S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yav bana da gelmemiş arkadaş üff paylaşımcılar için id : dam_that_river
Meov Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 herkes forumdan 2 kişiyi invite etse sonunda tüm forumun dota2si olur. evet.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Biz önceden davet edilenlerede ekstra key vereceklermiş.
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 2 tane verecekler de, Icefrog birkaç haftaya dedi. In a few weeks | In large updates starting in five months and continuing over the next four years
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 arkadaşlar fazladan key paylaşacak varmı ? ayıptır sölemesi eşşekler gibi bekliyorum şu oyunu.. steam id n0remorse
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Key gelirse bana yollar biri umarım?
Creus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 peki mesela ben key aldim yolladim arkadaşa. o arkadaşa da iki key geliyormu? saadet zinciri kurabiliyormuyuz?
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Hayır, invitedlara ekstra key vermiyor :D paylaşmak isteyen varsa irtibata geçebiliriz steamid'mi bilmiyorum sırf dota için açmıştım :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Sende invite varsa e-mail ile ya da Steam ID ile yolluyorsun. Benim Steam ID GERGE mesela, varsa yollayabilirsin =) E-mail da profilimde yazıyor.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 steam id bu mu tam olarak? http://steamcommunity.com/id/ogolife varsa bi invite bende istiyorum.8-)
Meov Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 invitedlara vermesede şuradaki insanların %33 üne key verilse tamamı faydalanabiliyor. steam id akean. kafayı yiyecem her gün leaked client var ona giiyorum durumum çok vahim. key alabilirsem şahane olacak. öyle böyle değil.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ogo işte, profilde yazan. Ama friend olarak eklemek gerek önce sanırım. E-mail için gerekli değil tabii.
Meov Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 şimdi çıkmam lazım evden, elinde fazla invitation olanlar muhakkak iletişime geçsin benimle, ödeme yapabilirim invite için. saat 6 gibi buralarda olurum tekrar akşamüstü.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Invite satmak EULA'ya aykırı büyük ihtimalle. Yapacaksanız da ö.m. ile yapın.
Meov Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 GERGE said: Invite satmak EULA'ya aykırı büyük ihtimalle. Yapacaksanız da ö.m. ile yapın. evet adamlar internette tüm forumları arayıp türkçe dili kullanılan bir forumda bu postu görüp bizi dava edecekler :) ki dava olayı olursa şahsi olur siteye değil. Lütfen Murat. Yapma canım.
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 GERGE said: Invite satmak EULA'ya aykırı büyük ihtimalle. Yapacaksanız da ö.m. ile yapın. Steam Trade üzerinden yaptığın sürece sorun yok.
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ya bunlar şimdi steam üzerine en çok para dayamış adamlara key göndercekler, yıl başı gelsede oyun alsam bare.
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yok öyle bişey olsa bana gelirdi sdf
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Steam ID: rushmaster716 gençler bi beta key be hayrına :( mailde : [email protected]
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 beyler nolmuş ben kaçırdım lan beta mı dağıtıldı NOLDU LAN?
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yaaa surver olmuş kaçırmışım lan! bi daha ne zmn invite gelcekmiş ki?
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ilk mass invite bugün oldu. bir dahaki nezaman olur bilinmez.
Öne çıkan mesajlar