Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılır mı lan bu bana

cihant

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

Red said:

gg no rmk

en çok korktugum kız tipi.bu kız düzgün diye bir düşünceye kapıldıysam hemen tokatlarım kendimi

hahahah ya nasıl bir paronayaksın sen belli değil.

"Sen gelmiyosun random biriyle gidicem, senin yerine gelmedigin an başkasını koyarım"a başka bir cevap getiren erkek gerizekalıdır.

İlla birşey yapması gerekmez, sırf şu şekilde kullandıgı için silkiceksin yakandan kızı.

Çocuk musunuz nesiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

sen bu kızla birlikte olduğuna emin misin? hani sanki öyle birşeyler olabilecekmiş gibi düşünüyordun sadece görüşüyordunuz gibi geldi bana.

aklımda soru işaretleri var diyordu haftaiçi oturduk ciddi ciddi konustuk.o sordu ben sordum,gecenin sonunda da evine bırakırken sarıldım,güldü fln.her akşam msj atıo,ben atmazsam laf sölüo,iltifat fln da ediyo,ben kendi kendime gelin güvey olmuyorum hani,o kadar da değil.hayır bide bnm anlamadıgım nokta elemanın tipi de biliyorum,hanzonun teki.normalde de insan öyle bi tiple ne konusur çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeeet...
Cihan kardeşim, arkadaşların yazdıklarını okudum. Tabi ki çoğu işin gırgırında ama sana yapılan önerileri-tavsiyeleri de gördüm. Saygı duyuyorum. Ben sana tecrübelerime dayanarak şöyle tavsiyede bulunayım...

Her şeyden önce bir kızla ciddi bir ilişki olacağına hele de bu devirde iki ayda karar vermen doğru bir tavır değil. Erkeklerle kadınların arasındaki en büyük fark biz erkekler mal gibi neyimiz var, neyimiz yok hele bir de böyle beğendiğimiz hatunlarla tanışınca ortaya dökeriz ama kadınlar çok sinsilerdir, kendilerini çok iyi saklarlar, ne ki iki ay o kadar kısa bir süre ki sen daha o kızın ayak numarasını ya da pedinin markasını bile öğrenememişsindir.

Anlattığın durum arkadaşların söylediklerini haklı çıkarıyor. Şüphelenmek için önemli bir neden. Gecenin 12'yi 10 geçesinde bir başka erkekle 4 duvar arasında bir genç kız ne yapar? Bak, o kız hiçbir şey yapmak istemese bile yanındaki adam rahat durmaz. Hiçbir şey yapmasa öper, okşar, sıkıştırır...

Netice...Bence sen bu kızı ciddi bir ilişki için kafandan sil ama arayı da bozma. Mal gibi davran, hiç bu olayı mesele etme, görüşmeye-çıkmaya devam et. Tamamen cinsel içerikli bir birliktelik yaşayın. Buna kızın da itirazı olacağını sanmıyorum. Birbirinizden sıkılınca da ayrılırsınız. Zayıf ihtimal de olsa gerçekten bu gece şu an kızın da, o arkadaşının da uslu durduğunu ve hatta o arkadaşının top olduğunu ve sınıf arkadaşı yarcan'a olan aşkını senin kız arkadaşına hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattığını düşünelim. Bu durumda da yine kaybetmemiş olursun kızı. Hala bir şansın var demektir.

Öfkeyle kalkıp, zararla oturma. Devir KAZAN-KAZAN devri...
Sosyal ağlarda paylaş

cihant said:

Bella said:

sen bu kızla birlikte olduğuna emin misin? hani sanki öyle birşeyler olabilecekmiş gibi düşünüyordun sadece görüşüyordunuz gibi geldi bana.

aklımda soru işaretleri var diyordu haftaiçi oturduk ciddi ciddi konustuk.o sordu ben sordum,gecenin sonunda da evine bırakırken sarıldım,güldü fln.her akşam msj atıo,ben atmazsam laf sölüo,iltifat fln da ediyo,ben kendi kendime gelin güvey olmuyorum hani,o kadar da değil.hayır bide bnm anlamadıgım nokta elemanın tipi de biliyorum,hanzonun teki.normalde de insan öyle bi tiple ne konusur çok merak ediyorum.

seni pre-intermediate'den baslatmis

ahmet direk end game baglanmis olaya bu da 2. secenek tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

en çok korktugum kız tipi.bu kız düzgün diye bir düşünceye kapıldıysam hemen tokatlarım kendimi

bu ne yaptigini belli ediyo nispet yaparcasina.
sen baaa böyle yaparsin, benim istedigimi yerine getirmezsiiiin ayagini deeeenk al bidi bidi. tipik türk kizi tribi.

en korkulcak insan tipi hala suratina bakip da ne bok yedigi belli olmayan insan tipi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...