Meov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 tamamdır o zaman iyi oldu bakın böyle kosper bana ben kospera tarzı, atmasada olur satabilir yani. şuan nasıl bir ruh halindeyim bilmiyorum. herkes forumdan 1 kişiyi seçse 1 inviteı kendine ayırıp, oynama şansımızı artırabiliriz.
Meov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 farklı isimlerlede olsa 7 8 yıldır patideyim ve hiç bir şey için sizi kendime bu kadar yakın hissetmedim itiraf ediyorum ahah.
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Ben sayfa refreshlemekten başka bişi yapamaz oldum kaç saattir. Steamde ufak bi kıpırtı olsa heycan basıyor.
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 steamı açık bıraktım, mail sayfamda açık bekliyorum. secdedeyi de aldım gelirse şükür namazını kılıp imana gelcem
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 beyler ben de sizi çok seviyorum bu arada sölim dedim.
Meov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 steam açık mail açık hona giriyorum şimdi uğrarım 1 saate buraya tekrar
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 hasta yatağımdan yazıyorum, key yollarsanız ilaç gibi gelicek :(
Meov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 valla küçük küçük organize olmaya çalışıyoruz flashh bakarsın hepimiz alırız inv yollarız eksik olanlara. ben 1 invdan karar değiştirdim 2 sinide atıcam foruma =)
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 valla ben de key isterim olur da biri atmak ister falan böle :D
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 genede kendinizi şartlamayın , valve bu , zamanlama konusunda sagı solu belli olmuyor :) spekülasyona gore su sıralar oldu oldu olmadı yarına falan dıyenler var sdfsdfsdf
Meov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 said: Kime: [email protected] Greetings, About 3 days ago, I got a dota 2 beta invitation from you and my account got hacked. I want you to just recover my invitation if possible. Regards. If I would wrote these lines and mail you, it would be tricky and non-professional but I want to share the truths with you. I'm a 6 years old dota player, at the moment I'm playing the game called Heroes of Newerth about 6 months. On the other hand, I'm waiting for dota 2 since you released news and that so called tournament. I don'y want to scam but I'm dying for it, also we got a dota 2 group on steam named "Paticik Dota 2". If I can get a key or invitation, whatever it is, I promise you that I will use my 2 invitations for who deserves to play and be a supporter for your beta phase. You can ignore this mail or you can just add me to invite list. Steam account: Akean Mail: [email protected] Ps: Sorry for typos, I'm so excited. Ps2: I was lying, I'm not excited.
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 valve ofisini güldürmüşün en azından :7 okudularsa
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben taa sabah yazmıştım böyle komikli mail. hala haber çıkmadı :)
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Kafayı sıyırmanıza az kaldı, bi sakin olun yahu. Alt tarafı bir oyun, çıkınca oynarsınız.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 açık arttırmaya falan çıkacaklar keyler nerdeyse ahahah
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ee atmamışlar. boşa heyecanlandırdınız istihbarat falan diyerekten :(
Meov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 gençler şu key bekleyenler organize olsun biraz gelicek bugün yarın elbet. Gelirse ben kosper ve siyah buza atıyorum misal müsait olurlarsa onlarda atar, kim hatırlamıyorum 3 kişilik gruplanın demişti yukarda bence gayet mantıklı yani.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 key alip da bana yollamayani banlarim. ekieki
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Artık davetiye buradan: http://forum.paticik.com/read.php?34,5976182,5976182 Orada konuşun, uğraştırmayın beni mesaj taşımakla =) Çok uzadı burada, Dota için konuşmaya gelmiyor insanlar =)
Öne çıkan mesajlar