Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın çilek hapı mı öldürdü!


Soris

Öne çıkan mesajlar

http://www.haberturk.com/saglik/haber/630361-altin-cilek-hapi-mi-oldurdu

Altın çilek hapı mı öldürdü!

Bartın'da birkaç gündür altın çilek meyve ekstrasından üretilen zayıflama hapı kullanan kadın, hayatını kaybetti.

Çakırdemirci Köyü Muhtarı Hasan Sinaplı, evinin mutfağında hareketsiz bulduğu eşi Fatma Sinaplı'yı (50) otomobiliyle Bartın Devlet Hastanesine götürmek için yola çıktı ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.
Yolda ambulansa alınan Sinaplı'nın muayenesinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
Birkaç gündür internetten satın aldığı altın çilek meyve ekstrasından üretildiği bildirilen zayıflama hapı kullandığı öğrenilen Sinaplı'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Köy muhtarı Sinaplı, eşinin 3-4 gündür altın çilekten üretildiği belirtilen zayıflama hapı kullandığını belirterek, şöyle dedi:

''İki çocuğumuz üniversitede öğrenim gördüğü için eşimle yalnız yaşıyorduk. Eşimin tansiyon gibi çeşitli rahatsızlıklarıyla birlikte kilo problemi de vardı. Televizyonlardaki reklam filmlerinden adını öğrendiği altın çilekten üretilen ilacı internetten satın aldık. 3-4 gündür kullanıyordu. Şu anda ölümünün bu ilaçtan olduğunu tahmin ediyoruz ama kesin teşhisi Adli Tıp Kurumundan gelecek sonuçla öğreneceğiz. Ona göre suç duyurusunda bulunacağım.'''

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Bu başlığı açmamın sebebi son zamanlarda en çok güldüğüm yorumun yapılmasına sebeb olması :

Misafir13 Mayıs 2011 Cuma 16:35
başbakan kullanıyorsa ölümcüldür zaten allah rahmet eylesin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

altın çilek denilen sarı domatesin kendisi de bi boka yaramıyor zaten. saçma sapan gazladılar milleti, RTE de reklamını yaptı altın çileğin millet saçma sapan fiyatlardan satmaya başladı. kimbilir hangi salak çoluğunun çocuğunun rızkını mal mal buna yatırdı. Doğal seleksiyon böyle birşey. Pek üzülmüyorum açıkçası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Meşrubat içeceğine su içiyorsun, biraz tokluk hissine yardımcı oluyor, biraz sindirim sistemine yardımcı oluyor, ayrıca 1 birim yağ yakmak için 3 birim su gerekiyor.

Ayı gibi yiyip su içerek zayıflanmaz tabii de, içmenin bariz faydaları var evet, abuk subuk haplarla suyu bir tutmadan önce biraz bilgilenmek gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...