Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ahahaha resimler ve gif çok iyi şu da uyuyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ahahah xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 zun strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 xunn said: Şu an sevgilin; http://i.imgur.com/gZa5X.jpg Bu sırada sen: http://i.imgur.com/Mzkxz.png Yavrum Ahmet tarla gibi sürüyordur şimdi seninkini, şapka çıkarmak düşer sana. Yola devam. hunharca postlar, isim de ahmet. Oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bella said: Red said: gg no rmk en çok korktugum kız tipi.bu kız düzgün diye bir düşünceye kapıldıysam hemen tokatlarım kendimi hahahah ya nasıl bir paronayaksın sen belli değil. "Sen gelmiyosun random biriyle gidicem, senin yerine gelmedigin an başkasını koyarım"a başka bir cevap getiren erkek gerizekalıdır. İlla birşey yapması gerekmez, sırf şu şekilde kullandıgı için silkiceksin yakandan kızı. Çocuk musunuz nesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bella said: sen bu kızla birlikte olduğuna emin misin? hani sanki öyle birşeyler olabilecekmiş gibi düşünüyordun sadece görüşüyordunuz gibi geldi bana. aklımda soru işaretleri var diyordu haftaiçi oturduk ciddi ciddi konustuk.o sordu ben sordum,gecenin sonunda da evine bırakırken sarıldım,güldü fln.her akşam msj atıo,ben atmazsam laf sölüo,iltifat fln da ediyo,ben kendi kendime gelin güvey olmuyorum hani,o kadar da değil.hayır bide bnm anlamadıgım nokta elemanın tipi de biliyorum,hanzonun teki.normalde de insan öyle bi tiple ne konusur çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Sen bu komplekse gir diye işte. "Rakibin aha bu barzo, düşün" kafası. Ne kadar hoyrat o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 konuşma yok işte abi, farklı aktiviteler söz konusu şu an. zun abini dinle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ex kız arkadaşın tarafından trollenmiyorsan hunharca ex olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 o ahmet yoksa ? xu... bi yanında laptop, ... oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 VİZE HAFTAM GEÇTİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu arada kız msj attı simdi ahmet evime bıraktı,şarjım bitti ondan cvp atamadım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ahmet sigarasınıda yakmıştır şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Eveeeet... Cihan kardeşim, arkadaşların yazdıklarını okudum. Tabi ki çoğu işin gırgırında ama sana yapılan önerileri-tavsiyeleri de gördüm. Saygı duyuyorum. Ben sana tecrübelerime dayanarak şöyle tavsiyede bulunayım... Her şeyden önce bir kızla ciddi bir ilişki olacağına hele de bu devirde iki ayda karar vermen doğru bir tavır değil. Erkeklerle kadınların arasındaki en büyük fark biz erkekler mal gibi neyimiz var, neyimiz yok hele bir de böyle beğendiğimiz hatunlarla tanışınca ortaya dökeriz ama kadınlar çok sinsilerdir, kendilerini çok iyi saklarlar, ne ki iki ay o kadar kısa bir süre ki sen daha o kızın ayak numarasını ya da pedinin markasını bile öğrenememişsindir. Anlattığın durum arkadaşların söylediklerini haklı çıkarıyor. Şüphelenmek için önemli bir neden. Gecenin 12'yi 10 geçesinde bir başka erkekle 4 duvar arasında bir genç kız ne yapar? Bak, o kız hiçbir şey yapmak istemese bile yanındaki adam rahat durmaz. Hiçbir şey yapmasa öper, okşar, sıkıştırır... Netice...Bence sen bu kızı ciddi bir ilişki için kafandan sil ama arayı da bozma. Mal gibi davran, hiç bu olayı mesele etme, görüşmeye-çıkmaya devam et. Tamamen cinsel içerikli bir birliktelik yaşayın. Buna kızın da itirazı olacağını sanmıyorum. Birbirinizden sıkılınca da ayrılırsınız. Zayıf ihtimal de olsa gerçekten bu gece şu an kızın da, o arkadaşının da uslu durduğunu ve hatta o arkadaşının top olduğunu ve sınıf arkadaşı yarcan'a olan aşkını senin kız arkadaşına hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattığını düşünelim. Bu durumda da yine kaybetmemiş olursun kızı. Hala bir şansın var demektir. Öfkeyle kalkıp, zararla oturma. Devir KAZAN-KAZAN devri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 xunn said: Şu an sevgilin; http://i.imgur.com/gZa5X.jpg o süt neden öyle kıvam kazanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 cihant said: Bella said: sen bu kızla birlikte olduğuna emin misin? hani sanki öyle birşeyler olabilecekmiş gibi düşünüyordun sadece görüşüyordunuz gibi geldi bana. aklımda soru işaretleri var diyordu haftaiçi oturduk ciddi ciddi konustuk.o sordu ben sordum,gecenin sonunda da evine bırakırken sarıldım,güldü fln.her akşam msj atıo,ben atmazsam laf sölüo,iltifat fln da ediyo,ben kendi kendime gelin güvey olmuyorum hani,o kadar da değil.hayır bide bnm anlamadıgım nokta elemanın tipi de biliyorum,hanzonun teki.normalde de insan öyle bi tiple ne konusur çok merak ediyorum. seni pre-intermediate'den baslatmis ahmet direk end game baglanmis olaya bu da 2. secenek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Red said: en çok korktugum kız tipi.bu kız düzgün diye bir düşünceye kapıldıysam hemen tokatlarım kendimi bu ne yaptigini belli ediyo nispet yaparcasina. sen baaa böyle yaparsin, benim istedigimi yerine getirmezsiiiin ayagini deeeenk al bidi bidi. tipik türk kizi tribi. en korkulcak insan tipi hala suratina bakip da ne bok yedigi belli olmayan insan tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 cetin abiden deneyim akıyor ya, postum yakın olsun bize de bulaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Polyushka said: o ahmet yoksa ? xu... bi yanında laptop, ... oh wai.. Eyvah basıldım. Gangbang team, dışarı! Hay tıklamadan acılmayan giflere... http://i.imgur.com/yAs0s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ahah çetin abi pati'ye süper uyum sağlamış yalnız bakıyorum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 çetin abinin postunu iyi oku topik sahibi. ayrıca o üstteki fotodaki kız nedense cok etkiledi beni. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 cihant said: bu arada kız msj attı simdi ahmet evime bıraktı,şarjım bitti ondan cvp atamadım diye ben tatmin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 o kızın eteğği niye acılmadı ya ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kiz bana kimseyle degilim dedi panpa, kusura bakma ffa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Rerore said: cihant said: bu arada kız msj attı simdi ahmet evime bıraktı,şarjım bitti ondan cvp atamadım diye ben tatmin oldum ahmet de tatmin olduysa problem yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar