Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Değiştirme Macerası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdii, uzun süreden beri iphone 3gs kullanıyordum. Değiştirme kararı aldım. Aslında 5'i bekleyecektim de Eylul-Ekim gibi anca gelecek o da.

Adaylar arasında Galaxy S ve Nexus S var. Galaxy SII yakın zamanda çıkmıyor heralde ? O yüzden onu da düşünmüyorum. Fiyat açısından Nexus S kazanıyor bu seçimi benim için şuan. Sizce doğru bir seçim mi? Başka alternatif nedir? 1100 1200'ü geçmeyi pek düşünmüyorum belki ilerde i5'e geçerim diye(iOs App'lerini takip etmem lazım yoksa adroid ftw).

Düşünceleriniz neler? Başka bir alternatifim var mı?
Mesaj tarihi:
yok limit fazla değil. Dediğim gibi iOs'a geri donme durumum var.
Desire kullanış açısından nexus kadar iyi ve rahat mı ? nexus u kullandım 20dk. bildiğin ilk görüşte aşk. Updateleri, desteği vs açısından geri kalmadı mı ya desire ?
Mesaj tarihi:
android -> htc

ama samsung s2 var daha yeni fırından çıkmış bugun gordum sıcak sıcak, bu model acaip donanıma sahip. eğer software olarak patlamaz ise siler atar marketi.
Mesaj tarihi:
abi sordum ben s2'ye daha çok var denildi getirilmesi için. nexus s aldım. çok slick gözüküyor. doğru bir karardı.

tek sorunum contact'ları iphone'dan geçirmenin bir yolu var mı? tek tek elle mi yazıcam ya :ı
Mesaj tarihi:
http://www.talkandroid.com/guides/iphone-to-android-making-the-transition/
Buradan bakabilirsin, hepsini okumadım da mantık olarak Gmail'e aktarıyorsun önce iphone contactlarını, sonra oradan alıyorsun
  • Yeni Oluştur...