Soris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.haberturk.com/saglik/haber/630361-altin-cilek-hapi-mi-oldurdu Altın çilek hapı mı öldürdü! Bartın'da birkaç gündür altın çilek meyve ekstrasından üretilen zayıflama hapı kullanan kadın, hayatını kaybetti. Çakırdemirci Köyü Muhtarı Hasan Sinaplı, evinin mutfağında hareketsiz bulduğu eşi Fatma Sinaplı'yı (50) otomobiliyle Bartın Devlet Hastanesine götürmek için yola çıktı ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Yolda ambulansa alınan Sinaplı'nın muayenesinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Birkaç gündür internetten satın aldığı altın çilek meyve ekstrasından üretildiği bildirilen zayıflama hapı kullandığı öğrenilen Sinaplı'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Köy muhtarı Sinaplı, eşinin 3-4 gündür altın çilekten üretildiği belirtilen zayıflama hapı kullandığını belirterek, şöyle dedi: ''İki çocuğumuz üniversitede öğrenim gördüğü için eşimle yalnız yaşıyorduk. Eşimin tansiyon gibi çeşitli rahatsızlıklarıyla birlikte kilo problemi de vardı. Televizyonlardaki reklam filmlerinden adını öğrendiği altın çilekten üretilen ilacı internetten satın aldık. 3-4 gündür kullanıyordu. Şu anda ölümünün bu ilaçtan olduğunu tahmin ediyoruz ama kesin teşhisi Adli Tıp Kurumundan gelecek sonuçla öğreneceğiz. Ona göre suç duyurusunda bulunacağım.''' Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Bu başlığı açmamın sebebi son zamanlarda en çok güldüğüm yorumun yapılmasına sebeb olması : Misafir13 Mayıs 2011 Cuma 16:35 başbakan kullanıyorsa ölümcüldür zaten allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 reklamdan etkilenip kilo vermek için hap alan insanların ölme haberleri modasını hiçbir zaman yitirmeyecek sanırım. yahu sağlıksız bişiyi doktora gitmeden, sağlıksız bir şekilde yok etmeye çalışıyorsun. sonucun da farklı olmasını beklememek gerek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya bunun hapı zaten saçma sapna bişey. meyvesi varken neden hapını yutuyor millet anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bu altın çilek meyvesini yedimde garip bi tadı var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 altın çilek denilen sarı domatesin kendisi de bi boka yaramıyor zaten. saçma sapan gazladılar milleti, RTE de reklamını yaptı altın çileğin millet saçma sapan fiyatlardan satmaya başladı. kimbilir hangi salak çoluğunun çocuğunun rızkını mal mal buna yatırdı. Doğal seleksiyon böyle birşey. Pek üzülmüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 abi hayranım şu işleri yapanlara, bide power bilmem ne diye bi bileklik vardı, vücud enerjisini dengeliyor vs diye kakaladılar milyonlara. zevkle izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o kandırılan bileklik harbi çalışıyo yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 altin cilegin kendiside hapida faydali degil biraz arastirin nette, aptal olmak bedava bu hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Valeron said: o kandırılan bileklik harbi çalışıyo yanlız unsuccessful troll is unsuccessful? ciddiyse daha beter tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 futbolculara falan takmışlar bide, GUTİ ONDAN DENGELİ falan diye satmaya çalıştı bi adam bana yarım saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 uzaylılar yarın öbür gün dünyaya inse bu mallıkları görse boşa nefes alıyorsunuz diye yok ederler lan bizi. nostalji olsun biraz http://blog.utkucakir.com/wp-content/uploads/v8dd9u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Valeron said: o kandırılan bileklik harbi çalışıyo yanlız Bir süre önce adamlar kendi resmi sitelerinde "işe yaradığının bilimsel bir dayanağı yoktur, biz de yanlış yönlendiren reklam suçunu işledik" diye açıklama bile yaptılar, yemişler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sığır gibi yiyip, zayıflamaya kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 SU içip zayıflamaya kasanlar var birde. yağ çözüyoz dimi suyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Meşrubat içeceğine su içiyorsun, biraz tokluk hissine yardımcı oluyor, biraz sindirim sistemine yardımcı oluyor, ayrıca 1 birim yağ yakmak için 3 birim su gerekiyor. Ayı gibi yiyip su içerek zayıflanmaz tabii de, içmenin bariz faydaları var evet, abuk subuk haplarla suyu bir tutmadan önce biraz bilgilenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yani diyorsunki günlük 2 litre su içen adam 3-4 litre içtiğinde 1 sene içinde kayda değilir bir yağ yakımı gerçeleştirmiş olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Yağ yakma insülin ve leptin direncinin kırılması ile alakalı. Suyu zaten normal bir insanın günde en az 3 litre içmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Abi 3 litre su nasıl içilir yahu? Ben 2 bilemedin 3 bardak su içtiğimde seviniyorum günü karlı kapattım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ben valla en az 4 litre içiyorum. İçemiyorsanda en az 2 litreye filan tamamla onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar