vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Erdoğan said: Erdoğan: Hocaefendi'ye ihanet Başbakan Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin kasetler ve çıkış menşei konusunda Fethullah Gülen Hocaefendi ile ilgili sözlerini kınadı. Bunun bir 'ihanet' olduğunu savunan Erdoğan, "Çok çirkin bir şey. Yani Hocaefendi işi gücü bırakmış da Bahçeli ile mi uğraşacak? Burada Bahçeli'nin kendisini çek etmesi lazım." diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP genel başkan yardımcılarına ait uygunsuz görüntülerin internete düşmesinden sonra Devlet Bahçeli'nin yaptığı 'okyanus ötesi' çıkışına sert tepki gösterdi. "Bahçeli'nin, Fethullah Gülen Hocaefendi ile ilgili sözleri ihanet derecesinde, kınıyorum." diyen Başbakan, MHP liderinin kullandığı ifadelerin çok çirkin ve büyük ayıp olduğunu söyledi. Bahçeli'ye kendisini çek etmesini öneren Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yani Hocaefendi işi gücü bırakmış da Bahçeli'yle mi uğraşacak? Bir defa onun bulunduğu makam böyle bir şeye müsaade etmez. Ben inanıyorum ki aklıselim sahibi ülkücü kardeşlerim de bunun bu yaptıklarından ciddi manada rahatsızlar. Böyle bir yaklaşım olmaz.". Az önce kanal geçerken TRT Haber'de dikkatimi çekti. Dinlerken şok oldum. Ne demek Hoca efendiye ihanet? Allah kahretmesin, sinirden deli oldum resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 neye ihanet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Sözde Fetullah Gülen'e ihanet etmiş Bahçeli. Ne ihaneti? Neden bahsediyor bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 "çek etmek"... "aklı selim ülkücü kardeşler" = "dinci muhafazakar saldırgan ve eskisi gibi bıyık bırakmak isteyen kişiler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bölme işlemi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 şaşırdı iyice kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 makam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hoca efendinin işi gücü yok kasetle mi uğraşcak geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 gelsin benimkiyle uğraşsın hoca efendiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hoca efendi ne ya fetoş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Deniz Baykal da kaset sonrası teşekkür etmişti. acaba "kaseti çıkartın beni başkanlık dertlerinden kurtardın" manasında mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 fettoman empire olduk diyoruz inanan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Aluriel said: gelsin benimkiyle uğraşsın hoca efendiniz terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 olmadı benimkiyle de uğraşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 iyice şımardılar ama, artık açık açık feto palyaçosunu savunmaya ona hocaefendimiz falan demeye başladılar, bi de utanmadan ihanet mihanet diyorlar. neyine ihanet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 tayyeap isini biliyor sakirtlerin nereden baksanız 500k-1m oyu var. feto nun da sırtını sıvazlayınca hali hazırda kendine gelecek oyları tam anlamıyla garantiye alıyor. diger yandan yemin ederim igrendim su secim polemiklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 zaten şu hareketlere gerek kalmadan onun o oylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Şakirt dediğin ayrı bi fraksiyon değil ki tayyibin minyonları işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 şakirtler zaten tayyibi destekliyo. recailer tüm seçim hamlelerini durdurdu, akp oyu bölünmesin diye adam gibi miting bile yapmıyolar, hatta genel kurullarını ertelediler. bu hamlenin şakirt oyu toplamakla pek alakası yok, onlar zaten cepte. Adam böyle ani çıkış ve yüzsüzlükle test yapıyo işte, "bakayım yeterince ısıtmış mıyım suyu, tepki ne boyutta olacak" diye test ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 tepki verenin bilgisayarından darbe.doc, telefonunda hizbut tharir, arka bahçesinden yepisyeni mühimmat çıkıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 işte zaten olay o. 3-5 kşiyi böyle çatır diye alaşağı ettiler. şimdi geri kalanı susturabiliyo muyuz diye bakıyolar. bülent arınçın açıklaması var sabah, "orduyu muma çevirdik. eskiden tehdit ediyolardı, muhtıra veriyolardı, c.başkanının eşinin elini sıkmıyolardı şimdi saygıda kusur etmiyolar, adam oldular" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Abi Bahçeli'yi küçük düşürüp MHP oylarını da almak istiyor adamlar. Olay ondan ibaret. Bahçeli bıraksın yoksa yeni kasetleri de veririz olayları da parti içinden falan değil, direk bunların işleri. Yoksa adamlar niye kendi kendilerini küçük düşürsünler. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim, içim kararıyor şu adamın konuşmalarını duydukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 MHP nin muhafazakar tabanı ile hesaplaşmaları var cemaatin. Onları kendilerine çekmeye çalışıyorlar. Referandumdan beri aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yeşilırmak dershanesinde(fem) bu ygs ile ilgili bi hoca "cemaate atıyorlar suçu.inanmayın bunlara. bunlar seçim öncesi cemaati karalama kampanyası." demişti. ben de cemaatin partisi mi var seçim meçim neyi karalıcaklar diye sormuştum. konuyu değiştirip derse dönmüştü sdf öyle aklıma geldi anlatıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar