla çatır çatır geri dönüyoruz biz yokken takılsınlar şampiyonluk filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 oleyse oyledir o zaman neyse son hafta giden sampiyonluk daha eglenceli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bu arada 10 kişilik rakip rağmen selçuk hala müthiş pas hataları yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Oha galatasaraylilar ne yuzle konusuyorlar burda ya. Abi gidin takiminizi elestirin. Sampiyonluk yarisi uzak size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Burak Yılmaz son Karabük maçında cezalı olacak.Ve Ts 3-0 yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar