sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 GERGE said: Tamam işte, 4 kere izlemişsin sen de =) 15 senelik, esprisini unutunca bir daha izleyebildiğin bir dizi Seinfeld. oturup içindeki bütün gelişmeleri vs bildiğin bir diziyi 4 kere izlemek baya baya abes yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Supernatural House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 house md dexter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 scrubs chuck himym the big bang theory BMS Two and a half men her bolumunu minimum 3 er kez izlemisimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 House, 7-8 defa seyrettiğim bölümleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ezelin ilk 25 bölümü bide, bazı bölümleri baya seyretmişliğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Arrested Development Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 It's Always Sunny in Philadelphia House MD Friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 house'un 5. sezonuna başlayamadım gitti. House'un 4. sezonunu bitirdim ve how i met your mother'a başladım. 23 dk'ya alışınca 45 dk ağır geldi sanırım. İlk bölümünü izleyelim dedik sıktı kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 farscape, big bang theory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bağımlılık denemez ama seinfeld izlemekten hiç bir zaman sıkılmıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bsg. her sezonu en az 4 kere seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Firefly Dead Like Me Supernatural Spartacus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 scrubs ve himym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Arrested Developtment (en az 4 kere baştan seyrettim) Frasier Seinfield Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Black Books Breaking Bad The Shield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Community BMS House Firefly Boyle giderse GoT da tekrar tekrar izletir kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Six Feet Under House Başka yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 seinfeld marrieed with children family guy two and a half men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 breaking bad,dexter,misfits,spartacus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Çok ciddi söylüyorum hiç gerçekci gelmiyor bana dizi ya da filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sırasıyla BSG Rome Firefly Skins 1. ve 2. sezon HIMYM Spartacus bu dizileri her hangi bir bölümünü her hangi bir an tekrar izlerim hiç sıkılmadan Birde şu sıralar tabiki de Game of Thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Belki daha çok erken ama BEHZAT Ç... Şimdiden birçok bölümünü 2 kez izledim. İlk 2 senesinde yani daha yavşaklaşmadıkları, hükümete vıcık vıcık yalakalık yapmadıkları dönemde, Selçuk Yöndemli, Oktay Kaynarcalı Kurtlar Vadisi. Bazı bölümlerini 4-5 kez izledim. House'un bazı bölümlerini 2. kez izledim. Two and a Half Men'de kesinlikle aynı bölümü defalarca izleyebileceğim bir film. Çoğunuz, o ne lan dersiniz ama Kurtuluş Dizisi'ni ben TRT'de 20 küsür sene önce izlemiş, beğenmiştim. Daha sonra cdlere indirip belli dönemlerde izlemeye devam ettim. Şimdi ULUSAL KANAL'da tekrar bölümlerini veriyorlar Cumartesi akşamları, onları da izliyorum. Dizi olarak durum bu. Hee, bak bu soruyu sinema filmi olarak sor, acaip bir liste yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar