Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah kahretmesin seni...


vaperon

Öne çıkan mesajlar

Erdoğan said:

Erdoğan: Hocaefendi'ye ihanet

Başbakan Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin kasetler ve çıkış menşei konusunda Fethullah Gülen Hocaefendi ile ilgili sözlerini kınadı.

Bunun bir 'ihanet' olduğunu savunan Erdoğan, "Çok çirkin bir şey. Yani Hocaefendi işi gücü bırakmış da Bahçeli ile mi uğraşacak? Burada Bahçeli'nin kendisini çek etmesi lazım." diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP genel başkan yardımcılarına ait uygunsuz görüntülerin internete düşmesinden sonra Devlet Bahçeli'nin yaptığı 'okyanus ötesi' çıkışına sert tepki gösterdi. "Bahçeli'nin, Fethullah Gülen Hocaefendi ile ilgili sözleri ihanet derecesinde, kınıyorum." diyen Başbakan, MHP liderinin kullandığı ifadelerin çok çirkin ve büyük ayıp olduğunu söyledi.

Bahçeli'ye kendisini çek etmesini öneren Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yani Hocaefendi işi gücü bırakmış da Bahçeli'yle mi uğraşacak? Bir defa onun bulunduğu makam böyle bir şeye müsaade etmez. Ben inanıyorum ki aklıselim sahibi ülkücü kardeşlerim de bunun bu yaptıklarından ciddi manada rahatsızlar. Böyle bir yaklaşım olmaz.".


Az önce kanal geçerken TRT Haber'de dikkatimi çekti. Dinlerken şok oldum. Ne demek Hoca efendiye ihanet? Allah kahretmesin, sinirden deli oldum resmen...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şakirtler zaten tayyibi destekliyo. recailer tüm seçim hamlelerini durdurdu, akp oyu bölünmesin diye adam gibi miting bile yapmıyolar, hatta genel kurullarını ertelediler. bu hamlenin şakirt oyu toplamakla pek alakası yok, onlar zaten cepte. Adam böyle ani çıkış ve yüzsüzlükle test yapıyo işte, "bakayım yeterince ısıtmış mıyım suyu, tepki ne boyutta olacak" diye test ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte zaten olay o. 3-5 kşiyi böyle çatır diye alaşağı ettiler. şimdi geri kalanı susturabiliyo muyuz diye bakıyolar.

bülent arınçın açıklaması var sabah, "orduyu muma çevirdik. eskiden tehdit ediyolardı, muhtıra veriyolardı, c.başkanının eşinin elini sıkmıyolardı şimdi saygıda kusur etmiyolar, adam oldular" diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Bahçeli'yi küçük düşürüp MHP oylarını da almak istiyor adamlar. Olay ondan ibaret.

Bahçeli bıraksın yoksa yeni kasetleri de veririz olayları da parti içinden falan değil, direk bunların işleri. Yoksa adamlar niye kendi kendilerini küçük düşürsünler.

Allah yardımcımız olsun ne diyeyim, içim kararıyor şu adamın konuşmalarını duydukça.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeşilırmak dershanesinde(fem) bu ygs ile ilgili bi hoca "cemaate atıyorlar suçu.inanmayın bunlara. bunlar seçim öncesi cemaati karalama kampanyası." demişti. ben de cemaatin partisi mi var seçim meçim neyi karalıcaklar diye sormuştum. konuyu değiştirip derse dönmüştü sdf
öyle aklıma geldi anlatıyım dedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...