Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Şimdii, uzun süreden beri iphone 3gs kullanıyordum. Değiştirme kararı aldım. Aslında 5'i bekleyecektim de Eylul-Ekim gibi anca gelecek o da. Adaylar arasında Galaxy S ve Nexus S var. Galaxy SII yakın zamanda çıkmıyor heralde ? O yüzden onu da düşünmüyorum. Fiyat açısından Nexus S kazanıyor bu seçimi benim için şuan. Sizce doğru bir seçim mi? Başka alternatif nedir? 1100 1200'ü geçmeyi pek düşünmüyorum belki ilerde i5'e geçerim diye(iOs App'lerini takip etmem lazım yoksa adroid ftw). Düşünceleriniz neler? Başka bir alternatifim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Android alacaksan HTC al derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Model, Fiyat ? Birazdan çıkıcam almak için de, son dk gölü yemeyeyim diye sordum burda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Abi telefon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ha bide fucking hipsters tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Incredible S alabilirsin, pahalı gelirse Desire var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yok limit fazla değil. Dediğim gibi iOs'a geri donme durumum var. Desire kullanış açısından nexus kadar iyi ve rahat mı ? nexus u kullandım 20dk. bildiğin ilk görüşte aşk. Updateleri, desteği vs açısından geri kalmadı mı ya desire ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 nexus s al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 peki iphone'dan adroid'e contact aktarırken var mı bir program veya bir yol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Incredible S nerde satılır? Fiyatı nedir? İzmir Bestbuy'da bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ben de HTC alırdım Android alacak olsam, samsunglar çok kolpa. HTC Desire Z almış bi yönetici, geçen denedim, alet hakkaten iyi - ki Z yenilere oranla eski bile kalmış bi model artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 android -> htc ama samsung s2 var daha yeni fırından çıkmış bugun gordum sıcak sıcak, bu model acaip donanıma sahip. eğer software olarak patlamaz ise siler atar marketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 galaxy S 2 > nexus S > galaxy S nexus baya iyi. galaksi 2 imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi sordum ben s2'ye daha çok var denildi getirilmesi için. nexus s aldım. çok slick gözüküyor. doğru bir karardı. tek sorunum contact'ları iphone'dan geçirmenin bir yolu var mı? tek tek elle mi yazıcam ya :ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 s l i c k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://www.talkandroid.com/guides/iphone-to-android-making-the-transition/ Buradan bakabilirsin, hepsini okumadım da mantık olarak Gmail'e aktarıyorsun önce iphone contactlarını, sonra oradan alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar