Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ilk izlenimlerime göre zevkli oyun baya. çok uzun zamandır böyle hızlı fps oynamamıştım, hoşuma gitti. closed beta olmasına rağmen stabil çalışıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ikinci izlenimim capture the flage girdim baya keyifli sdfgsd iyidir iyi oynanır bu reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bana da gelmiş beta kurup bende iki bişi yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Elinde key olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 şimdi geldi key bakalım nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 skill-based türünün son örneklerinden. bu gece bakıcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi ben günlerdir oynuyorum valla. 10 dolara gold bile aldım VIP oldum sdfgs baya gelecek var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 /v/ de general threadi oluyor 7/24 istanbula dönünce bakıcam bende. hafiften bf3 baymaya başladığı için solo takılcağım zamanları tribesla geçiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 offf tribes 1'i 56k ile oynadığım günler geldi aklıma. zaten çok zor oyundur, o lagle oynamak iyice skill isterdi zamanında tribes 1'i oynamış olup ascend le kıyaslayacak biri yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Önceki oyuna göre nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 valla eski tribes'ı bi kere denemeye çalışmıştım yıllar önce, yetememiştim. ama bikaç video falan izledim, yorumlara falan baktım, oldschool tayfanın hoşuna gitmeyen 1-2 şey mevcut. bunlardan birincisi yeni nesil oyunların kimine göre belası kimine göre sefası health regen. belli bir süre damage almazsak health regen olmaya başlıyor. flag falan varken olmuyor tabi regen. bir başka mevzu da base kavramı sanırım eski oyunlarda çok daha fazla önem taşıyormuş. insanlar ekipmanlarını inventory stationlardan seçerlermiş. şimdi ekipmanlar class şeklinde. her classın ekipmanı belli. unlock ediyorsun, oynuyorsun. her class'ın bi skill ağacı var. +5 ammo, +5 energy, +50 health vs. şeyler var. bu yüzden inventory station eskisi kadar önemli değil deniyor. Generator çok dayanıksız falan diyenler var ama onlar düzelir zaten. ha bir de an itibariyle 3 tane araç var oyunda. biri motorsiklet gibi bişey, biri beowulf adında bi tank ki kendisi 2 kişilik (maingun+sürüş ve gunner seat) bir de shrike var tek kişilik hava saldırı aracı. eski oyunlarda daha çok araç varmış, heleki bi air transport aracı varmış ki baya önemliymiş. onu geri getirin pl0x diyorlar. kanımca araç sayısı da artar zamanla. cb olduğunu göz önünde bulundurmak lazım. şu health regen ve inventory station ile ilgili sıkıntıların giderileceğini sanmıyorum çünkü oyunun mekaniğini öyle ayarlamışlar. diğerleri hallolur, eklenir, çıkarılır. ama oynayın, oynatın. deli eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 saol xenocide health regen olayı korkunç olmuş ya. millet kaçıcak karı gibi demek dağa bayıra hak doldurmak için. class muhabetti de fena. eski tribes'da istediğimiz gibi customize edebiliyorduk, seçtiğin armor tipine göre silah alabiliyordun falan. niye dumb down etmek zorundalar her oyunu. neyse modlar çıkar tribes 1 zamanında olduğu gibi halleder community bi şekilde. health regen hariç tabii :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mod olayina pek girmiyor son donemde oyun yapimcilari ama hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 tribes hızlı oyun, health regen çok birşey ifade etmez eski oyunları baz alırsak. ha sığır gibi haritanın kenarlarına kaçacak adamlar full hp olsa da zaten kaybettirir oyunu. beta ne alemde? açık mı herkese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 regen =( Niye ya? 10 HP ile kamikaze mod iki adam alıp ölmenin verdiği tad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bf3 oynadığım aletle bunu da oynayabilirim değil mi? ona göre pre-order edeceğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 rahat oynarsın. bu arada regen o kadar rahatsız etmiyor beni şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 o zaman şöyle bir soru. f2p diyollar oyun için, pre-order 29 dolares? nasıl oluyor da oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 pre-order = beta access Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 pre-order= beta access, kalıcı VIP status, baya bi gold. Gold ile class unlock edebiliyosun. Goldsuz da edersin de uzun sürüyor. ayrıca closed betadakilerin kalıcı VIP için illa pre-order pakedini alması gerekmiyor, herhangi bir alışverişte VIP geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 oyunu yükleyemiyom Bİ SÖRÜNMÜ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 fiş takılı mı qanqa bu arada elimde 1 adet beta key var. burdan birine verim diyorum, kime vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bana lütfen :( 29 dolar vericek kadar denemek istiyodum oyunu, çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 gitti galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar